{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Reise til Bali med KILROY
Reise til Bali med KILROY

Reise til Bali - Drømmenes øy!

Får du muligheten burde du absolutt reise til Bali. Bali er en fantastisk øy, som til tross for å ha vært et populært reisemål gjennom flere tiår, har klart å beholde sin originale Hindu-kultur. Balis hovedstad Kuta kan som typiske turistmetropoler oppleves som noe kaotisk, men reiser du herfra gjemmer det seg noen virkelig storartede opplevelser. På Bali venter vulkaner, øde strender, praktfulle hindutempler, koselige landsbyer og sist men ikke minst, en utrolig gjestfri lokalbefolkning. Leter du godt nok kan du dessuten fortsatt finne din egne lille, private strand. Hva venter du på? Får du muligheten bør du absolutt reise til Bali!
Spør oss om reiser til Bali

Aktiviteter på Bali

Det er svært populært å reise til Bali som en del av en backpacking-rute, mye takket være øyas vakre strender og det brede utvalget av attraksjoner og opplevelser som finnes her. Det er i tillegg relativt enkelt å reise rundt på Bali.

Et reisetips er å delta på noen av de mange aktivitetene øya har å by på. Bali er kjent som et surfeparadis, med bølger som passer både for nybegynnere og mer erfarne surfere. Har du lyst til å forbedre ferdighetene dine finnes det surfecamper spredt rundt omkring langs hele kysten. Er du mer opptatt av det som skjer under overflaten, vil du oppdage at Bali også et fantastisk sted for dykking. Her kan du komme tett på rokker, fargerike fisker, havskilpadder og haier. I Jimbaran finner du Bali Fitness Boot Camp, hvor du sammen med en personlig trener få skreddersydd et treningsprogram tilpasset dine ønsker og behov.

Foruten dykking og surfing er Bali også kjent for sine mange vakre templer og fargerikereligiøse sermonier. Sørg derfor for å ikke gå glipp av denne religiøse siden av Bali. Vi kan spesielt anbefale å ta turen innom et av Balis ni "retningstempler". Pura Luhur Uluwatu og Tanah Lot er de mest tilgjengelige og dermed også mest besøkte av disse templene.

Strender på Bali

Bali er omgitt av utallige praktfulle strender i alle størrelser. Du kan velge å besøke strender basert på behov og ønsker, da de varierer noe i form av for eksempel muligheter for surfing, dykking og mengde turister. Vi anbefaler deg å sjekke ut områder som Legian og Seminyak, samt Nusa Dua, Lovina Beach, Sanur og Dreamland Beach!

Reis ut på øyene

Vi anbefaler at du kommer deg ut på øyene og opplever det ekstremt klare vannet og fantastiske muligheter for snorkelling. Sjekk ut Giliøyene: her er Gili Trawangan den mest utbygde med høy partyfaktor, men ønsker du mer avslapping er Gili Meno eller Air noe for deg. Sjekk også ut Nusa lembongan om snorkelling med Manta Rays er noe som frister!

Shopping på Bali

En reise til Bali kan også by på gode shoppingmuligheter. De mange markedene taler for seg, hvor du blant annet kan finne tekstiler, gull, sølv og elektronikk, for å nevne noe. Hver landsby på Bali har sine helt egne spesialiteter, men gateshoppingen i Ubud er noe helt spesielt. Byen er verdenskjent for sin samling av butikker med treskulpturer og lokalprodusert kunst. Det kan være greit å ha litt ekstra plass i bagasjen på hjemreisen!

Mat og drikke på Bali

Balinesisk mat er helt fantastisk, så sørg for å smake de lokale spesialitetene Nasi Goreng, Satè, Babi Guling og Mie Goreng. Husk at maten nytes best med det lokale ølet Bintang! Hvis du vil ha en fantastisk matopplevelse mens du nyter solnedgangen kan vi anbefale Jimbaran og de mange strandrestaurantene du finner der. I høysesong kan det være en god idè å reservere et bord i forveien. 

Den største byen på Bali – Kuta

Øyas største by, Kuta, er først og fremst ankomsstedet på din reise til Bali. Kuta er et sted med mange muligheter, men med mindre du virkelig elsker turistifiserte caféer og restauranter, souvernirbutikker og ivrige gateselgere så kan vi heller anbefale at du reiser videre til øyas mange andre store opplevelser. Bali rommer også en fantastisk hindukultur med enestående sermonier og templer, noe som gjør den helt unik sammenliknet med resten av Indonesia som stort sett er muslimsk.

Reise rundt på Bali

Vil du reise rundt på Bali lønner det seg å leie en bil med privatsjåfør. Dette er relativt billig og koster ca. 200-300 kr for en hel dag. Sjåføren tar deg med akkurat dit du vil, forteller om stedene du passerer, venter på deg dersom du vil oppleve noe spesielt og kjøre deg til slutt trygt tilbake til hostellet når dagen er over. Ønsker du å leie en sjåfør kan du ta kontakt med resepsjonen på hostellet ditt, eller ordne det selv ved å ta kontakt med en av de lokale sjåførene - de finner du stort sett overalt.

Når er det best å reise til Bali?

Bali er en herlig destinasjon som kan besøkes året rundt, også i regntiden (mellom oktober og mai), da regnskyllene stort sett kommer om ettermiddagen og ikke varer særlig lenge. Når det er best å reise til Bali avhenger likevel av hva du ønsker å gjøre mens du er der. For eksempel varierer sesongen avhengig av om du har tenkt til å surfe eller dykke. Våre reisespesialister kan hjelpe deg med reisetips tilpasset dine ønsker og behov.

Vil du reise til Bali?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Bali og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

Inspirasjon til din reise til Bali

Se flere artikler her
alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL INDONESIA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...