Bestill flybillett

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette feltet må fylles ut

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly
{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Mercy College Hudson Hall Sidebar

Studer ved Mercy College i New York - vi hjelper deg hele veien!

Mercy College gir deg muligheten til å bo og studere i New York. De tilbyr 100+ gradsprogrammer innen ulike studieretninger (både undergraduate og postgraduate) og er kjent for sin beliggenhet, rimelige priser og mangfoldige studentmiljø. På Mercy College kan du forvente god studentstøtte og tett oppfølging ettersom de vanligvis har mindre enn 20 elever i hver klasse.

FÅ GRATIS STUDIEVEILEDNING

Vi tilbyr gratis studieveiledning og svarer på alle spørsmål du måtte ha om å studere på college i New York. Gjør drømmen om å studere i New York til virkelighet! Din personlige studierådgiver vil hjelpe deg med alt det praktiske som finansiering, bolig, stipend og søknaden dersom du ønsker å ta:

To semestre (som universitetsstudent eller mellomårsstudent)
Bachelor
Master

...ved Mercy College i New York.

Ved Mercy College kan norske og svenske studenter overføre studiepoeng for et studieår fra videregående. Det betyr at du kan fullføre en bachelorgrad på bare tre år i stedet for fire.

 

Om Mercy College

Mercy College ble grunnlagt i 1950 og har holder til på tre forskjellige steder i New York; Dobbs Ferry (hovedcampus), Manhattan og Bronx. Mercy College har studenter fra rundt 40 amerikanske stater og mer enn 50 land. De har en studentpopulasjon på rundt 10 000 studenter, der 2% er internasjonale - så du vil ha mange muligheter til å mingle med lokale studenter.

Mercy College tilbyr mer enn 100 grader innen business, utdanning, helse- og naturvitenskap, liberal arts og sosial- og atferdsvitenskap – med andre ord: hvis du er interessert i business, psykologi, internasjonale relasjoner, kunst, media osv. så er Mercy College verdt å undersøke.

Hvorfor studere ved Mercy College i New York

Det er mange grunner til å velge Mercy College. For det første er Mercy College veldig rimelig, selv om det fortsatt ligger i New York. Det er en ganske liten høyskole med små klassestørrelser og er et sted hvor studentene virkelig får sjansen til å bli kjent med hverandre. Mercy College er populært blant skandinaviske studenter, men siden den internasjonale studentpopulasjonen er ganske liten, er det stor sjanse for å bli kjent med lokalbefolkningen og få øve på engelskkunnskapene dine – du kan til og med bo med amerikanere hvis du velger bolig for Mercy-studenter.

På Mercy College kan du studere både et enkelt eller to semestre, en full bachelorgrad eller til og med en mastergrad. Som norsk eller svensk student kan du overføre siste året på videregående og fullføre en bachelorgrad på bare tre år (i stedet for de typiske fire årene).

Sist men ikke minst har Mercy College mange programmer og kurs å velge mellom og tilbyr god studiestøtte. Du vil også få muligheten til å fullføre et internship som er en flott læringsopplevelse, siden det ellers er vanskelig å få tillatelse til å jobbe i USA.

Campus hos Mercy College

Mercy College har tre campus i New York. Ikke alle programmer og kurs tilbys på alle steder, men studenter kan ta kurs på følgene steder:

  • Dobbs Ferry (hovedcampus)
  • Manhattan campus (ligger midt på Manhattan)
  • Bronx campus

Dobbs Ferry Campus har toppmoderne fasiliteter, inkludert kliniske helse- og simuleringslaboratorier, design- og animasjonsstudioer, musikk- og innspillingsstudioer og et 460 m2 stort treningssenter. Det ligger like ved Hudson River i rolige omgivelser og kun en togtur unna Mercy Manhattan (togstasjonen ligger i gangavstand fra campus) og en shuttlebuss fra Bronx Campus.

Manhattan Campus ved Herald Square gir deg de perfekte omgivelsene for å studere, men også for å utforske byen. Like i nærheten finner du Time Square, Bryant Park, Grand Central Station, og på fritiden kan du dra nytte av alt byen har å tilby som Broadway shows, konserter, ballett, opera, biblioteker, SoHo, Chinatown og verdensberømte Central Park. Du finner også utallige stand-up scener, restauranter, nattklubber og mye mer.

Bronx Campus ligger i hjertet av Bronx. Her finner du ikke bare mange studentklubber som arrangeres av Bronx campus, men også mange aktiviteter rundt i området som New York Botanical Garden, Bronx Zoo, Pelham Bay Park (tre ganger så stor som Central Park) og City Island.

Bomuligheter for studenter ved Mercy College

Mercy College tilbyr studentboliger, så hvis du søker innen fristen trenger du ikke stresse med å finne et sted å bo. Både amerikanere og internasjonale studenter bor på her, så dette vil virkelig være til nytte for ditt sosiale liv og introdusere deg til den lokale kulturen også.

Dersom du velger å bo på Dobbs Ferry kan du nyte den fantastiske utsikten over Hudson River samtidig som du har et støttende fellesskap og enkel tilgang til klasser, biblioteket og idrettsanlegg.

Velger du istedenfor å bo på Mercy College sitt campus på Manhattan, kommer du til å bo i hjertet av Midtown og i nylig renoverte rom. Den tilbyr alt du trenger, for eksempel fellesområder, spisesteder, data labs og studiesteder på biblioteket.

Hvis du ikke ønsker å bo på campus, kan KILROY også tilby deg en rabattkode for et annet overnattingsalternativ som ligger sentralt i New York, eller så har du også muligheten til å finne noe på egenhånd.

Kan jeg jobbe mens jeg studerer på college i New York?

I henhold til visumregler kan internasjonale studenter kun jobbe på campus. Det er vanskelig å finne jobber, og studenter kan ikke jobbe mer enn 20 timer i uken. Du kan kvalifisere deg til å få jobb i USA etter ett års studier, men vennligst kontakt oss for mer informasjon.

Søk deg inn på Mercy College

Vi anbefaler at du søker på Mercy College minst 3-4 måneder før skolestart. De fleste av programmene har semesterstart i januar og september. Mercy har rullende opptak, men vi anbefaler å søke så tidlig som mulig dersom du er interessert.

Mercy College har ulike krav avhengig av hva slags studier du er interessert i. Ta kontakt med våre studierådgivere som kan hjelpe deg med å finne ut om du oppfyller de ulike kravene.

Jeg vil vite mer!

Hvorfor KILROY?

Gratis studieveiledning
Få svar på alle dine spørsmål når du kontakter våre dyktige studieveiledere. De har selv studert i utlandet, og hjelper deg med hele søknadsprosessen.
1 - 1
Du kommer til å ha tilgang på egen, personlig studieveileder. Sammen kan dere skreddersy utdannelsen din i utlandet basert på dine ønsker, muligheter og vår erfaring.
Vi hjelper deg fra A til Å
Vi kan hjelpe deg med alt fra de første spørsmålene som dukker opp, til alt du trenger å vite om fag, finansiering, bolig, stipender, visum og alt som måtte oppstå utenom dette. Med vår hjelp kommer du ikke til å gå glipp av viktige detaljer.

Hva kan jeg studere ved Mercy College?

Hos Mercy College kan du studere:

  • Bachelor: Mercy College tilbyr en treårig bachelorgrad. De tilbyr blant annet business, psykologi, kriminologi, sport m.m.
  • Study abroad: Det er også mulig å studere ved Mercy College som en del av studiet ditt i Norge, som en del av friåret ditt eller 2 semestre ut av nysgjerrighet. 
  • MBA & Master i Business

Finansieringsmuligheter ved Mercy College

Det er mange måter å finansiere studiene ved Mercy College i New York på. Våre studierådgivere forteller deg gjerne hvordan du kan søke om private stipend, stipend fra Mercy College, og hvilke andre finansieringsmuligheter landet ditt tilbyr. Vi sender deg gjerne et estimert budsjett for studier ved Mercy College slik at du har oversikt over forventet inntekt og utgifter når du studerer i New York.

Mercy College tilbyr et automatisk stipend når du søker, og stipendets beløp avhenger av karakterene dine.

Studieveiledning

Gratis

Utdanningsnivå

Bachelor, Study Abroad & MBA/master

Beliggenhet

New York

Stipend?

Ja, spør oss!

Les mer om...

Gratis studieveiledning

Vi hjelper deg fra A til Å, og svarer på alt du måtte ha av spørsmål
Studieveiledning

Finansiering

Finn ut hvordan du kan finansiere studiet ditt i utlandet.
Finansiering

Språkprøve

Visse studenter må ta en engelskprøve for å komme inn på studier.
Testoversikt

Kommende events

Vennligst fyll ut alle detaljer

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil studere eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker, ønsker og spørsmål, så sørger vi for at du får all informasjon og veiledning du trenger. Legger du igjen nummeret ditt vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å finne frem til det riktige studiestedet for deg.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Takk for din henvendelse!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre studieveiledere se på henvendelsen din så fort det lar seg gjøre.

I mellomtiden kan du sjekke ut bloggen vår for studie- og internship inspirasjon.

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon eller videomøte og få personlig studieveiledning, helt kostnadsfritt! Merk at vi for tiden har stor pågang, derfor vil vår responstid være noe lengre enn normalt.

  • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Tusen takk for din henvendelse, vi gleder oss til å hjelpe deg!

Du hører fra en av våre studieveiledere veldig snart for å bekrefte møtetidspunkt.
Vi har for tiden stor pågang så tilgi oss om det drøyer litt.

Savner du svar: Sjekk søppelpost/spamfilter, noen ganger blir vi blokkert...

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...