{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Tidenes språkreise i Mellom-Amerika

panama-street-buildings-women-panama-city-cover

Reis rundt i Panama og Costa Rica samtidig som du lærer spansk!

Har du vurdert å reise til Mellom-Amerika, men tenkt at språket kan bli en for stor utfordring? Da kan du tro om igjen. Faktisk er det en desto større grunn til å dra! Det finnes utallige muligheter hvis du vil lære deg spansk mens du er på ferie, men det finnes få tilbud som er så bra som det vi tilbyr her! 

Spør oss om språkreise til Mellom-Amerika

costa-rica-sloth-puerto-viejo-cover
En episk språkreise på 4 uker
Hvor kult er det ikke å kunne kombinere en rundreise i Mellom-Amerika med spanskkurs? Mer hands-on språkundervisning finner du ikke, og du vil lære spansk dobbelt så fort som i et tradisjonelt klasserom. Dessuten får du tonnevis av morsomme, kule, og uforglemmelige opplevelser med på kjøpet!
Les mer om turen her!

The Travelling Classroom - Lær spansk mens du reiser rundt i Mellom-Amerika

Reisen din starter i Panama City som er en av Mellom-Amerikas mest interessante byer. Vi anbefaler at du ankommer byen noen dager før rundreisen starter slik at du har muligheten til å virkelig utforske alt hca denne byen har å by på. Men du vil selvfølgelig også få muligheten til å delta på mange spennende aktiviteter i Panama City før og etter den daglige spanskundervisningen din: Du vil se den verdensberømte Panamakanalen, lære å lage lokale matretter, samt lære deg de latinske dansene salsa, merengue og bachata. 

Etter noen dager i urbane Panama City, venter et nytt eventyr: seiltur til San Blas øyene. Ord blir fattige når man skal beskrive dette paradiset, så vi lar bildet gjøre jobben. Du får lyst til å reise med en gang, ikke sant? 

Språkreise i mellom-amerika - san blas islands

Det gode ved The Travelling Classroom er at du blir ikke bare godt til å snakke spansk, men også til å leve ut den latinamerikanske livsstilen!

Welcome to the jungle!

I uke 2 bytter du ut San Blas' hvite strender med fortryllende regnskog og jungel i Boquete.

Språkreise i Mellom-amerika - travelling classroom

Her blir det en uke fylt med spanskundervisning og morsomme aktiviteter som ziplining, matlaging, dansing og fotturer i jungelen. Klimaet er derimot noe kaldere her, så etter en uke er det tid for å forflytte seg til mer tropiske omgivelser: øygruppen Bocas del Toro!

Språkreise i mellom-amerika - bocas del toros

Det finnes enkelte steder i verden som backpackere reiser til med hensikt om å bli et par dager, men ender opp med å bli værende i flere måneder, kanskje år. Bocas del Toro er et av de stedene. Når du kommer hit vil du umiddelbart merke den kule backpackerviben som gjør dette stedet så attraktivt for backpackere. Desto bedre blir det når du også kan svømme med delfiner, feste med andre backpackere, dykke, besøke uberørte øyer og strender, og selvfølgelig, lære spansk mens du er her.

To land - et språk

Mellom-Amerika består av totalt 7 land, og på din språkreise vil du få et godt innblikk i to av de. Etter å ha reist rundt i Panama i 3 uker er det fantastiske Costa Rica som står for tur! Nå som du har begynt å få dreis på spansken vil det være lettere å kommunisere med "the Ticos" som er kallenavnet på costarikanerne.

Språkreise i Mellom-Amerika - travelling classroom

Dere vil reise til den hyggelige småbyen Turrialba som ligger tett på Pacuareelven og som er omringet av regnskoger og flott natur. Her vil dere få oppleve det genuine Costa Rica! Etter en uke med spanskundervisning, dansing og matlagingskurs, samt spennende utflukter, avsluttes reisen med en stor fest for deg og dine klassekamerater! Neste dag er det tid for å reise hjem med sekken full av gode opplevelser og minner for livet, eller... du kan fortsette reisen videre i Mellom-Amerika nå som du mestrer språket! 

Vil du vite mer om Travelling Classroom?

alt

Design din egen reiserute

Deisgn din egen reiserute med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...