{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

8 merkelige ting du kan studere i utlandet

8 merkelige studier i utlandet

Alle har selvfølgelig hørt om de "vanlige" studiene som økonomi og administrasjon, psykologi, journalistikk, ingeniørfag osv., men det finnes også en rekke sprø, smale og merkelige fag du kan studere i utlandet. Her er topp 10 listen over de merkeligste studiene vi tilbyr verden over.

Snakk med oss om studier i utlandet

Queensland University of Technology
Queensland University of Technology (QUT) ligger i Brisbane og er et av de mest moderne universitetene i Australia. Studietilbudet er stort og fasilitetene på universitetsområdet er veldig flott. QUT har et stort internasjonalt miljø og er et populært universitet blant norske studenter.
Les mer om skolen

1. 3D-printing av menneskelige organer på QUT, Australia

Det høres ut som drømmescenarioet til en gal professor eller noe hentet fra en science fiction roman, men dette er faktisk et ekte studium! Studentene får en grad i det som kalles «biofabrication», som innebærer at man lager 3D prints i organisk vev, som så brukes til å erstatte blant annet brukne ben og ødelagt brusk. Det er altså ingen grunn til å tvile lenger, framtiden er her, og den ligger i Australia.

University of the West of England
University of the West of England (UWE) er et av de største og mest populære universitetene i Storbritannia. Universitetet tilbyr mer enn 600 programmer på både bachelor- og masternivå. Universitetet kan tilby verdifull arbeidspraksis til studentene sine. De tette båndene til arbeidslivet gjør også at forskningen på universitetet har en direkte invirkning på menneskers liv.
Les mer om skolen

2. Wildlife filming på University of the West England

Dette er et like fantastisk studie som det høres ut som. Kanskje litt snevert, men fantastisk likevel! Her lærer du rett og slett om hvordan man lager profesjonelle naturfilmer. Studiet innebærer blant annet at man bruker 3-6 måneder på å produsere sin egen naturfilm, i for eksempel Amazonas eller på Galapagos. Med andre ord, drømmestudiet for alle som er glad i natur og som elsker å reise!

Curtin University
Curtin University ligger i Perth, hovedstaden i Western Australia. Curtin er det største og mest multikulturelle universitetet på vestkysten, og er internasjonalt anerkjent for sin sterke satsning på forskning og innovativ læring.
Les mer om skolen

3. Vinstudier på Curtin University, Australia

Her lærer du å lage vin, boblevann og øl! Å ja, skal man produsere drikkevarer må man jo selvfølgelig også smake på det man har laget. Først må du likevel lære hvordan det skal smake, og heldigvis finnes det kun en måte å lære det på. SKÅL! Som om ikke det skulle være nok foregår studiene attpåtil i solfylte Australia. Du er nok ikke garantert jobb når du kommer hjem til Norge, men kom igjen - studietiden din kunne ikke ha blitt noe bedre!

4. Master i Sexologi på Curtin University, Australia

Sex er gøy og sex er spennende å snakke om. Er du en av dem som er ekstra glad i å snakke om sex, er dette studiet perfekt for deg! Etter endt studier kan du fortsette å snakke om sex i all evig tid og attpåtil få betalt for det! En advarsel fra universitetets egne nettsider må du likevel ha med deg: «Some learning material is of a sexually graphic nature». Med andre ord, dette er ikke for de sarteste!

Coventry University
Coventry er en utdanningsinstitusjon med lange tradisjoner og med tette bånd til næringslivet og industrien. Hele 94% av Coventrys studenter er raskt ute i jobb etter endte studier, noe som er et resultat av universitetets karriererelaterte studieprogrammer. The Faculty of Engineering and Computing, The Faculty of Health and Life Sciences og Coventry School of Art and Design er noen av fakultetene du kan velge imellom.
Coventry University

5. Etisk hacking på Coventry University, England

Etisk hacking høres unektelig ganske merkelig ut, men forklaringen på hva det egentlig er, er om mulig enda merkeligere. I løpet av studiene blir du nemlig utdannet til å bli en slags superhelt, utstyrt med: «the knowledge and skills to lead the fight against cyber criminals». Har du drømt om å bli superhelt har du endelig sjansen! Merk: superheltkappe er dessverre ikke inkludert i semesteravgiften.

Hawaii Pacific University
Hawaii Pacific University er kjent for høy akademisk kvalitet, et internasjonalt studentmiljø og relativt lave studieavgifter. Her får du tett oppfølging fra lærerne og kan velge fag fra et bredt studietilbud. På fritiden kan du nyte Hawaiis behagelige klima, lære deg å surfe og kose deg med bålfester på stranden.
Les mer om skolen

6. Oseanografi på Hawaii Pacific University, USA

Selve studiet virker kanskje ikke så spesielt, men det er derimot måten det blir undervist på! En del av undervisningen foregår nemlig om bord på skolens egne forskningsbåt; Kaholo. En obligatorisk del av studiene innebærer dermed å cruise rundt i en båt langs kysten på Hawaii! Drømmestudiet anyone?

Macquarie University
Macquarie University regnes for å være et av Australias ledende universiteter. Universitetet er kjent for sin nytenkning innenfor læringsmetoder, førsteklasset fasiliteter, høyt akademisk nivå samt. fleksibilitet og bredde i studietilbudet. Studerer du på Macquarie kan du nyte studietiden på campus med store grøntområder og en avslappende atmosfære.
Les mer om skolen

7. "Drugs Across Cultures" og "Experiencing Popular Music" på Macquarie University, Australia

Som internasjonal student på Maguire University har du muligheten til å velge mellom flere forskjellige frittstående evner. For å hjelpe deg med valg av fag anbefaler universitetet emner med titler som «Drugs Across Cultures» og «Experiencing Popular Music». Her kan du med andre ord synke ned i setet i forelesningssalen og stresse ned med litt god musikk, etter å ha lest deg opp på det siste århundrets doptrender.

Santa Barbara City College
SBCC er en populær skole blant både internasjonale og amerikanske studenter, og har en fantastisk beliggenhet ved havet i solfylte California. I tillegg er studietilbudet stort og prisene er svært gunstige sammenlignet med andre utdanningsinstitusjoner i USA.
Les mer om skolen

8. Alcohol and drug counselling på Santa Barbara City College, USA

Dersom det ble litt for mye «Drugs Across Cultures», vinstudier eller Phyto-pharmaceutical Science, er hjelpen heldigvis ikke langt unna. Vi tilbyr nemlig også studier innen «Alcohol and drug counselling» på Santa Barbara City College i USA! Så kan du hjelpe med å løse problemene til de andre norske studentene som valgte å studere i Australia og England isteden. Genialt!

Disse studiene er kanskje merkelige, men tar du kontakt med oss kan vi faktisk hjelpe deg med å søke på dem alle! Hva venter du på?

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...