{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Topp 10 opplevelser før du fyller 30

Brazil Rio De Janeiro Urca Beach Sugarloaf View

Noen opplevelser er bare fetere når man er i 20-årene

Det er (minst) 10 steder og opplevelser du bare må rekke å se før du fyller 30. Mange sier at 30-årene er de nye 20-årene - men der er vi litt uenige. Jo eldre du blir, jo mindre tid har du til å oppleve de mange spennende stedene i verden! Det er bare å komme seg avsted.

1. Fest natten lang på Full Moon Party i Koh Phangan

Slå ut håret, nyt friheten og 'dance the night away' som du bare kan på et Full Moon Party på paradisøya Koh Phangan i Thailand. Her kan du feire livet, musikken og fullmånen sammen med mange andre unge backpackere fra hele verden. En fest på en bountystrand med tusenvis av andre unge er uten tvil en av de tingene du bare må oppleve.

2. "Dress to impress" på Copacabana i Rio de Janeiro

Et besøk på en av Brasils mest berømte strender har sin pris! Du vil raskt oppdage at dresscoden på Copacabana i Rio de Janeiro er bagasjens minste bikini og trangeste speedo! Med mindre du tilbringer 10-15 timer i uken på treningssenteret er derfor sjansen liten for at dette antrekket kler deg bedre i en alder av 35 enn det vil gjøre i de gode 20-åra.

G Roundtrip Southern Africa Northbound Dunes Deltas And Falls
Bli med på opplevelsesreise i Afrika
Start eventyret i Cape Town og bli med på en episk opplevelsesreise gjennom Sør-Afrika, Namibia og Botswana til Victoria Falls med safari, camping under stjernehimmelen og nære møter med Afrikas ville natur og dyreliv.
Sjekk den ut!

3. Bungee Jump ved Victoria Falls i Zimbabwe

Victoria Falls ligger på grensen mellom Zimbabwe og Zambia, og området byr på en haug med kule opplevelser. Du er kanskje ikke klar over det nå, men med alderen kommer både høydeskrekk og andre fobier. Det er stor sjanse for at du ikke vil kaste deg med på de samme adrenalinfylte opplevelser i 30-årene, så hvis du drømmer om å kaste deg ut i fire sekunders fritt fall fra 111 meters høyde bør du gjøre det nå! Plutselig er det for sent. 1, 2, 3, GO!

Bungee jump fra broen ved Victoria Falls

4. Jobb og reis i Australia

Working Holiday er en unik mulighet til å kombinere reise med jobb, slik at du får inntekter til å reise lenger og oppleve mer av landet. Med et Working Holiday-visum blir du kjent med landet på en unik måte, du kommer tettere på lokalsamfunn og kulturen, og får samtidig oppleve enda mer på reise. Aldersgrensen for Working Holiday-visum er 18-31 år, så her har du ingen tid å miste! Vi hjelper deg med hele prosessen.

Les mer om Working Holiday i Australia

Two Men In Water 3348392
Bli med på surfecamp
Har du alltid drømt om å lære deg å surfe eller er du en 'pro' på jakt etter en utfordring? Nyt den chille atmosfæren og de kule surfevibbene på surfecamp med andre backpackere!
Populære surfereiser

5. Lær deg å surfe

Det er selvfølgelig ingenting i veien med å plaske rundt i vannet med et surfebrett i en alder av 37, men hvis du vil ha styr på teknikken og imponere det motsatte kjønn på stranda er det smart å være tidlig ute. Grip muligheten nå og takk deg selv senere! Vi samarbeider med den feteste surfecampene verden over, hvor du møter backpackere fra hele verden!

6. Arbeid som frivillig i utlandet

Det er få ting som er så givende som frivillig arbeid. Du får en unik opplevelse i et lokalsamfunn, blir kjent med folkene og kulturen og får venner fra hele verden. Frivillighet kan være tøft, men du vil reise hjem med flere opplevelser i bagasjen enn du noen gang kunne drømme om.

Mulighetene er mange, så det finnes definitivt et prosjekt som passer for deg. Du kan jobbe med lokalsamfunn og barn, dyr over og under vann, miljøarbeid og mye mer! 

Les mer om frivillig arbeid i utlandet

7. Vandre til "toppen av verden"

Machu Picchu, Kilimanjaro eller kanskje mektige Himalaya står øverst på din bucketliste? Du er i din beste alder og alt ligger til rette for en opplevelse du aldri vil glemme, på toppen av verden. Trekking i høyden kan være utfordrende og skal ikke undervurderes, men utsikten og mestringsfølelsen du får på toppen er definitivt verdt det!

Sjekk ut våre populære trekkingreiser

19TRA Rundreise Indochina Discovery (1)
Opplev det beste av Sørøst-Asia på 30 dager
Opplev det beste av Sørøst-Asia med andre backpackere på en uforglemmelig 30-dagers reise gjennom Kambodsja, Vietnam, Laos og Thailand. Dette er en organisert reise med mange avganger i løpet av året, så du finner garantert en tid som passer for deg!
Se hele reisen her

8. Dra på backpacking i Sørøst-Asia

Sørøst-Asia er for mange det første møtet med backpacking og det perfekte stedet for førstegangsreisende. Hvis du vil oppleve mest mulig og få mange nye venner på veien kan vi anbefale en opplevelsesreise med andre backpackere og guide. Det er faktisk mer sexy enn det høres ut, og du vil garantert få den etterlengtede 'off the beaten track'-opplevelsen du alltid har drømt om. 

9. Reis med Den Transmongolske Jernbane

Unge mennesker har litt lettere for lange reiser og mange inntrykk på kort tid. Hvis du vil reise med tog gjennom to kontinenter, 12 regioner, 87 byer og syv tidssoner, og tilbakelegge 1/4 av jordens omkrets, skal du virkelig vurdere en reise med Den Transmongolske Jernbane før du fyller 30. Turen starter i Moskva i Russland og tar deg gjennom Mongolia, Gobi-ørkenen, og Sibir til Kina!

Les mer om reiser med Den Transmongolske Jernbane

Kno Rtw Maps Young Wild And Free
Reis Jorden Rundt
Å reise jorden rundt er en drøm for mange. Sjekk ut våre skreddersydde Jorden Rundt-reiser for inspirasjon og hjelp til å planlegge ditt neste eventyr!
Reiseruter Jorden Rundt

10. Ta fatt på en Jorden Rundt-reise

Kombiner flere av opplevelsene over og sett sammen din Jorden rundt-reise. En slik reise krever tid (og naturligvis en dose penger til opplevelser), men det er gode sjangser for at du i en alder av 30 vil ha en del forpliktelser hjemme som gjør det vanskelig å ta 3-6 måneder ut av kalenderen. Altså; kom deg avgårde mens du kan!

Happy travelling!

På tide å planlegge drømmereisen?

20-årene er til for å nytes, så ta fatt på ditt neste store eventyr før det er for sent! Prat med en reisespesialist som har vært der du drømmer om å reise, og få et skreddersydd tilbud basert på dine interesser, drømmedestinasjoner og budsjett!

Book et gratis reisemøte

alt

Design din egen reiserute

Deisgn din egen reiserute med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...