{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studer på Billy Blue College of Design

Billy Blue Student Cafe
Billy Blue University Building From Outside

Studer på Billy Blue College of Design & hvordan vi hjelper deg

Billy Blue College of Design er en del av Torrens University Australia og det er en av Australias mest fremtredende designskoler. Skolen ligger i Sydney, Melbourne og Brisbane og du kan studere programmer innen Design og Kreativ Teknologi. Vi tilbyr deg gratis studieveiledning og hjelper deg navigere gjennom alle alternativene dine ved Billy Blue College. Din personlige studieveileder hjelper deg med praktiske ting som finansiering, stipender og søknadsprosessen om du har lyst til å studerere følgende ved Billy Blue College of Design ved Torrens University:

 • Ett eller to semester med valgfrie fag (study abroad) – Fra 2024
 • En bachelorgrad
 • En mastergrad
 • Diplom (støttes ikke av Lånekassen)

Billy Blue College of Design ved Torrens University er et bra valg for deg som ønsker å følge en karriere innen kreativt design. Du kan for eksempel studere Design, Grafisk Design, 3D-design og animasjon, Film og Video, Spilldesign og Utvikling - og mye mer…

Få studieveiledning

3 gode grunner til å studere på Billy Blue College of Design

 • Billy Blue College er høyt annerkjent i industrien og elever fra skolen er ettertraktede i jobbmarkedet.
 • Du skaper en sterk potefølje som en del av studiet ditt som igjen gjør det lettere for deg å starte karrieren etter eksamen.
 • Lærerne er ledere i den kreative designverden og gir deg verdifull innsikt i industrien.

Søk på Billy Blue College of Design - Hvordan og når?

Billy Blue College of Design er en del av Torrens University, som har et trimester-system. Dette betyr at du kan starte studiene dine enten i februar, juni eller september.

Billy Blue College of Design ved Torrens University har rullerende opptak, som betyr at du kan søke når som helst gjennom året for kommende opptak. Vi anbefaler at du kontakter oss så snart du vet at du vurderer å studere ved Billy Blue College of Design, slik at du ikke går glipp av noen frister! De nøyaktige opptakskravene varierer avhengig av den spesifikke graden du ønsker å søke på eller hvis du ønsker å ta et studieopphold i utlandet (1-2 trimestre).

I de fleste tilfeller vil Billy Blue College of Design vurdere resultatene dine i engelsk fra din avgangseksamen fra videregående skole. Hvis du ikke oppfyller kravene, må du ta en standardisert engelskspråklig test som TOEFL eller IELTS-testen, eller du kan bruke Torrens' egen gratis skriftlige engelsk test. Snakk med oss, så hjelper vi deg med å finne ut hva du trenger.

Alle norske studenter som søker gjennom KILROY vil få en 30% reduksjon på studieavgiftene.

Hvorfor KILROY?

Gratis veiledning
Vi svarer på alle spørsmål du måtte ha om å studere i utlandet. Vår hjelp er helt gratis og det finnes ingen dumme spørsmål!
1 - 1
Du får din personlige studieveileder. Sammen skreddersyr vi din utdanning i utlandet basert på dine drømmer, ønsker og muligheter samt vår erfaring.
Vi guider deg fra A-Z
Vi hjelper deg med det du lurer på om studieretninger, finansiering, bo, stipend, visum og alt imellom.

Hva kan du studere på Billy Blue College of Design

 • Ett eller to semestre (study abroad) - dette er tilgjnegelig fra 2024
 • En bachelorgrad
 • en mastergrad (har et av de største utvalgene av 1-årige masterprogrammer i Australia)
 • Certificate/Diploma (spesialisering innen ditt fagfelt)

Året er delt inn i ett trimester-system som begynner i februar, juni og september. Vi anbefaler at du søker så fort du vet at det er Billy Blue College of Design du ønsker å gå på.

Finansiere studiene

Studieavgiften ved Billy Blue College of Design varierer avhengig av studienivået ditt og studieretningen. Vi sender gjerne den nøyaktige prisen for ditt studieprogram og fag, i tillegg til et estimert budsjett for å bo i Sydney (eller de andre stedene).

Studenter fra noen land kan søke om deltidsarbeid i Australia i tillegg til studiene, for eksempel på en kafé eller på en kino.

Studieveiledning

Gratis

Studenter

Rundt 750

Sted

Sydney, Melbourne & Brisbane

Finansiering

Vi hjelper deg!

Les mer om ...

Gratis studieveiledning

Vi hjelper deg fra A-Å og svarer på alt du lurer på.
Studieveiledning

Finansiering

Finn ut hvordan du kan finansiere studiene i utlandet.
Finansiering

Tester

Noen studenter kan ha behov for å ta en engelsk test.
Testoversikt

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...