{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

6 steder der du kan studere på stranden

drømmer du om å kunne studere på stranden?

Når du skal begynne å studere har du to valg: du kan ta fatt på studiene hjemme i Norge eller du kan flytte til utlandet for å studere der. Spør du oss er valget enkelt; for hvorfor skulle man ville sitte inne på en dunkel lesesal i Norge, når man har muligheten til å sitte på en strand og studere i utlandet! 

Her er en liste over 6 steder i verden der du kan studere på stranden!

la-trobe-university-campus
Studier i Melbourne
Drømmer du om å studere i Melbourne kan du velge mellom toppskoler som La Trobe, Monash og RMIT.
Les mer om studier i Melbourne

1. Melbourne (Victoria, Australia)

Melbourne blir gang på gang rangert som et av de beste stedene i verden å studere i! Ikke bare fordi byen er en ren og trygg, men også takket være dens fantastiske beliggenheten - tett på noen av Australias vakreste strender. Melbourne kan dessuten by på en livlig kulturscene og et legendarisk natteliv som er kjent over hele Australia. 

usa-hawaii-girl-hiking
Studier på Hawaii
Kunne du tenke deg å studere på en ekte paradisøy? Vel, søker du deg inn på Hawaii Pacific University har du muligheten til å gjøre nettopp det!
Les mer om studier på Hawaii

2. Hawaii (USA)

Hvem har vel ikke lyst til å studere på en ekte paradisøy? Hawaii er stedet for deg som vil kombinere studietiden med store opplevelser i vakker natur. Som student i Hawaiis hovedstad, Honolulu, kan du kombinere studier med både strand- og storbyliv. På fritiden kan du lære deg å surfe, paddleboarde eller bare slappe av på en av Hawaiis mange fantastiske strender. 

bond-university-surfer-sunset-skyline
Studier på Gold Coast
Finn drømmestudiet på Bond eller Griffith University (som har campuser både i Brisbane og på Gold Coast).
Les mer om studier på Gold Coast

3. Gold Coast (Queensland, Australia)

Gold Coast består av en 42 kilometer lang sandstrand der det mest kjente tettstedet heter Surfers Paradise. Du har kanskje hørt om det? Horder av backpackere flokker nemlig hit hvert eneste år for å nyte strandlivet og de fantastiske surfeforholdene. Gold Coast kan skryte av 290 soldager i året og byr på aktiviteter som vannscooterkjøring, surfing, sykling og fisking. 

san-diego-state-university-campus
Studier i California
Vi samarbeider med mange universiteter i California som tilbyr en rekke spennende fag, enten du vil ta 1-2 semester eller en hel grad.
Les mer om studier i California

4. California (USA)

I California er du aldri langt unna en strand og du kan derfor velge blant flere universiteter som alle har campuser tett på stranda – Hva med å tilbringe studietiden i LA eller i surfebyen San Diego? Du finner garantert et studie (og en strand) som passer for deg, på USAs vakre vestkyst. 

man-with-backpack-at-bournemouth-beach
Studier i Bournemouth
Frister det å studere i den engelske kystbyen Bournemouth? Da kan du søke studier på Bournemouth University, som blant annet har en av Europas beste grader innen mediefag.
Les mer om studier i Bournemouth

5. Bournemouth (England)

Keen på å studere i en solfylt strandby uten å måtte reise halve jorda rundt hver gang du skal besøke familien eller vennene inviterer til fest i hjembyen? Da er Bournemouth det perfekte studiestedet for deg! Bournemouth kan skryte av en herlig strandlinje og det varmeste klimaet i England med flest soldager i året. I tillegg er det kort vei til Jurassic Coast, landsbygda i Dorset, Hampshire og Devon.

Campus Building At University Of Tecnhology Sydney Australia
Studier i Sydney
Sydney byr på utdanning i verdensklasse, med toppuniversiteter som Macquarie University, UNSW, University of Sydney og UTS. Søk i dag og ta fatt på ditt livs utenlandseventyr!
Les mer om studier i Sydney

6. Sydney (New South Wales, Australia)

Sydney er Australias største by og er kjent for verdensberømte strender som Bondi og Manly Beach. Her kan du lære seg å surfe, ta en løpetur eller bare sette deg ned for å nyte lyden av bølgene som slår. Sydney er en multikulturell storby, med en rekke spennende nabolag som alle har sin helt egne personlighet. 

Drømmer du om å studere i utlandet?

Våre studieveiledere har selv studert i utlandet og hjelper deg gratis gjennom hele søknadsprosessen. Finn ditt drømmestudie, så hjelper vi deg med resten!

Book gratis studieveiledning

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...