{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

6 magiske steder du må oppleve på New Zealand

New Zealand North Tongariro Np Emerald Lakes Sunrise

Fantastiske opplevelser venter deg på New Zealand

New Zealand kan du faktisk på kort tid bevege deg fra isbreer til jungel, eller fra vulkan til strand. Og det var nettopp på grunn av denne store variasjonen i landskapet at New Zealand ble det opplagte valget for innspillingen av den legendariske Ringenes Herre-trilogien. Naturen her er virkelig i særklasse, og vi gir deg 6 steder som du ikke må gå glipp av på din reise gjennom magiske New Zealand!

Spør oss om reiser til New Zealand

new-zealand-road-trip-north-and-south-island-3-weeks-cover
Road trip på New Zealand
Den beste måten å oppleve New Zealand på, er ved å leie en bil eller campervan og gjøre seg klar for en episk road trip! Vi har satt opp 3 ulike ruter fra 1-3 uker som tar deg til de mest fantastiske stedene og kuleste høydepunktene på Nord- og Sørøya. Sjekk de ut!
Se info og reiseruter

1. Hobbiton

Når du cruiser rundt på Nordøya, er et av høydepunktene "The Shire", og selv om det kanskje høres ut som en turistfelle, så er det definitivt verdt et besøk. Uavhengig om du er fan av Ringenes Herre eller ikke. Nyt en kald forfriskning i Green Dragon Pub eller legg lunsjen til Shire's Rest Café.

2. Waitomo Caves

Bare en times kjøretur fra Hobbiton ligger Waitomo Caves - en fascinerende labyrint av underjordiske grotter, elver og avstikkere. Det er både spennende og litt skremmende på samme tid. Gled deg til å se ildfluene som lyser opp grottene som en stjerneklar himmel. Hvis du føler deg eventyrlysten kan du også prøve deg på rafting eller ziplining i mørket. 

3. Tongariro National Park

I Tongariro Nasjonalpark, med sine mange Kiwi-fugler og flotte Mount Ngauruhoe, kan du oppleve noen av landets aktive vulkaner. Mount Ngauruhoe ble verdenskjent gjennom Ringenes Herre-filmene som Mount Doom. Fjellet byr på enestående turstier og trekkingløyper, hvor du vil bli belønnet med smaragdgrønne sjøer og spennende vulkanlandskap. Du kan også stå på ski på Mount Ruapehu som ligger i samme nasjonalpark.

tongariro-crossing-from-above-cover

4. Rotorua

Et besøk i Rotorua på Nordøya er et annet must på reisen din i New Zealand. Her kan du blandt annet sjekke ut de boblende sølepyttene og eksplosive geysirene. Rotorua er dessuten et av de områdene i verden med mest geotermisk aktivitet. Du kan også besøke Maori-landsbyen, Te Puia, og oppleve den eksotiske og fascinerende maorikulturen og den berømte Haka-dansen.

5. Glenorchy

Så har du ankommet Sørøya, og du har sikkert vært forbi både Christchurch og Queenstown innen du kommer til Glenorchy. Denne idylliske lille byen ligger ca. 45 minutters kjøring fra Queenstown, og like ved den vakre innsjøen Wakatipu. Dette området er paradis for alle naturelskere, og her vil du finne et av New Zealands vakreste fjell- og skoglandskap. For Ringenes Herre fans vil området også være kjent som Isengard.

new-zealand-milford-sound-sea-kayak-cover
Vil du oppleve mer på reise til New Zealand?
Vi har en rekke aktiviteter og opplevelser i vente for din neste reise til New Zealand. Sjekk ut våre kule produkter for å gjøre reisen til New Zealand enda mer minnerik!
Aktiviteter og opplevelser på New Zealand

6. Fiordland National Park

Bare navnet høres jo magisk ut, og Fiordland National Park er absolutt et av de aller vakreste stedene i hele New Zealand - og det er mange å velge mellom, så det sier noe! Her får du oppleve gigantiske fjell, mørke fjorder og imponerende fossefall. Ta en fottur langs Milford Track, som er en firedagers vandretur hvor du tar deg gjennem de flotteste daler og forbi uberørte innsjøer. I tillegg er Milford Sound er et klassisk høydepunkt i Fiordland og bør oppleves!

Kan du ikke få nok av magiske og vakre New Zealand?

Disse 6 stedene er bare noen få av mange godbiter som New Zealand har å by på. Det er ingen tvil om at beste måte å oppleve New Zealand på er med en road trip, og nedenfor finner du 3 ruteforslag til en road trip på New Zealand. La deg inspirere, og finn ut hvordan du kan bli enda bedre kjent med det landet som Peter Jackson forelsket seg i da han skulle velge innspillingssted for Ringenes Herre-filmene.

Hvis en roadtrip i New Zealand høres ut som noe for deg kan du ta kontakt med oss for å få veiledning og en skreddersydd reiserute som passer dine ønsker og budsjett. 

Prat med oss

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...