{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Før avreise

Huskeliste før avreise

Hva må du huske på før avreise?

Flybillettene er bestilt, reiseplanene er klare og du har ordnet deg overnatting for de første dagene. Kanskje har reisefeberen allerede begynt å komme snikende? Nå er tiden inne for å ordne de siste praktiske tingene som visum, pass, penger og vaksiner! Nedenfor finner du vår huskeliste før avreise.

Har du styr på det viktigste?

Se det for deg; du er ute i siste liten og flyet går om 3 timer. Passet ligger i veska og du tenker at du har full kontroll, men har du husket å sjekke om passet er gyldig? Det er mange ting du må huske på når du skal ut på reise og det er fort gjort at man glemmer noe! Vi har derfor satt sammen denne sjekklisten til deg, så du kan sjekke om du har husket på alt før den store reisen.

Sjekkliste for reisen

Reisevaksiner
Skal du reise utenfor Europa for første gang, kommer du sannsynligvis til måtte ta flere forskjellige vaksiner før du reiser. Hvilke vaksiner du behøver avhenger av hvor du skal reise, hvilke vaksiner du har fra før og til en viss grad også hva du planlegger å gjøre på reisen. Les mer om reisevaksiner her.

Visum
Visumkravene varierer fra land til land, men er også avhengig av nasjonaliteten din, lengden på oppholdet og formålet med reisen. Det er ditt eget ansvar å sørge for at du har alle nødvendige visum og innreisetillatelser på plass før avreise. Les mer om visum og visumregler her.

Pass
Passet ditt er det viktigste reisedokument du har, men det holder ikke å kun ha det med. Du må også sørge for at det er gyldig lenge nok. Les mer om passregler her.

Reiseforsikring
Det er verre ting som kan skje når du er på reise enn at lommeboken din blir stjålet eller at mobilen faller i vannet. I verste fall kan du bli syk eller havne i en ulykke. Uten skikkelig reiseforsikring risikerer du å stå alene uten hjelp dersom noe uforutsett skulle oppstå. Vær smart - kjøp reiseforsikring nå.

Reisedokumenter
Vi anbefaler at du har orden på reisedokumentene dine i god tid før avreise. Skriv ut alle viktige dokumenter og reservasjonsbekreftelser, så du har dem tilgjengelig dersom telefonen din skulle gå tom for strøm. Legg også igjen en kopi av reisedokumentene hos foreldrene dine (eller hos noen andre du stoler på), slik at du har en backup dersom du skulle ha behov for det. Se flere tips her.

Pakkeliste
Det er én gylden regel som gjelder når det kommer til pakking: "less is more". Det høres enklere ut enn det er, for hvor skal man egentlig begynne? For å hjelpe deg på veien har vi derfor laget en pakkeliste, så du har en veiledende liste å gå etter. Sjekk ut pakkelisten vår her!

Penger
Når du skal ut å reise må du selvsagt ha med deg penger, men det betyr likevel ikke at du bør stappe sekken full av kontanter. Betalingsforholdene er forskjellig fra land til land, og du kan lese noen generelle tips og anbefalinger om penger og betaling i utlandet her.

alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...