{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

De 4 mest populære universitetene i USA blant norske studenter

populære universiteter i usa

At USA er en populær destinasjon for norske studenter er ingen hemmelighet. I følge en rapport fra Lånekassen* reiste nesten 2000 norske studenter til USA i studieåret 2016-2017. Den samme rapporten avslører også hvilke universiteter i USA som er de mest populære blant norske studenter i samme periode:

1. Santa Monica College

På Santa Monica College, som ligger utenfor storbyen Los Angeles, har du over 80 ulike fagfelt å velge mellom. Studietilbudet inkluderer bl.a økonomi, design, miljøstudier, journalistikk, foto, musikk, dans og IT.

2. Berkley College

Som student på Berkley College har du New York City som ditt klasserom. På Berkeley College er det populært å studere fag som mote, business, markedsføring, ledelse, finans og innovasjon.

3. Santa Barbara City College

Santa Barbara City College ligger i California på USAs vestkyst, bare 1,5 time fra Los Angeles. Skolen har et stort tilbud av fag og studieretninger som du kan velge mellom. De mest populære kursene er økonomi, psykologi, grafisk design, foto, interiørdesign, ingeniørfag, internasjonale studier og journalistikk.

4. Hawaii Pacific University

Som student ved Hawaii Pacific University får du studere på det som kan regnes som et av verdens paradiser, nemlig Hawaii! Her kan du velge blant mer enn 50 forskjellige bachelorgrader og 14 masterprogrammer. Fagretninger du kan studere inkluderer: økonomi, marinbiologi, kommunikasjon, journalistikk, spilldesign, japansk, psykologi, ledelse, jus, og PR, for nevne noen.

Vil du studere i USA?

Sitter du med en drøm om å studere i USA? Da kan vi hjelpe deg. Vår veiledning er helt gratis, og vi vil kunne hjelpe deg med å finne både det riktige studiestedet og de beste fagene for deg, basert på dine ønsker og behov. Vi vil også hjelpe deg gjennom hele søkeprosessen, og sørge for at alt det praktiske papirarbeidet er på plass. Alt du behøver å gjøre er å sende oss en e-post, chatmelding eller avtale en studieveiledning, så vil vi gjøre vårt ytterste for å oppfylle studiedrømmen din! 

Studere på college i USA?

I listen over, er 3 av studiestedene et college. College er unikt for USA, hvor studenter normalt vil studere 2 år, og deretter overflytte til et universitet for å fullføre bachelorgraden sin. Hvis du er nysgjerrig på hva et College er, og hva en ekte amerikansk collegeopplevelse innevbærer, kan du lese mer om college i USA her.

*Tall fra Lånekassens rapport: Statistikk om utdanningsstøtte til norske studenter og elever i utlander (2016-2017).

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...