{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Manhattan sett fra helikopter
Statue of Liberty i New York City

Reis til New York - The Big Apple

En reise til New York er midt i blinken for deg som alltid har en plan på agendaen eller for deg som aldri går lei av å utforske. "Byen som aldri sover" tilbyr uendelige muligheter hvor du blant annet kan shoppe døgnet rundt, dra på klubb kl. 10:00 på morgningen eller bruke uendelige timer på å tusle rundt i gatene. Du vil absolutt ikke kaste bort et sekund på søvn når du befinner deg i New York City...

SPØR OSS OM REISER TIL NEW YORK

OPPLEV EN KLASSISK DAG I NEW YORK

Når du hører New York er kanskje det første du tenker på Staten Island Ferry som tar deg forbi Frihetsgudinnen, endeløse rekker av gule taxier, Empire State Building, Times Square, Brooklyn Bridge og travle New Yorkere med stresskoffert. En reise til New York er kanskje heller ikke foruten basketball eller ishockey på Madison Square Garden, kunstneriske mesterverk på Guggenheim, museer av verdensklasse, sightsing til kjente landemerker, historiske øyeblikk og endeløse film- & TV moments. New York er også det perfekte startpunkt for den ultimate road trip!

Start dagen på Manhattan på klassisk amerikansk vis! Her møter du et bredt utvalg av restauranter og gatekjøkken som står klar til å servere deg alt fra egg & bacon, toast, pølser og sirupsglaserte pannekaker. Videre kan du ta t-banen til den sørlige delen av Manhattan hvor det autentiske New York-livet suser forbi. I Financial District kan du observere travle aksjemeglere, fasjonable forretningskvinner og limousiner linet opp ved pølseboder - en noe absurd kombo. Tusler du et par kvartal videre kan du også få med deg Ground Zero, hvor World Trade Centre tidligere lå før terroraksjonen i 2001. Daglig kommer det mange New Yorkere hit for å minnes og hedre de omkomne, og du kan selv lese de mange navnene på de store tavlene rundt område.

Foruten om dette er New York selvsagt hjem til skinnende reklametavler, gigantbutikker på Times Square og enestående utsikt fra toppen av Empire State building. Fortsett turen til Upper Manhattan og slå deg ned for en rolig og avslappet piknik i Central Park. Drar du på en søndag vil du virkelig fange essensen av de lokale, hvor noen tar seg en nap på gresset, andre har tatt løpeskoene fatt for noen runder rundt innsjøene, det nytes pølse i brød eller det tas et slag baseball. Når du først er i området kan du jo se om du spotter Central Perk kafeen fra Friends, eller om New York enda har til gode å opprette den. En svipptur unna og øst for Central Park, finner du Upper East Side. Her forvandles Gossip Girl-drømmen til virkelig og du kan få ditt Sex & Singelliv-moment med alle merkebutikkene.

 

HØYDEPUNKTER I NEW YORK

Om du er en aktiv thrifter eller bare på utkikk etter et "one of a kind" plagg, musikkinteressert med et hjerteslag for punk eller vil tilfredsstille din kreative og kunstneriske side er definitivt New York et «must visit» for deg.

Vi kan også slå et slag for en litt annerledes morgning ved å ta turen til Harlem, nord for Central Park. Hver søndagsmorgen samles afroamerikanske familier i en av de mange kirkene som finnes her. Her er du mer enn velkommen til å titte innom når de livlige gospelkorene synger dagen inn. Vi kan for eksempel foreslå Gjestfri Canaan Baptist Church som en kirke å besøke.

Litt lengre sør finner du berømte Fifth Avenue hvor du må få med deg et besøk hos klesgiganten Abercrombie & Fitch. Her kan du sikle over utmerkede plagg og tilbehør over hele fire etasjer! Ren galskap, og nesten like mye et diskotek som et varehus - enjoy! Reis til New York og lev ut drømmen om det ultimate storbylivet.

Tar du turen til midtown får du med deg noen av byens mest gjenkjennelige severigheter som Times Square, Broadway, St. Patrick’s Cathedral og Rockefeller Center. Rockefeller center, er et ikonisk samlingspunkt for historisk kunst og arkitektur til utsiktspunkt på toppen og skatebanen på The Rink.

ANDRE BYDELER I NEW YORK

SOHO & GREENWICH VILLAGE

Litt nordover ligger Soho og Greenwich Village, begge bydeler med en avslappet og bohemsk stil. Foruten om mange kule butikker finner du også sjarmerende brosteinsgater, små parker og et utpreget student- og kunstnermiljø som følge av New York University og områdets mange gallerier. Fanelli's Café på hjørnet av Prince og Mercer Street er et perfekt sted å innta den lokale atmosfæren.

LOWER EAST SIDE & EAST VILLAGE

Lower East Side og East Village - Dette er bydelene for de som søker det rå og kule New York. Her finnes massevis av butikker med second hand klær og skjulte skatter, livlige nattklubber og musikkscener, og la oss ikke glemme den udødelige punk kulturen. I Lower East Side og East Village skjer det alltid noe som i høy grad vil tilfredsstille både syn og sanser. Mens du et sted kan finne verdens beste french fries på Balthazar (og da mener vi beste!), vil du på et annet gatehjørne treffe på lange køer etter midnatt foran en av Manhattans mest populære konditori (sjekk for eksempel ut Doughnut Plant) - du har neppe sett maken til fristelser, det lover vi!

BROOKLYN: DET BERØMTE OG KREATIVE

En reise til New York bør virkelig ikke være foruten en tur til Brooklyn. På andre siden av East River fra Manhattan (vi anbefaler at du går over Brooklyn Bridge, utsikten er fantastisk!) ligger Brooklyn, som har blitt "it"-stedet for unge og kreative mennesker. Spesielt bydelen Williamsburg skyter gnister med sine gallerier, bruktbutikker, barer, musikkscener og den ene fete outfiten etter den andre.

Det er her du enten vil oppdage din indre New Yorker og leve akkurat som de lokale, eller finne ut nøyaktig hvorfor du ikke bor her...! Få også med deg Downtown Brooklyn, spesielt Smith Street, en av New Yorks koseligste gater. Atmosfæren er avslappet, de lokale er vennlige og du finner massevis av gode restauranter og kafeer. Prøv ut Bar Tabac hvor du kanskje får et glimt av kjendisene som bor i området! Berømte Brooklyn Bridge.

 

PRAKTISK INFO

Litt praktisk info om den pulserende byen over dammen:

 • New York ligger 6 timer bak Norge

 • Det finnes tre flyplasser du kan lange på i New York:

  • John F. Kennedy internasjonale lufthavn (jfk)

  • LaGuardia lufthavn

  • Newark Liberty internasjonale lufthavn

 • Gyldig pass! Du vil ikke risikere å bli stoppet på grensen... (PS! Nødpass er ikke gyldig)

 • ESTA-registrering eller visum

 • For øyeblikkelig hjelp, ring: 911 - Da kommer du frem til alle nødetater

 • Husk god reiseforsikring/helseforsikring! Her er det ikke billig om uhellet er ute..

 • New York er en by pakket med mennesker, så pass godt på deg selv og verdisakene. Kan for eksempel være lurt å se seg en ekstra gang før man går over veien.

 

ROAD TRIP FRA NEW YORK TIL LOS ANGELES

Kunne du tenkt deg en storbyferie eller kunne du tenkt deg å gjøre stoppet i New York til en road trip fra kyst til kyst? Vi har et fett ruteforslag for deg som kunne tenkt deg å se mer av USA med N.Y. som startpunkt for reisen. Sjekk ut road trip fra kyst til kyst!

 

VIL DU REISE TIL NEW YORK?

Book et uforpliktende møte med en av våre reisespesialister og få hjelp til å planlegge reisen! Vi i Kilroy har lang erfaring med å skreddersy reiser til New York og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen innom oss i Oslo eller Trondheim, men vi kan også ta møtet over telefon.

BOOK GRATIS REISERÅDGIVNING

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL USA

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise
alt

Kunne du tenke deg å studere i New York?

Vi samarbeider med flere universiteter i New York, og tilbyr gratis studieveiledning. 

Les mer om å studere i New York

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...