{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Fikk du ikke studieplass i Norge?

Fikk du ikke studieplass i Norge? Søk studier i utlandet med KILROY

Det finnes flere muligheter ute i verden

I Norge er det tøff kamp om de mest populære studiene, og kanskje opplevde du å ikke komme inn på førstevalget ditt ved årets opptak. Ikke fortvil. Du kan fortsatt søke på drømmestudiet i utlandet!

Dersom du ikke fikk plassen du hadde håpet på i Norge gjennom Samordna Opptak, skal du likevel ikke gi opp! Du kan nemlig fortsatt søke på studier i utlandet med oppstart til høsten eller januar/februar. I tillegg har flere av studiene i utlandet lavere krav til karaktersnitt enn i Norge. Nesten alle samarbeidsuniversitetene våre har rullerende opptak, og det er derfor mulig å søke og få svar i løpet av kort tid.


Så, hvorfor studere i Norge når du kan studere i:

Australia

Studer i Australia

Studer i en storby, som Sydney, Melbourne, Brisbane eller Perth. Eller kanskje du heller kunne tenke deg å studere på Sunshine Coast eller Gold Coast, hvor solen skinner (nesten) hver dag og du er omringet av deilige strender! Sjekk ut hvilke universiteter i Australia vi samarbeider med og søk på drømmestudiet i dag.

Spør oss om studier i Australia

USA

Studer i USA

Det er mange gode muligheter til å sikre seg drømmestudiet på et av våre universiteter i USA. Du kan eksempelvis få en ekte collegeopplevelse som man ser på film ved så studere på et college i USA. Alternativt kan du søke på studier ved universiteter i solfylte California, dødsfete New York, eller hva med eksotiske Hawaii?

Spør oss om studier i USA

guy-sitting-on-stairs
Frister det med 1-2 semester i utlandet?
Vi har satt sammen en rekke forslag til studietilbud med pris ved noen av våre samarbeidsuniversiteter, slik at du kan utforske hvilke muligheter som finnes der ute. Sjekk de ut!
Studietilbud i utlandet

England

Studer i England

Finn drømmestudie i England! Vi samarbeider med en rekke spennende universiteter i England, alle med et bredt fagtilbud og internasjonalt miljø. England er det perfekte studiestedet for deg som fortsatt ønsker å ha muligheten til reise hjem til Norge for en langhelg på kort varsel!

Spør oss om studier i England

New Zealand

Studer på New Zealand

Gjør noe utenom det vanlige, og studer på New Zealand! Vi samarbeider med universiteter på New Zealand, blant annet i Auckland og Wellington. Alle universitetene på New Zealand har rullerende opptak, og studiestart er i februar. Det er med andre ord fortsatt tid til å søke, spare opp penger og ikke minst glede seg dersom du søker nå!

Spør oss om studier på New Zealand

Canada

Studer i Canada

Canada er USAs kule lillebror! Hvis du digger flott natur, elsker å stå på ski/snowboard og har lyst til å studere i et land hvor gjestfriheten ikke kjenner noen grenser, så bør du sjekke ut Canada. Vi samarbeider med universiteter i Canada som alle har et stort tilbud av studieretninger og fag.

Spør oss om studier i Canada

girl-rooftop-city-view
Hvor kan jeg studere i utlandet?
Sjekk ut alle våre samarbeidsuniversiteter, her!
Universiteter i utlandet

Gratis studieveiledning

Hvis du er interessert i å søke eller ønsker mer informasjon om studiemuligheter, kan du skrive til oss eller booke studieveiledning i Oslo eller i Bergen. Vi hjelper deg gjennom søknadsprosessen helt gratis!

Book gratis studieveiledning

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...