{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studer på Blue Mountains International Hotel Management School

Blue Mountains Students On Campus Area
Blue Mountains Students Hanging Out On Campus

Studer på Blue Mountains International Hotel Management School & hvordan vi hjelper deg

Blue Mountains International Hotel Management School (BMIHMS) er en del av Torrens University Australia og er det riktige stedet for deg som ønsker å starte en karriere innen hotellledelse. Det er den ledende hotellledelsesskolen i Australia og tilbyr et simulert hotellmiljø i verdensklasse, der du vil gjennomføre all din praktiske opplæring. Vi tilbyr gratis studieveiledning og hjelper deg med å finne veien gjennom alle alternativene dine ved Blue Mountains International Hotel Management School. Din personlige studieveileder hjelper deg med alle praktiske detaljer som finansiering, stipender og søknadsprosessen hvis du ønsker å studere:

 • ett eller to semester (study abroad)
 • en bachelorgrad
 • en mastergrad
 • Diplom/Sertifikat

... ved Blue Mountains International Hotel Management School ved Torrens University.

Så, hva innebærer egentlig hotellledelse? Generelt sett så handler det om å overse driften av hoteller, moteller og feriesteder og du vil lære ansvarsområder som å håndtere økonomi og budsjetter, ansette og trene personell og håndtere kunde-relaterte saker. Dette er det perfekte valget for studenter med lidenskap for gjestfrihet som drømmer om en karriere i hoteller over hele verden.

Få studieveiledning

5 gode grunner til å studere på BMIHMS

 • Førsteplass blandt hotel management skoler i Oceania (QS World University 2022).
 • Du får en grundig og parktisk læringsopplevelse på deres simulerte hotell campus.
 • BMIHMS tilbyr betale praksisplasser hos noen av de mest prestisjefylte organisasjonene i Australia.
 • Du får en globalt anerkjent grad og kommer til å være godt rustet for en krriere på et av verdens mest prestisjefylte hoteller.
 • Lær fra akademikere med gode kontakter i industrien som hjelper deg på veien til din fremtidige karriere.

Søk på BMIHMS - hvordan og når?

BMIHMS er en del av Torrens University, som har et trimestersystem. Dette betyr at du kan starte studiene dine enten i januar, april, juli eller september.

BMIHMS har rullerende opptak, så du kan søke når som helst gjennom året for kommende opptak. Vi anbefaler at du kontakter oss så snart du vet at du vurderer å studere ved BMIHMS, slik at du ikke går glipp av noen frister! De nøyaktige opptakskravene varierer avhengig av den spesifikke graden du ønsker å søke på, eller hvis du ønsker å gjøre et studieopphold i utlandet (1-2 semestre).

I de fleste tilfeller vil BMIHMS vurdere resultatene dine i engelsk fra din avgangseksamen fra videregående skole. Hvis du ikke oppfyller kravene, må du ta en standardisert engelskspråklig test som TOEFL eller IELTS-testen, eller du kan bruke Torrens' egen gratis skriftlige engelsktest. Snakk med oss, så hjelper vi deg med å finne ut hva du trenger.

Hvorfor KILROY?

Gratis veiledning
Vi svarer på alle spørsmål du måtte ha om å studere i utlandet. Vår hjelp er helt gratis og det finnes ingen dumme spørsmål!
1 - 1
Du får din personlige studieveileder. Sammen skreddersyr vi din utdanning i utlandet basert på dine drømmer, ønsker og muligheter samt vår erfaring.
Vi guider deg fra A-Å
Vi hjelper deg med det du lurer på om studieretninger, finansiering, stipend, visum og alt imellom.

Hva kan du studere på BMIHMS

 • Ett semester eller to med valgfrie emner (stud abroad) - Tilgjengelig fra 2024
 • en bachelorgrad
 • en mastergrad (et av de største utvalgene av one of the largest ranges of 1-year -årige masterprogram i Australia)
 • Certificate/Diploma (spesialisering innen ditt fagfelt)

Året er delt inn i ett trimester-system som begynner i februar, juni og september. Vi anbefaler at du søker så fort du vet at det er Blue Mountains international Hotel Management School du ønsker å gå på.

Finansiere studiene

Skolepengene ved Torrens University varierer avhengig av studienivået ditt og studieretningen din. Vi sender deg gjerne den nøyaktige prisen for ditt foretrukne studieprogram og kurs, i tillegg til et estimert budsjett for å bo i Sydney.

Studenter fra noen land kan søke om deltidsarbeid i Australia ved siden av studiene, for eksempel på en kafé eller i en kino.

Studieveiledning

Gratis

Studenter

1,200

Sted

Sydney, Melbourne & Brisbane

Finansiering

Vi hjelper deg!

Les mer om...

Gratis studieveiledning

Vi hjelper deg fra A-Å og svarer på alle dine spørsmål.
Studieveiledning

Finansiering

Finn ut hvordan du kan finansiere studiene i utlandet.
Finansiering

Tester

Noen studenter kan ha behov for å ta en engelsk test.
Testoversikt

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...