{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
northern-island-new-zealand-wellington-city-cover
new-zealand-wellington_from the water

Reiser til Wellington - "Te Upoko o te lka a Maui"

Wellington er hovedstaden på New Zealand, og har inntil nylig ofte vært sett på som en by med lite å tilby reisende. Dette er nå fullstendig forandret, og byen har flere spennende attraksjoner definitivt verdt et besøk! Wellington, eller "Te Upoko o te lka a Maui" på Maori-språket, har endret seg mye de siste årene. I flere tiår var byen en rolig stopover by for reisende på vei til Nordøya eller Sørøya, men har i de siste årene utviklet seg til å bli en spennende destinasjon i seg selv.

Spør oss om reiser til Wellington

Te Papa - Wellingtons nasjonale museum

Wellingtons største og mest kjente attraksjon er byens nasjonale museum Te Papa. Museumet er kjent over hele verden for sine interaktive utstillinger og nyskapende måte å kommunisere og fortelle historien om den lokale kulturen og historien til New Zealand. Skal du reise til Wellington er et besøk til Te Papa er must!

Wellington Harbour

I havneområdet rundt Queens Wharf har flere varehus blitt omgjort til hyggelige kafeer, spisesteder og andre kulturelle tilbud, og for deg som føler deg aktiv og spretten finnes det flere spennende aktiviteter.

Botaniske hage i Wellington

Hvis du trenger en pause fra det pulserende bylivet kan du ta en avslappende pause i de botaniske hager og nyte den fantastiske utsikten over byen og havnen.

Jordskjelv i Wellington

Det er ingen hemmelighet at Wellington ligger på kanten av to jordskjelvsoner, og derfor er sårbar for jordskjelv. På grunn av dette er alle nyere bygninger i byen forsterket og «jordskjelvsikret».

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL NEW ZEALAND

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise
alt

Kunne du tenke deg å studere på New Zealand?

Vi samarbeider med flere universiteter i New Zealand, og tilbyr gratis studieveiledning.

Les mer om å studere på New Zealand

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...