{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studer på Torrens University

Torrens University Student Cafe
Torrens University Library

Studer på Torrens University & hvordan vi hjelper deg

Ved Torrens University i Australia har de en nyskapende tilnærming til læring som er skreddersydd for å passe deg. I tillegg gir deres sterke bransjekoblinger deg alt du trenger for å bygge en karriere du elsker. Fagene deres fokuserer på design, business, helse, teknologi, utdanning, hotell og reiseliv og engelsk. Du vil få førstehåndserfaring med å jobbe i den valgte bransjen din og bli klar for å begynne å jobbe når du tar eksamen. Vi tilbyr deg gratis studieveiledning for å hjelpe deg med å navigere alle alternativene dine. Din personlige studieveileder hjelper deg med praktiske ting som finansiering, stipend og søknadsprosessen hvis du ønsker å studere følgende:

 • semester eller to som en del av din hjemmeutdanning (study abroad) - Fra 2024
 • en bachelorgrad
 • en mastergrad
 • Diplom (støttes ikke av Lånekassen)

... på Torrens University.

 

Torrens University er Australias raskest voksende universitet og fokuserer på fleksibilitet med campuser i Sydney, Melbourne, Adelaide og Brisbane. Torrens University legger stor vekt på å tilby bransjedesignete programmer og tilbyr internship som en del av utvalgte studier som forbereder deg for karriere etter eksamen.

Billy Blue College of Design ved Torrens University Australia er nasjonens mest fremtredende designskole. Les mer om Billy Blue College of Design her. Les mer om Billy Blue College of Design here.

Få gratis studieveiledning

 

5 gode grunner til å studere ved Torrens University

 • Med sitt store campusnettverk i Sydney, Adelaide, Melbourne og Brisbane får du fleksibiliteten til å studere i den byen som passer deg best.
 • Ansettbarhet står i sentrum for Torrens University og deres fag er karrierefokuserte i tillegg til å være designet i samarbeid med industrien; med tusenvis av partnerskapsmuligheter for praksisplasser.
 • Førsteplass totalt for internasjonale kandidater når det gjelder sysselsetting* (Indikatorer for kvalitet i læring og undervisning 2021)
 • Det generøse stipender tilgjengelig for europeiske studenter, noe som gjør det til et rimeligere valg.
 • Torrens University tilbyr sin egen gratis engelsk test, slik at du kan unngå å ta TOEFL- eller IELTS-testen hvis du ikke har tilstrekkelige engelskkarakterer fra videregående skole

Campuser på tvers av Australia

Med campus lokalisert over hele Australia, tilbyr Torrens University et nasjonalt nettverk for å studere i Sydney, Melbourne, Brisbane eller Adelaide.

Studere i Sydney

Når du studerer i Sydney kan du velge mellom Business, Hospitality eller Health på Surry Hills Campus i sentrale Sydney, eller Design og Creative Technology på Ultimo Campus som ligger i den indre bydelen Ultimo. Ultimo Campus er velkjent blant internasjonale studenter og ligger i en ombygd lagerbygning for å inspirere til kreativitet blant designstudenter. Like utenfor Sydney tilbyr Torrens University en unik mulighet for alle som er interessert i hospitality å studere på Leura Campus i Blue Mountains, der du kan delta på den velrenommerte Blue Mountains International Hotel Management School.

Studere i Melbourne

De to campusstedene i Melbourne fokuserer på innovasjon og bærekraft. Velg mellom praktisk erfaring innen helse på studentdrevne Fitzroy Clinic eller studer Design og Creative Technology, Health, Business eller Hospitality på Flinders Street Campus. Du vil være nær Melbourne CBD, byens kulturelle hjerte, der mange internasjonale studenter tilbringer mye av tiden sin.

Studere i Brisbane

Hvis du velger å studere på en av de to campusstedene i Brisbane bor du i en av Australias varmeste stater – med et gjennomsnitt på 300 solskinnsdager i året kan du nyte stranden året rundt. På Fortitude Valley-campuset kan du velge mellom Design og Creative Technology, Health, Business og Hospitality. Gotha Street Campus er et praktisk og praktisk læringssted for alle helseprogrammer.

Studere i Adelaide

Når du studerer i den sørlige delstatshovedstaden, får du en rimelig, trygg og studentvennlig by som du kan kalle hjem – med lave levekostnader og et pulserende kulturliv er Adelaide veldig studentvennlig. Du kan studere Business, Health eller Design og Creative Technology på Torrens’ Wakefield Street campus, eller dra til Pulteney Street Campus som spesialiserer seg på International Hotel Management.


Søk deg til Torrens University - hvordan og når?

Torrens University har et trimestersystem, noe som betyr at du kan begynne studiene dine enten i februar, juni eller september.

Torrens University har rullerende opptak, som betyr at du kan søke når som helst i løpet av året for kommende opptak. Vi anbefaler at du tar kontakt med oss så snart du vet at du vurderer å studere ved Torrens University, slik at du ikke går glipp av noen frister. De nøyaktige opptakskravene varierer avhengig av den spesifikke graden du ønsker å søke på, eller om du ønsker å studere i utlandet (1-2 trimestre).

I de fleste tilfeller vil Torrens University vurdere engelskresultatene fra vitnemålet ditt fra videregående skole. Hvis du ikke oppfyller kravene, må du ta en standardisert engelskspråktest som TOEFL eller IELTS-testen, eller du kan benytte deg av Torrens' egen gratis skriftlige engelsktest. Snakk med oss, så hjelper vi deg med å finne ut hva du trenger.

Stipend

Torrens University tilbyr 30 % scholarship for master og bachelorstudenter til Sydney, Adelaide og Melbourne. I tillegg tilbyr de 35 % i Brisbane. Automatisk søknad gjennom Kilroy – jo bedre karakterer, jo større muligheter.

Hvorfor KILROY?

Gratis veiledning
Vi svarer på alle spørsmål du måtte ha om å studere i utlandet. Vår hjelp er helt gratis og det finnes ingen dumme spørsmål!
1 - 1
Du får din personlige studieveileder. Sammen skreddersyr vi din utdanning i utlandet basert på dine drømmer, ønsker og muligheter samt vår erfaring.
Vi guider deg fra A-Å
Vi hjelper deg med det du lurer på om studieretninger, finansiering, stipend, visum og alt imellom.

Hva kan du studere på Torrens University

 • Et semester eller to/Study Abroad - dette er tilgjengelig fra 2024
 • Bachelor
 • Master (et av de største utvalgene av 1-års masterprogram i Australia)
 • Certificate/Diploma (spesialisering innen ditt fagfelt)

Året er delt inn i et trimestersystem der du kan begynne i februar, juni og september. Vi anbefaler at du søker så fort du vet at du vil søke deg til Torrens University.

Finansiering av studiene

Skolepengene ved Torrens University varierer avhengig av studienivået ditt og studieretningen din. Vi sender deg gjerne den nøyaktige prisen for ditt foretrukne studieprogram og kurs, i tillegg til et estimert budsjett for å bo i Sydney.

Studenter fra noen land kan søke om deltidsarbeid i Australia ved siden av studiene, for eksempel på en kafé eller i en kino.

Studieveiledning

Gratis

Studenter

21,000

Sted

Sydney, Melbourne, Adelaide & Brisbane

Finansiering

Vi hjelper deg!

Les mer om ...

Gratis studieveiledning

Vi hjelper deg fra A-Å og svarer på alle spørsmålene dine.
Studieveiledning

Finansiering

Finn ut hvordan du kan finansiere studierene dine i utlandet.
Finansiering

Tester

Noen studenter må ta en engelsk test.
Testoversikt

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...