{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Hitop | Travellers Autobarn

Hitop | Travellers Autobarn
Per dag i høysesong
Hva er inkludert?
Få mer informasjon eller book nå!
Hitop | Travellers Autobarn

Hitop Campervan fra Travellers Autobarn er ideell for 2-3 personer som ønsker å dra på en budsjettvennlig road trip. Denne modellen er fabrikkbygget, fuksjonell og pålitelig, og er omtrent det minste kjøretøyet som fortsatt kan kategoriseres som campervan. Hitop-modellen er utstyrt med mikrobølgeovn, kjøleskap, vaskekum, og gaskomfyr. Det er den perfekte campervan for en episk road trip sammen med kjæresten, venninna eller kompisen din.

Hitop-modellen er også utstyrt med strømuttak, USB plug-in, og ekstra oppbevaringsrom. Modellen har en innvendig høyde på 196 cm, og byr derfor på godt med plass til å stå oppreist inne i campervanen mens du lager mat eller snakker med vennene dine. 

Campervanen passer for en liten familie med 1 barn (minumum 4 - 6 år, avhengig av hvilken stat du er i - du er selv ansvarlig for å sjekke regelverket i de statene du skal til), et kjærestepar eller 3 venner. Det er sitte og soveplasser for opptil 3 personer. 

Leien av en Hitop campervan inkluderer et ubegrenset antall kilometer. Du kan med andre ord kjøre så langt du vil (innen USA og Canadas grenser) uten at det koster noe ekstra.

Denne campervan-modellen er en av de beste på markedet i Nord-Amerika når det kommer til pris/kvalitet. Modellen har interiør fra 2012-2015, men hvis dere ønsker en nyere modell kan dere vurdere Kuga campervan, som er samme modell, men med nyere interiør (bl.a seng og kjøkken) fra 2018/2019. I Kuga-modellen følger det også solpanel med, som betyr at batteriene til lys og kjøleskap vil vare lengre og opplades kontinuerlig. Batteriet i Hitop-modellen opplades kun når bilen kjører eller hvis dere er på en campingplass med strømuttak.  

Med andre ord, hvis dere ikke har noe imot litt slitasje på interiør så skal dere gå for budsjettvennlige Hitop. Vil dere ha noe nyere skal dere velge Kuga-modellen. 

Mer info

Travellers Autobarn utleiestasjoner i USA

Travellers Autobarn utleiestasjoner i USA

Inkludert

 • Ubegrenset kilometer
 • Utvidet skadeforsikring
 • Dobbelseng + 1 enkeltseng i taket
 • Sammenleggbart bord og benker inne i campervanen
 • Kjøleskap og mikrobølgeovn
 • Liten gasskomfyr med 2 kokeplater
 • Vask og vanntank

Campervanen inneholder

 • Automatgir, servostyring og dobbeltbatteri
 • 117 liter bensintank
 • Strømuttak: 2 x 120V til å lade elektrisk utstyr
 • Plass til 2-3 personer
 • Klimaanlegg i forsetet
 • AUX og USB
 • Brannslukker
 • NB! Ikke passende for babysete (0-3 år).

Transport og overnatting

Denne campervan-modellen fra Travellers Autobarn er utstyrt med servostyring, ABS-bremser og automatgir. Hvis du aldri har kjørt automatgir før så skal du ikke bekymre deg. Det går fort å lære seg.

Campervanen har sitte- og soveplasser til opptil 3 personer. Til kvelds gjøres sitteområdet og bordet i baksetet om til en dobbeltseng, mens en enkeltseng finnes i taket på campervanen (på innsiden).

Kjøkkenfasiliteter

Denne modellen har en liten kjøkkenkrok like bak cockpiten, og er utstyrt med et kjøleskap, gasskomfyr, mikrobølgeovn og vask.

For et tillegg på USD 45 kan du leie et "Living Equipment Kit" som inkluderer: soveposer, puter, laken, håndduker, bestikk, kasseroller og stekepanner, kopphåndduk, oppvaskeutstyr, kjele og campingstoler.

Utleiestasjoner og enveisleie

Travellers Autobarn har 3 utleiestasjoner i USA: Las Vegas, Los Angeles og San Francisco.

Det er mulig å bestille enveisleie mellom alle disse 3 utleiestasjonene. Merk at enveisleie koster ekstra (USD 300-500).

Vær også oppmerksom på at reiser over grensen til Mexico ikke er tillatt.
Det er tillatt å kjøre over til Canada.

Utstyr og fordeler

Travellers Autobarn USA byr på følgende fordeler og utstyr i alle sine campervans:provides the following benefits with every campervan rental:

- Utleie til unge sjåfører (minst 21 år)
- Gratis ubegrenset antall kilometer
- 10% rabatt på første campingplass (maks 4 overnattinger).
- Depositum blir kun reservert, og ikke trukket fra kredittkortet.

Aldersgrense

Du må være minst 21 år gammel (på tidspunktet du henter campervanen) med gyldig førerkort for å leie en Travellers Autobarn campervan

Travellers Autobarn har ikke ekstra gebyrer for unge sjåfører.

Hva koster det å leie en Hitop campervan?

Prisen for å leie en Hitop campervan varierer ut fra etterspørsel og sesong. Du vil få den beste prisen hvis du bestiller campervanen i god tid, når tilgjengeligheten er stor. Det er også billigere å reise utenfor høysesongen. Akkurat som med flybilletter, vil du være nødt til å betale mer jo kortere tid i forveien du bestiller og hvis du skal reise i høysesongen. Ta kontakt med oss for et nøyaktig pristilbud til den perioden du ønsker å reise. Vi ser frem til å hjelpe deg!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...