{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

10 fantastiske reisemål til høsten!

asia-palm-trees-cover

Høstens beste reisemål!

Høsten er ofte en undervurdert sesong å reise i: for mange er sesongen synonymt med regn, kulde og mørketid. Men for mange steder rundt om i verden betyr høsten mildt og deilig klima, utenfor regnsesong, færre turister og lavere priser. Så om det kribler i reisefoten, sjekk ut våre topp 10 reisemål for høsten!

california-usa-santa-barbara-cover
Frister det med en tur til USA?
Sjekk ut våre beste tips her

USA

USA er et massivt land som strekker seg over flere tidssoner og klima. Derfor er det et land man kan besøke året rundt! Vestkysten av USA opplever ofte det man kaller «Indian summers», det vil si varme og komfortable temperaturer helt frem til midten av oktober.

Derfor kan du fortsatt nyte behagelige temperaturer og late dager på stranda i California lenge etter at sommeren har tatt slutt. På denne tiden er det også færre turister, så prisene har en tendens til å synke utover sesongen.

Opplev områdene rundt Grand Canyon uten horder av turister, utforsk Yosemite uten å måtte pakke med deg vinterutstyr, og nyt utsikten langs med Highway 1 uten å måtte sitte i milelang kø.

Nevada og Arizona går fra å være brennheite på sommeren, til å bli mer behagelige utover høsten. Kveldene er blir kjøligere, men om dagen kan du fortsatt kle deg lett.

Hawaii er deilig og varmt året rundt, men i september og oktober er været på sitt aller beste! Det er ikke for varmt, orkansesongen har ikke slått inn enda og sommersesongen med drøssevis av turister er slutt.

 

nepal-in-search-of-douwe-skating-street
Klar for å reise til Nepal?
Finn mer reiseinspirasjon

Nepal

Fordyp deg i nepalesisk kultur, besøk buddhistiske templer, og nyt deilig nepalesisk mat mens du utforsker Nepals ville natur! Og husk, du MÅ ikke bestige Mt. Everest bare fordi du er i Nepal: det finnes drøssevis av mindre krevende fjellturer rundt omkring i landet. Og om ikke fjellturer er helt din greie, hvorfor ikke lære deg å meditere? Eller kanskje du heller vil prøve deg på paragliding? 

September markerer slutten på regnsesongen i Nepal, så høsten er den perfekte tiden å besøke landet på! Minimalt med regn, fine temperaturer og fantastiske farger. Nyt krystallklar utsikt over Himalaya og tørre stier i fjellene ettersom regntiden offisielt er over!

portugal-porto-old-town-colorful-houses
Hørtes det fristende ut med en tur til Portugal?
Sjekk ut litt kultur og surfing i Portugal

Portugal

For noen føles kanskje Portugal for nærme hjemme, men da bør du tenke om igjen! Landet kan by på helt utrolige landskap, fantastisk mat og drikke, og behagelige temperaturer. Azorene byr på vill og så og si uberørt natur på Azorene, i Ericeira kan du surfe på svære bølger, og Porto byr på deilig mat og rik kulturhistorie!

Portugal er flott på våren, men kanskje enda flottere utover høsten! Temperaturene er fortsatt deilige, det er færre mennesker og det er derfor enklere å score bedre deals, både på opplevelser og opphold. Om du er en aktiv surfer er også høsten den perfekte årstiden å besøke Portugal på! Her snakker vi svære bølger og minimalt med andre surfere.

 

iguazu-falls-argentina-boat-in-the-mist
Høres Argentina fristende ut?
Les mer om Argentina her

Argentina

Tangoens hjemland! Argentina er full av både kultur og fantastisk natur. Utforsk landets fantastiske historie og kultur i Buenos Aires, opplev utrolige Iguazu Falls på nært hold, eller dra på fotturer i Patagonias utrolige natur!

Siden Argentina er en del av den sørlige halvkulen, er vår høst deres vår. Derfor er høsten den perfekte tiden å besøke landet på: nyt deilige temperaturer, rimelige priser og få turister fra september til starten av desember! Hvalsesongen starter i september, og i slutten av oktober/starten av november kan du utforske Patagonia uten å måtte drukne i turister.

rainbow-mountain-vinicunca-peru-cover
Lyst til å utforske Peru?
Fjelltur i Peru & Colombia

Peru

Om Peru står høyt på bucketlisten, så bør du absolutt vurdere å dra litt utenom turistsesongen for å få med deg det beste landet har å by på, uten lange køer og skyhøye priser! Rainbow Mountain og Inca Trail er ofte fullpakket med mennesker, men i skuldersesongene er det færre folk å kjempe om plassene mot. 

Høysesongen i Peru slutter i august, og regnsesongen starter rundt november. Derfor er september og oktober den perfekte tiden å utforske landet på: de fleste turistene er forsvunnet, været er fortsatt varmt og tørt, og du slipper å betale i dyre dommer for opplevelser og aktiviteter.

general-mexico-street-dancing-traditional-costumes
Klar til å utforske Mexico?
Les mer om våre beste reisetips her

Mexico

Selv om Tulum og Cancun er flotte destinasjoner, så har Mexico mye mer å by på! Besøk tradisjonelle tequila destillerier i Jalisco, bli PADI sertifisert i Cozumel, utforsk gamle Maya ruiner Teotihuacan og spis deg mett på tradisjonell mexicansk mat i Mexico City.

Mens jul, påske og sommer er høysesong, så er høsten i Mexico ofte roligere med færre turister, bedre priser og like deilig vær!

cartagena-street-view-blue-and-pink-house-cover
Er Mellom- og Sør-Amerika noe for deg?
Sjekk ut reiseforslag i Mellom- & Sør-Amerika

Colombia

Colombia er en av Sør-Amerikas flotteste destinasjoner! Opplev pulserende byliv i Bogota, besøk noen av verdens beste kaffeplantasjer i Salento, utforsk vill natur og frodig regnskog i Rio Claro, fordyp deg i colombiansk kultur og historie i Medellin, og nyt de langstrakte strendene i Cartagena.

Colombia er generelt sett flott en flott destinasjon på høsten. Det eneste du bør være obs på, er at dersom du reiser til områder med fjell eller regnskog, så må du forvente - uavhengig av sesong- at det blir kjøligere/mer regnfylt slike steder. 

byron-bay-australia-surfers-group-beach-cover
Gira på å endelig kickstarte Australia eventyret ditt?
Utforsk Australia og New Zealand

Australia

Australia er uten tvil en av backpackernes store favoritter! Om så det er for å jobbe og spare opp penger for den neste store reisen, eller for å leve ut vanlife drømmen: Australia har det meste! Her snakker vi vakre strender, fantastiske surfe- og dykkemuligheter, ørken, storbyliv og spennende dyreliv alt i ett og samme land.

Uavhengig av hvor i Australia du vil reise til, så er høsten en fantastisk sesong! Akkurat som med Argentina og Peru, så befinner Australia seg på den sørlige halvkule, noe som betyr at vår høst er deres vår. Derfor er billettpriser og bokostnader lavere, i sør begynner temperaturene og stige, og i nord er det tørketid. Bra surfing finner du året rundt, og på høsten svetter du ikke bort dersom du drar nordover.

Nairobi Zebras Grazing
Spent på å lære mer om Kenya?
Trykk her for å få mer inspirasjon

Kenya

Landet er kanskje mest kjent for safari, men det er også mye annet flott å utforske i Kenya! Hvorfor ikke begi deg ut på en tur over savannen i luftballong, eller lat deg på en av de mange langstrakte sandstrendene og svøm i nydelig, turkist hav. 

Kenya regnes som en flott destinasjon året rundt, men om du vil unngå turistsesongen så er september til november en perfekt tid å reise på. Regnsesongen starter rundt oktober, men temperaturene er fortsatt behagelige og regnet slår som regel ikke inn for fullt før i november/desember.

 

cape-town-south-africa-three-guys-and-a-view-cover
Står Sør-Afrika høyt på bucketlisten?
Reis med andre unge backpackere

Sør-Afrika

Sør-Afrika befinner seg også på den sørlige halvkule, så mens vi i nord går mot kaldere og mørkere tider, beveger Sør-Afrika seg mot sommer og varmere vær. September er en av de beste månedene for surfing, og i oktober kan du oppleve fantastiske muligheter for safari. November er starten på regnsesongen, men er fortsatt relativt tørr og så og si tom for turister.

Planlegg tidenes road trip langs med velkjente Garden Route, sleng deg med på vinsmaking i verdensklasse, eller opplev Sør-Afrikas fantastiske natur på safari!

Om du er ekstra gira på å pushe deg selv ut av komfortsonen er høsten også den perfekte tiden å dykke med hvithai på.  

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...