{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Fint å vite om du vil studere i Australia

Australia-guy-beach-cover

Få de beste tipsene fra våre universitetspartnere i Australia

Vi har samlet noen av de beste tipsene fra våre kule universitetspartnere, som du kan sjekk ut nedenfor. De gir deg noen tips og triks til hva du kan forvente når du studerer utenlands og spesielt i Australia.

perth-edu-beach-aerial
Vil du vite mer om det å studere i Australia?
Det er en million gode grunner til hvorfor du bør velge å studere i Australia. Her kan du sjekke ut noen av de ulike mulighetene du har dersom du drømmer å studere i denne delen av verden.
Australia

Studere i Australia

Vi trenger egentlig ikke å si det, men Australia er en av de mest populære destinasjonene for å studere utenlands i hele verden.

Australia byr på flere kule studentbyer, slik som Melbourne, Brisbane, Sydney & Perth. Alle disse er kjent for å ah en stor andel studenter og har en avslappet livsstil. Det er det perfekte landet å være student i, spesielt om du vil kombinere studentlivet med reising.

Uansett hva du ser etter i denne delen av verden, så kan vi hjelpe deg med å finne det. Nedenfor bli du bedre kjent med noen av våre favoritt universitetspartnere i Australia og hvorfor du bør velge akkurat den skolen når du skal studere utenlands.

macquarie-university-students-lawn
Studere på Macquarie
Lyst til å studere i solfylte Sydney? Dette er en av verdens mest flerkulturelle byer og du studerer i nærheten av hvite sandstrender og fantastisk surf. Les om alt du trenger å vite om Macquarie via linken nedenfor.
Macquarie University

Macquarie i Sydney

Drømmer du om å studere på et universitet som ikke bare er kjent for å gi deg en god utdannelse, men som også kan tilby et hav av aktiviteter utenfor skolen - hvorfor ikke sjekke ut Macquarie? Dette er topp universitet som har mer enn 40.000 internasjonale studenter, så her får du garantert møtt nye venner fra hele verden.

Se videoen nedenfor. 

griffith-university-night-uni-skyline
Studer utenlands på Griffith University
Her finner du alt du trenger å vite om det å studere på Griffith University. Dette er en fantastisk utdanningsinstitusjon på et vakkert sted i Australia. Gjør deg for å nyte solen nesten hele året rundt! Les mer om skolen via linken nedenfor.
Griffith University

Griffith University i Brisbane

Griffith University er ett av de beste universitetene i Australia og ligger i vakre Brisbane på østkysten av Australia. Her kan du nyte et avslappet studentliv i en veldig imøtekommende by med masse aktivitetstilbud for studenter.

Se videoen nedenfor og bli bedre kjent med Griffith og hvorfor akkurat dette universitetet bør være på din liste over skoler du ønsker å studere på.

Kelvin Grove Uts Australia
Studer på Queensland University of Technology i Brisbane
Sjekk ut linken nedenfor hvis du vil vite mer det å studere på om QUT i Brisbane.
Queensland University of Technology

Queensland University of Technology i Brisbane

Sjekk ut videoen nedenfor hvor vi har tatt en prat med Queensland University of Technology, som er et av de mest moderne universitetene i Australia. Dette universitetet finner du i solfylte Brisbane som også er et av de mest populære byene for studenter i Australia. Bonus, det er kort vei til stranden! Det blir jo ikke bedre enn det?

Se videoen her. 

rmit-building-melbourne
Studer på RMIT i Melbourne
Finn ut alt du trenger å vite om å studere på RMIT! Dette universitetet ligger i Melbourne, som er en av verdens beste studentbyer og som gir deg muligheten til å delta på et hav av aktiviteter utenfor skolen.Les mer om skolen via linken nedenfor.
RMIT University

RMIT i Melbourne

RMIT er ikke bare et bra universitet med masse internasjonale studenter og moderne fasiliteter, hvis du velger denne skolen får bo i Melbourne som også er full av liv! Vakre strender, massive skyskapere, et hav av uteliv, barer og et multikulturellt samfunn.

Sjekk ut videoen nedenfor og bli bedre kjent med RMIT.

sydney-opera-house
Studer på University of New South Wales i Sydney
Drømmer du om et liv i Sydney? Gjør drømmen til en virkelighet ved å studere i Australias største by. Finn ut alt du trenger å vite om University of New South Wales via linken nedenfor.
University of New South Wales

University of New South Wales i Sydney

Vil du studere i Sydney, nær de berømte strendene; Coogee og Bondi Beach? Kanskje bli kjempe god til å surfe? Da er detet universitetet et riktig valg for deg. Denne skolen har også mer enn 50.000 internasjonale studenter, så du har mange muligheter til å finne nye venner fra hele verden.

Se videoen nedenfor.

usc-point-cartwright
Studer på the University of the Sunshine Coast
University of the Sunshine Coast ligger vakkert til på.. Ja, Sunshine Coast. Nærhet til stranden, ca. 40km nord for Brisbane med massevis av barer, restauranter og uteliv i nærheten av campus. Les mer om skolen og det å studere på USC via linken.
University of the Sunshine Coast

University of the Sunshine Coast på Sunshine Coast

Forestill deg å studere nær stranden, ved vakker natur, se kenguruer på skolen og delta på timer med australske og internasjonale studenter på et av Australias beste universiteter - det er University of the Sunshine Coast.

Se videoen av vår prat med skolen nedenfor.

University Of Sydney Campus Friends Hanging Out
Studere på University of Sydney
The University of Sydney er Australias eldste og mest prestisjetunge universitet. Skolen er også rangert som et av verdens beste universiteter. Studentlivet i Sydney er fantastisk og vi kan garantere at du kommer til få et minne for livet om du velger å studere her! Les mer om skolen via linken nedenfor.
University of Sydney

University of Sydney i Sydney

Man trenger ikke være rakettforsker for å skjønne at denne skolen ligger i Sydney. Skolen ligger kun 5 minutter unna bykjernen, er faktisk Australias eldste universitet og har mer enn 10.000 internasjonale studenter fra over 120 land i verden. 

Vi har tatt en prat med universitetet! Sjekk ut videoen om du vil vite mer om skolen og hvorfor du bør studere på USYD. 

la-trobe-university-campus
Studer på La Trobe University inMelbourne
Hvis du vurderer å studere på La Trobe i vakre og solfylte Melbourne, så har vi satt sammen all den informasjoenn du trenger her. Sjekk ut linken!
La Trobe University

La Trobe University i Melbourne

Hvis det å bo i Melbourne ikke er grunn nok i seg selv til å velge La Trobe, så kan i legge til at dette universitetet har et hav av studentklubber og arrangementer, et veldig bra campus og et veldig bra internasjonal studentmiljø.

Sjekk ut videon nedenfor om du vil vite mer om det å studere på La Trobe.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...