{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

De beste universitetene for deg som vil leve storbylivet

los-angeles-streetview-sunset-cover

Drømmer du om å leve ‘the big city life’ i en av verdens metropoler? Et sted hvor tiden aldri står stille og det alltid er noe spennende som foregår? Da kan studier på et av disse følgende universitetene være den perfekte løsningen for deg!

New York Brooklyn Bridge

New York

New York har rykte på seg å være 'byen som aldri sover' og det stemmer ganske bra. Her kan du shoppe, spise og feste døgnet rundt for du vil alltid finne steder som er åpne. Men New York er mye mer enn bare det - New York er også Central Park, Manhattan, Upper East Side, Harlem, Greenwich Village, Brooklyn, Lower East Side og East Village! Byen er hip og moderne, men samtidig også laidback og cool. Det er litt klisjé å si det, men New York er ALT du drømmer om, og mer til!

Våre samarbeidsuniversiteter i New York:

Se alle universitene i USA

Los Angeles Overview

Los Angeles

Los Angeles er underholdningsbransjen hovedstad, og i englenes by er det alltid noe spennende som skjer. Utallige prisutdelinger, filmpremierer, festivaler, konserter, fester og andre kulturarrangementer avholdes her årlig. I tillegg har du steder som Venice Beach og Malibu hvor du kan slappe av på stranden og nyte "Sunny California"!

Våre samarbeidsuniversiteter i Los Angeles:

Se alle universitetene i California

sydney-harbour-opera-house

Sydney

Sydney er Australias mest populære by, og det er ikke rart å forstå hvorfor. På tross av at det er en storby, er atmosfæren behagelig laidback og avslappende. Sydney er et populært møtepunkt for backpackere fra hele verden og har derfor også en herlig ungdommelig vibe. Utover dette kan Sydney by på flotte attraksjoner og landemerker som Harbour Bridge og Operahuset, upåklagelige shoppingmuligheter, og verdenskjente strender som Manly og Bondi Beach. 

Våre samarbeidsuniversiteter i Sydney:

Se alle universitetene i Australia

london-uk-view-from-above-cover

London

London er Europas svar på New York - en smeltedigel av nasjonaliteter og kulturer. Det bor i underkant av 9 millioner mennesker i London, som ikke bare er hovedstaden i England, men også en av de aller hippeste byene i Europa - om ikke i verden! Byen er perfekt for deg som ønsker å leve ut storbylivet i en av verdens metropoler, men som likevel ønsker kort vei hjem til Norge.

Våre samarbeidsuniversiteter i London:

Se alle universitenene i England

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...