{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Australia

australia-twelve-apostles-cover
Australia Burleigh Heads Guy

Studere i Australia

Spennende storbyer, milelange sandstrender, et unikt natur- og dyreliv og et vidunderlig klima. Australia er et fantastisk land med uendelige muligheter. Universiteter i Australia holder en høy faglig standard med et sterkt internasjonalt fokus. Å studere i Australia vil gi deg en opplevelse for livet!

Usikker på hva du vil gjøre neste år? Søk study abroad eller en hel grad med studiestart i februar 2021! De fleste universitetene har oppstart (også) i løpet av juli måned. I tillegg finnes det alternativer dersom du ikke har mulighet til å dra ned før i august, september eller oktober. Drømmmer du om et studieopphold på en strand?

Spør oss om studier i Australia

Australia er et av verdens eldste kontinenter. Urbefolkningen, aboriginerne, har bodd på kontinentet i over 40.000 år, og er trolig den eldste sivilisasjonen i verden. Det moderne Australia er et multikulturelt samfunn og mer enn 100 ulike etniske grupper har gjort Australia til sitt hjem. De ulike kulturene skaper et åpent og tolerant samfunn med et rikt kulturliv. Australierne er kjent for sin gjestfrihet, noe du som utenlandsstudent vil merke fra første dag.

Et bedre klima enn i Australia er vanskelig å finne, og livsstilen preges derfor av utendørsaktiviteter. Australierne elsker sport, og særlig vannsport av alle slag er populært. Etterpå samles man til en barbeque, som på folkemunne bare kalles "barbie", i hagen. Naturen er like variert som befolkningen, og her finnes mer enn 500 nasjonalparker og 4.700 mil med fantastisk kystlandskap.

Hvor kan jeg studere i Australia?

  • Brisbane: Griffith University og QUT
  • Gold Coast: Bond University og Griffith University (som også har en campus på Gold Coast)
  • Melbourne: La Trobe University, Monash University, RMIT & Deakin University
  • Perth: Curtin University
  • Sydney: Mcquarie University, UNSW, University of Sydney, UTS, Torrens University, Billy Blue College of Design & BMIHMS.
  • Sunshine Coast: University of the Sunshine Coast


Vi tilbyr nå studier også studier i Adelaide via Torrens University!

Studier i Australia er populært

Å studere i Australia er svært populært blant nordmenn, mye på grunn av universitetenes brede fagtilbud og den gode kvaliteten på utdanningen. Universitetene har et særlig bredt tilbud innenfor internasjonale studier, politikk og økonomi, og er ansett for å være ledende innenfor maritim vitenskap og undervisning i energi og miljø. Australske universiteter tiltrekker seg en høy andel internasjonale studenter fra hele verden som fristes av studier i Australia. For at man skal være sikret en best mulig studiehverdag blir alle universiteter som tar i mot internasjonale studenter kvalitetssikret av australske myndigheter.

Hvorfor studere i Australia med KILROY?

Vi tilbyr gratis studieveiledning og hjelper deg med å finne det universitetet som passer best med dine ambisjoner og faglige bakgrunn. Vi har inngått partnerskap med en rekke skoler i Australia og er dermed en slags forlengelse av skolenes egne opptakskontorer. For deg som student betyr det at du ikke behøver å betale noe ekstra for å søke gjennom oss.

Fordelen med å søke gjennom oss er at du slipper å betale skolepengene før du reiser, du betaler kun et depositum før avreise. Resten av skolepengene betales først etter at du har kommet fram. Vi veileder deg dessuten gratis gjennom søknadsprosessen og tilbyr råd og veiledning om alt fra visumsøknader til kjøp av godkjent studentforsikring. Vi kan hjelpe deg enten du vil ta et semester, en bachelor, en mastergrad eller Ph.d. i Australia.

Fakta om Australia

Folketall: ca. 25 millioner
Hovedstad: Canberra
Største byer: Sydney, Melbourne, Brisbane og Perth
Regioner: 6 delstater: New South Wales, Victoria, Queensland, South Australia, Western Australia og Tasmania; 2 territorier: Australian Capital Territory og Northern Territory
Språk: Engelsk
Valuta: Australske dollar (AUD)
Tidssone: +8 til +10 (+7 til +9 ved sommertid)

Vil du vite mer om å studere i Australia?

Fant du ikke det du lette etter, eller har du spørsmål omkring studier i Australia? Book et møte med oss! Våre studieveiledere har lang erfaring med å sende norske studenter til Australia og kan svare på alt du lurer på. Når du booker et møte hos oss får du gratis rådgivning om å studere i Australia og vi kan bl.a hjelpe deg med å søke, velge studieprogram, finne bolig og sette opp et budsjett. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis studieveiledning

 

Australia

Inspirasjon

Les mer

Hvorfor KILROY?

Gratis veiledning
Vi svarer på alle spørsmål du måtte ha om å studere i utlandet. Vår hjelp er helt gratis og det finnes ingen dumme spørsmål!
1-1
Du får din personlige studieveileder. Sammen skreddersyr vi din utdanning i utlandet basert på dine drømmer, ønsker og muligheter samt vår erfaring.
Vi guider deg fra A-Å
Vi hjelper deg med det du lurer på om studieretninger, finansiering, bo, stipend, visum og alt imellom.

Vennligst fyll ut alle detaljer

Oops! Her gikk det noe galt ... Prøv igjen!

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil studere eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker, ønsker og spørsmål, så sørger vi for at du får all informasjon og veiledning du trenger. Legger du igjen nummeret ditt vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å finne frem til det riktige studiestedet for deg.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Takk for din henvendelse!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre studieveiledere se på henvendelsen din så fort det lar seg gjøre.

I mellomtiden kan du sjekke ut bloggen vår for studieinspirasjon.

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon eller videomøte og få personlig studieveiledning, helt kostnadsfritt! Merk at vi for tiden har stor pågang, derfor vil vår responstid være noe lengre enn normalt.

  • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Tusen takk for din henvendelse, vi gleder oss til å hjelpe deg!

Du hører fra en av våre studieveiledere veldig snart for å bekrefte møtetidspunkt.
Vi har for tiden stor pågang så tilgi oss om det drøyer litt.

Savner du svar: Sjekk søppelpost/spamfilter, noen ganger blir vi blokkert...

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...