{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Verdens 25 beste studentbyer i 2019

Education Girl On Concert Cover

Går du med tanker om å studere i utlandet, men klarer ikke helt bestemme deg for hvor? Sjekk ut listen over verdens beste studentbyer i 2019! Kåringen er som vanlig gjort av QS og er basert på 14 kriterier innen 5 kategorier; University Rankings, Student Mix, Desirability, Employer Activity og Affordability. 

Spør oss om studier i utlandet

Verdens 25 beste studentbyer 2019:

 1. London
 2. Tokyo
 3. Melbourne
 4. München
 5. Berlin
 6. Montreal
 7. Paris
 8. Zürich
 9. Sydney
 10. Seoul
 11. Hong Kong
 12. Toronto
 13. Boston
 14. Wien
 15. Edinburgh
 16. Vancouver
 17. Taipei
 18. Kyoto-Osaka-Kobe (Keihanshin)
 19. New York
 20. Singapore
 21. Barcelona
 22. Brisbane
 23. Canberra
 24. Amsterdam
 25. Los Angeles

Se hele oversikten over kåringen her

Vi samarbeider med læresteder i 8 av verdens beste studentbyer:

united-kingdom-london-big-ben-cover
Vil du studere i London?
Dersom du ønsker å studere i London samarbeider vi med London Metropolitan University og BIMM Institute. Coventry University har også en campus i London.
Les mer om studier i London

London

London byr på alt en storby i verdensklasse burde - og enda litt til. For studenter er byen et mekka ettersom det alltid er noe som skjer. Konserter, musikaler, festivaler, shopping, restauranter og caféer fra alle verdens hjørner, og ikke minst utelivet gjør London til den perfekte studentbyen. 

london-river-thames-student-girl-with-hat
melbourne-cafe-lane
Vil du studere i Melbourne?
I Melbourne samarbeider vi med Monash University, Royal Melbourne Institute of Technology og La Trobe University.
Les mer om studier i Melbourne

Melbourne

Melbourne er flere ganger kåret til verdens beste by å bo i. Melbourne er den nest største byen i Australia og blir ofte referert til som landets kulturelle hovedstad. Byen ligger i delstaten Victoria og er en veldig populær by for studenter. Byen byr på et spennende og variert miljø innen blant annet design, kunst og film, og er kjent for sitt gode utvalg av restauranter og caféer.

melbourne-city-view-cover
sydney-people-sunset-water-cover
Vil du studere i Sydney?
Dersom du ønsker å se på dine muligheter for å studere her samarbeider vi med hele 4 læresteder her: University of Sydney, Macquarie University, University of Technology Sydney og University of New South Wales.
Les mer om studier i Sydney

Sydney

Sydney er Australias største by, og en svært populær destinasjon for studenter. I tillegg til å være landets sentrum for handel, kan du komme deg til flere strender på under en halvtime. Den unike kombinasjonen av å være en storby der du også kan leve den avslappende, australske livsstilen trekker mange til Sydney. 

sydney-harbour-opera-house
new-york-seen-through-peak-hole-cover
Vil du studere i New York?
I New York samarbeider vi med Berkeley College som tilbyr businesstudier midt på Manhattan og New York Film Academy der du vil du få den praktiske erfaringen du trenger for å bygge en karriere innen filmindustrien.
Les mer om studier i New York

New York

Dette er byen som aldri sover, og velger du å studere i New York kommer du garantert ikke til å kjede deg! New York har så mange muligheter og spennende bydeler at du ender opp med å ønske at du ikke trengte sløse bort tid til søvn. 

usa-new-york-brooklyn-bridge-grey-day
brisbane-australia-koala-lone-pine-koala-sanctuary
Vil du studere i Brisbane?
I Brisbane samarbeider vi med Queensland University of Technology, samt Griffith University rett i utkanten av byen.
Les mer om studier i Brisbane

Brisbane

I Australia er det nesten obligatorisk å forkorte ord, og tradisjonen tro har Brisbane fått tilnavnet Brissie, hvilket bør benyttes dersom du vil mingle med aussiene. Med mer enn 250 soldager i året er du mer eller mindre garantert en herlig studiehverdag i Brisbane! 

brisbane-skyline-at-night-cover
new-zealand-auckland-whites-beach
Vil du studere i Auckland?
I Auckland samarbeider vi med University of Auckland og Auckland University of Technology.
Les mer om studier i Auckland

Auckland

Auckland ligger på Nordøya på New Zealand og er med sine 1.4 millioner innbyggere den mest folkerike byen på New Zealand. Det urbane området er dobbelt så stort som London og startet som fire frittstående byer, Auckland City, Waitakere, Manukau og North Shore. Byen er omringet av to havner - Waitemata og Manukau. Som student i Auckland bor du i en storby, men er likevel tett på både strender og flott natur. 

los-angeles-man-at-observatory-sunset-cover
Vil du studere i Los Angeles?
I Los Angeles samarbeider vi med Santa Monica College og University of California.
Les mer om studier i Los Angeles

Los Angeles

Los Angeles er kjent for å ha en helt egen kultur som er mer liberal og som skiller seg ut fra resten av USA. LA er en åpen og progressiv by. Her møter du mennesker fra forskjellige kulturer, etniske bakgrunner og religioner, og det er dette store mangfoldet som gjør Los Angeles til en såpass spennende og dynamisk by.

los-angeles-streetview-sunset-cover

Kunne du tenke deg å studere i en av verdens beste studentbyer?

Våre studieveiledere har selv studert i utlandet og veileder deg hele veien, fra å finne det rette universitetet og den beste studentbyen for deg, til å hjelpe deg gratis gjennom hele søknadsprosessen. Prat med oss i dag for å komme et steg nærmere drømmestudiet i utlandet! 

Book gratis møte med en studieveileder

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...