{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
space-needle-seattle-usa-cover
seattle-edu-girl-market-sidebar

Reiser til Seattle - Unik og spennende storby

Seattle er en storby med alle tilhørende aktiviteter og attraksjoner, og du fyller uten problem 2-3 dager dersom du tar turen hit. Byen har en lang historie med alt fra å være fiskehavn, fødested for berømte band og musikere, kaffekjeden Starbucks som først åpnet her samt at Seattle er hovedkvarteret til selveste Bill Gates' Microsoft. En annen årsak til at så mange turister finner veien hit er byens perfekte plassering mellom havet og fjellene. Hos KILROY finner du billige reiser til Seattle!

Spør oss om reiser til Seattle

Seattle ligger kun en rask svipptur med bil fra både grensen til Canada og Vancouver. Seattle er det perfekte utgangspunkt dersom du vil utforske den nordvestlige delen av USA.

Byen er virkelig unik som amerikansk storby. Du føler raskt det europeiske preget byen har over seg når du rusler nedover gatene. Selv om skyskraperne er der så vel som andre typiske amerikanske landemerker vil du likevel oppleve Seattle som en annerledes storby, og innbyggerne her er både gjestfri og hyggelige mot turister.

Det bor mange skandinaviske etterkommere i Seattle - noe som er mer synlig her enn i noen amerikansk by, spesielt i områdene rett utenfor sentrum. Seattles popularitet blandt skandinavere er tydelig, og SAS har daglige flyvninger hit direkte fra København. Flyturen tar 9 timer.

Regnfullt i Seattle

"Den regnfulle storbyen" er et av Seattles mange kallenavn, og det ligger noe sannhet i dette ettersom været ofte er  grått og overskyet her. Klimaet er imidlertid mildt, og byen har ikke opplevd minusgrader siden 1950-årene. Snøfall er også et sjeldent fenomen, selv med de mektige fjellene såpass nærme. Om sommeren er været stort sett varmt og behagelig.

Seattles attraksjoner er populære blant turister. Dersom du har interesse for museer, utmerket natur og innbydende byliv - ja, da har du alt samlet her i Seattle! Space Needle, Seattle Center, Pike Place, Gum Wall og Boeing-fabrikkene er bare noen få utvalgte eksempler på hva du kan bruke tiden på i Seattle.

Lei bil i Seattle

Det offentlige transportsystemet fungerer helt greit, og det kan være moro i seg selv bare å ta turen til Space Needle med monorail. Men ønsker du å utforske mer enn selve bykjernen anbefaler vi at du skaffer deg leiebil. Som alle andre amerikanske storbyer oppleves Seattle best bak rattet på et bensintørstig kjøretøy. Om du leier bil bør du også sørge for at du får med deg en kjøretur over grensen til Canada som ligger kun 2-3 timer mot nord, samt Olympic National Park vest for Seattle. Du trenger fort et par dager i denne regnskogaktige nasjonalparken, og liker du fotturer har du virkelig kommet til paradis!

Dyreverdenen er også populær og absolutt innenfor rekkevidde. Ta f. eks en dagstur til Strait of Juan de Fuca og sjekk ut de imponerende spekkhoggerne som passerer her.

Seattle er et godt utgangspunkt for en road trip

Seattle er også kjent som startsted for Highway 1, veien som leder deg hele veien sørover til San Diego. Det er en utrolig flott kjørerute som i tillegg til vakker natur er blant USAs mest populære strekninger. Highway 1 tar deg med gjennom enorme Redwood-trær i Oregon og til storbyer som San Francisco og Los Angeles før du treffer den mexikanske grensen i sørlige California.

Seattle er uten tvil verdt et besøk - og er det perfekte sted å starte ditt amerikanske eventyr!

Vil du reise til Seattle?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Seattle og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL USA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise
alt

Kunne du tenke deg å studere i Seattle?

Vi samarbeider med Green River College utenfor Seattle, og tilbyr gratis studieveiledning.

Les mer om å studere i Seattle

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...