{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

3 populære skoler i New York

New York Brooklyn Bridge

Oppfyll drømmen om å bo og studere i New York - vi hjelper deg!

Vi har vel alle hatt en drøm om å bo og leve i New York? Det er en by som aldri sover, med digg mat på ethvert hjørne og skyskrapere som tårner langt opp i skyene. Med et stort utvalg av kjente og prestisjetunge skoler er det lett å forstå hvorfor New York er en av verdens mest populære studiesteder! Under har vi listet opp 3 skoler i New York med et bredt tilbud av fag og studieprogrammer. 

Spør oss om studier i New York

American Flag In New York
Lyst til å studere i New York?
Vil du vite mer om mulighetene dine for å studere i New York eller andre deler av USA? Book et møte med oss ​​så hjelper vi deg å finne ulike alternativer. Helt gratis og uforpliktende!
Kontakt oss her

Berkeley College

Berkeley College er en veldig populær høyskole blant skandinaviske studenter som drømmer om å studere i New York. Skolens beliggenhet mellom 5th Avenue og Madison Avenue gjør Berkeley College til det perfekte utgangspunktet for et hektisk studentliv. Foretrekker du et litt lavere tempo, finnes det også et campus i New Jersey hvor du kan kombinere livet med studier i Midtown.

Skolen har et meget godt rykte og er kjent for sin praktiske og karrierefokuserte undervisning hvor teori kombineres med praksis og oppgaver knyttet til næringslivet. Det er mange kurs og programmer å velge mellom, for eksempel Accounting, Management, Finance, Business, Marketing, Fashion Marketing and Management, Graphic Design, Criminal Justice og Interior Design. 

På Berkley College kan du ta:

 • Study Abroad (1-2 semester)
 • Bachelor
 • MBA (Master of Business Administration)

Jeg vil vite mer om Berkley College

new-york-times-square-cover

Mercy College

Vår nye partner Mercy College er en veletablert skole som har tre forskjellige studiesteder i New York: Dobbs Ferry (hovedcampus), Manhattan og Bronx. Studenter fra rundt 40 amerikanske stater og mer enn 50 land studerer her. Muligheten for varierte studiemiljøer, rimelige skolepenger og en aktiv studentforening gjør Mercy College til et utmerket valg for deg som ønsker å leve studentlivet i New York. Mercy College tilbyr over 100 stuieprogrammer innen økonomi, atferdsvitenskap, internasjonale relasjoner, media og mye mer!

På Mercy College kan du ta:

 • Study Abroad (1-2 semester)
 • Associate Degree
 • Bachelor
 • Master

Som norsk student kan du overføre poeng fra videregående vitnemål, noe som betyr at du kan ta en bachelorgrad på bare tre år i stedet for fire. Spør oss så forteller vi deg gjerne mer om dette!

Jeg vil vite mer om Mercy College

Sports Field At Mercy College

New York Film Academy

New York Film Academy (NYFA) er en av USAs ledende skoler innen film, skuespill og scenekunst. Studiene er intensive, men klassene er små – så hvis du blir akseptert har du alle muligheter i verden til å gå «all in» og sikte mot toppen. Skolen er kjent for å hente inn kjente gjesteforelesere fra bransjen. Tidligere forelesere har inkludert Steven Spielberg, Ron Howard, Glenn Close, Ben Stiller, Jonah Hill og mange flere. Skolens campus i New York ligger sentralt på Manhattan – på Union Square, Battery Place og i finansdistriktet. Med andre ord, byen er ditt klasserom og du kan forvente en utdanning i verdensklasse!

På Mercy College kan du ta:

 • Workshops på 1-8 uker
 • Associate Degree
 • Bachelor
 • Master
 • Diplom

Jeg vil vite mer om NYFA

New York Film Academy Students Filming On Times Square

Vil du heller ha internship i New York?

Vi kan hjelpe deg som studerer eller har høyskoleutdanning med å finne et ulønnet internship i USA. I tillegg til New York er det muligheter for å finne internships i Los Angeles, San Francisco og Boston med flere. Vi i KILROY ordner med alt det praktiske som søknad, tips om bosted, visum og stipend. Klikk nedenfor for å lese mer om å internships i USA!

 

Les mer om praksis i USA

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...