{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Reiser til Hawaii
Aloha ferieparadis!

Reiser til Hawaii – Aloha ferieparadis!

Gjør deg klar for et uforglemmelig eventyr på Hawaii! Opplev den fantastiske utsikten over kystlinjen og det ulendte vulkanske terrenget som Hawaii er kjent for. Bli med på bålfest på stranda, eller grip surfebrettet og kast deg ut i de kraftige bølgene sammen med surfere fra hele verden. Dykkere og fotturister kommer også til å storkose seg på Hawaii. Velkommen til paradis!

 

Spør oss om reiser til Hawaii

Opplevelser på din reise til Hawaii

Hawaii er for mange det ultimate ferieparadis med sine langstrakte strender, avslappet kultur og atmostfære og hyggelige befolkning, og de aller fleste som reiser til Hawaii drømmer om å reise tilbake igjen og igjen. 

Hawaii har noe for alle og enhver, enten du elsker late stranddager eller krevende toppturer i tropisk terreng. Hvis du liker dykking så vil du kunne glede deg over dykkeforholdene på Hawaii! De er nemlig helt supre takket være det unike marinelivet, undersjøiske vulkanformasjoner, grotter og gamle skipsvrak. Gled deg til å utforske fantastisk undervannsverden bestående av fargerike fisker, koraller, hai og skilpadder!

En annen must-do aktivitet på din reise til Hawaii er surfing! Surfere fra hele verden reiser til Hawaii for å la seg bli utfordret, men du vil også finne gode surfeforhold her hvis du er nybegynner. De største og villeste bølgene treffer kysten av Hawaii på vinterstid, og det er på denne årstiden alle surferne samles rundt på strendene. Forhold for vindsurfing er best om sommeren. Respekter havets kraft og lær deg å lese skilt og advarsler som er satt opp på strendene. 

Besøk de største øyene på reisen til Hawaii

Hawaii har en rekke spennende øyer som er verdt å utforske, deriblant Kauai, Oahu og Big Island.

Kauai

Naturen på Kauai er grønn og frodig og har flere øde strender der du ikke finner en eneste turist. På Kauai finner man et av verdens antagelig våteste steder rett ved Mt. Wai´ale´ale, så vel som et av verdens dypeste juv - Waimea Canyon. Kraftige regnskurer former juvet kontinuerlig, og i bunnen av juvet flyter den viltre elven Waimea River. På noen steder oppover klippene kan man få fantastisk utsikt over det vakre landskapet, og disse kan nås med bil. 

Hawaii - The Big Island

Denne øya huser en av verdens kraftigste aktive vulkaner, Kilauea. Spør deg rundt lokalt om forholdene før du beveger deg i nærheten av denne. Big Island har den mest varierte naturen av alle øyene, og på noen av turløypene kan du til og med se snø på Mauna Kea! Som navnet tilsier er dette også den største øya på Hawaii. Slapp av og nyt livet på den nydelige stranden Kauna'oa Bay. 

Oahu

Dette er øya hvor du finner skyskraper-hovedstaden Honolulu. Oahu er en storby med sine travle bygater og larmende trafikk - men generelt sett er inntrykket du får langt mer avslappet enn en typisk nord-amerikansk storby. På nattestid kan Oahu by på et yrende uteliv for de som liker dans og musikk. I Oahu kan du også se historiske Pearl Harbor, som ble offer for et voldsomt angrep av Japan den 7 desember 1941.

Fotturer på Hawaii

Turløypene på Hawaii er eksepsjonelle ettersom naturen rundt består av både majestetiske vulkaner og et unikt dyre- og planteliv. Øyene på Hawaii ble dannet som et resultat av underjordiske vulkanutbrudd som foregikk for millioner av år siden, og det finnes fortsatt aktive vulkaner på Hawaii som du kan utforske. 

Road Trip på Hawaii 

En kul måte å reise rundt på Hawaii er ved å leie en bil og kjøre rundt på en av de større øyene. En road trip gir den ultimate frihet da du selv bestemmer når og hvor ditt neste stopp skal være. Hvis en road trip på Hawaii høres ut som noe du kunne tenke deg, så kan du sjekke ut vårt ruteforslag på en road trip på Hawaii her

Når er det best å reise til Hawaii?

Temperaturene på Hawaii holder seg noenlunde på samme nivå gjennom hele året, men det regner noe mer mellom desember og mars. Været kan også raskt endre seg fra dag til dag. Klimaet på Hawaii er imidlertid svært behagelig - varmt og fuktig med en frisk havbris - så det er stort sett fint å reise til Hawaii når som helst på året. 

Vil du reise til Hawaii?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Hawaii og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. 

Book gratis reiserådgivning

Steder du bør oppleve på din reise til Hawaii

Skal du reise til Hawaii anbefaler vi at du setter av tid til å besøke de største øyene. Hver og en byr på fantastiske muligheter for ulike aktiviteter både på land og i vann, for ikke å snakke om deilig klima, atmosfære og omgivelser.

Reiseinspirasjon

Les flere inspirasjonsartikler
alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL HAWAII

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise
alt

Kunne du tenke deg å studere på Hawaii?

Vi samarbeider med Hawaii Pacific University i Honolulu, og tilbyr gratis studieveiledning.

Les mer om å studere på Hawaii

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...