{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Dette er universitetene i Australia flest norske studenter vil til

populære universiteter i Australia

Med deilig klima, digge strender, kule storbyer og hyggelig lokalbefolkning er Australia en populær studiedestinasjon for norske studenter. Hos oss er det spesielt 5 universiteter i Australia som er veldig populære. Kanskje også du drømmer om å studere på et av de? 

girl-graduation
Gratis studieveiledning
Drømmer du om å studere i Australia? Våre studieveiledere har selv studert i utlandet og hjelper deg gjennom hele søknadsprosessen. Kontakt oss i dag, så finner vi ut hva vi kan hjelpe deg med!
Book gratis studieveiledning

1. Queensland University of Technology

Queensland University of Technology ligger i Brisbane, og er et av de mest moderne universitetene i Australia. Universitetet er anerkjent både nasjonalt og internasjonalt, og arbeider aktivt for å forberede studentene til arbeidslivet. Studietilbudet er stort, og fasilitetene på universitetsområdet er meget gode. QUT har et stort internasjonalt miljø og er et populært universitet blant norske studenter.

2. University of New South Wales

University of New South Wales ligger i Sydney tett på verdenskjente strender som Coogee og Bondi Beach. Universitetet tilbyr en bred portefølje av studieretninger og er internasjonalt anerkjent for sin fremragende forskning og høye kvalitet på undervisningen. UNSW tilbyr studier innen blant annet journalistikk, marinebiologi, musikk, ledelse, historie, økonomi, markedsføring, tv/film og PR.

malin-university-of-the-sunshine-coast-(1)
Studenthistorie fra Sunshine Coast
Malin tok en bachelorgrad i kriminologi på University of the Sunshine Coast. Hun kombinerte studiene med idrett, og mener at studiet i Australia er hennes livs beste beslutning.
Les hele studenthistorien

3. University of the Sunshine Coast

University of the Sunshine Coast ligger på Australias østkyst, ca. 9 mil fra storbyen Brisbane. Universitetet er både moderne og har et innovativt fagtilbud. På USC kan du ta en bachelorgrad, mastergrad og et Study Abroad-opphold (1-2 semestre).  En fun fact om USC: ville kenguruer hopper rundt på gressplenene rundt campus! 

studentprofile-jon-parachute
Studenthistorie fra Griffith University
Jon tok en dobbel Bachelor i International Business og International Relations ved Griffith University. Her kan du lese mer om hvordan hans studiehverdag var i Australia.
Les hele studenthistorien

4. Griffith University

griffith-university-night-uni-skyline

Griffith University ligger i Queensland og er anerkjent som et av Australias mest innovative og dynamiske universiteter. Skolen har vært et populært studiested for nordmenn i mange år. Skolen er spesielt populær for sitt fagtilbud innen business, turisme, asiatiske studier, film, miljø- og naturvitenskap, samfunnsvitenskap, humaniora, samt ulike kunst- og designfag.

5. University of Sydney

University of Sydney er et av Australias eldste og mest anerkjente universiteter. Skolens brede studietilbud og innovativ forskning gjør det spesielt attraktivt å studere her. Tidligere studenter inkluderer både Nobelprisvinnere, Oscarvinnere, statsministere, administrerende direktører og verdenskjente forskere.

Studere i Australia med KILROY

Vår studieveiledning er helt uforpliktende og gratis. Vi kan hjelpe deg med søknaden, visum, det å finne studentbolig, samt sette deg i kontakt med andre norske studenter som skal studere i Australia gjennom vår private facebook-gruppe.

Skriv til oss

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...