{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Fint å vite om du vil studere i Nord-Amerika

san-diego-edu-skyline

Få de beste tipsene fra våre universitetspartnere i Nord-Amerika

Vi har samlet noen av de beste tipsene fra våre kule universitetspartnere, som du kan sjekk ut nedenfor. De gir deg noen tips og triks til hva du kan forvente når du studerer utenlands og spesielt i Nord-Amerika.

san-diego-edu-skyline
Vil du vite mer om det å studere i USA?
Det er en million gode grunner til hvorfor du bør velge å studere i USA. Her kan du sjekke ut de forskjellige mulighetene du har, dersom du drømmer å studere utenlands i USA.
USA

Studere i Nord-Amerika

USA er et av de mest populære stedene å studere utenlands. Bare tenk deg å leve livet i California, hvor surfebrettet står å venter på deg i enden av klasserommet og du kan dra rett på stranden når timen er ferdig...

Eller er storbylivet i New York mer for deg? Hva med tropiske vibber på Hawaii?

Et annet vakg kan være å studere i vakre Canada. Omgivelsene her er rett og slett fantastiske. Er du fan av naturen og det å være utendørs, så kommer du til å ha det utrolig bra som student i Canada.

Uansett hva du ser etter, så hjelper vi deg med å finne riktig destinasjon og universitet. Nedenfor blir litt bedre kjent med noen av våre favoritt universitetspartnere i USA og noen gode grunner til hvorfor du bør velge akkurat det universitetet når du skal studere utenlands.

hawaii-pacific-loa-campus
Studere på Hawaii Pacific University
Du ser etter et tropisk studieventyr? Vel, da har du kommet til riktig sted. Hawaii Pacific University ligger på den vakre øya O'ahu på Hawaii. Finn alt du trenger å vite om Hawaii Pacific University her.
Hawaii Pacific University

Hawaii Pacific University

Vi har tatt en prat med HPU, som gir masse bra innspill til hvordan livet som student på Hawaii kan være for deg. Kunne du tenkt deg en hverdag som består av palmer og hvite strender? Da burde du sjekke ut dine muligheter for å studere på Hawaii. 

Se videoen nedenfor.

View From Santa Barbara City College Usa
Studer på Santa Barbara City College
Her kan du lese alt du trenger å vite om det å studere på Santa Barbara City College. En utrolig bra utdanningsinsitusjon med fantastisk beliggenhet. Gjør deg klar for en hverdag med sol nesten hele året. Les mer ved å klikke på lenken nedenfor.
Santa Barbara City College

Santa Barbara City College

Santa Barbara City College ligger vakkert til i den sørlige delen av California, litt nord for Los Angeles. SBCC er en populær skole blant både internasjonale og amerikanske studenter, og har en fantastisk beliggenhet ved havet i solfylte California. Sjekk ut vår prat med Carola fra SBCC nedenfor!

los-angeles-west-coast-palm-trees-cover
Studer på Santa Monica College
Skolen ligger på et av de beste stedene i Los Angeles og er et perfekt utgangspunkt for å oppdage California. Santa Monica College er et kult universitet med masse studenter fra hele verden, som gjør at skolen har en spesielt god internasjonal stemning. Les mer om Santa Monica College via lenken nedenfor.
Santa Monica College

Santa Monica College

Få den beste innsikten, tipsene og triksene fra Santa Monica College i videoen nedenfor. Vurderer du denne skolen som ditt neste steg i din akademiske fremtid? 

Santa Monica College finner du på et av de beste stedene i L.A., i nærheten av Santa Monica Beach, Venice Beach og kun en kort kjøretur fra Hollywood!

green-river-mount-rainier
Studer på Green River College i Auburn
Finn uta lt du trenger å vite om Green River College i Auburn her. Denne skolen ligger i vakre omgivelser, byr på masse aktiviteter utenfor skolen og gir deg en veldig bra utdannelse på skolen. Les mer ved å klikke på lenken nedenfor.
Green River College

Green River College

Green River College er et lite og intimt college i Washington State. Her er det utrolig mange aktiviteter du kan drive med når du ikke er på skolen, og med over 2000 internasjonale studenter finner du garantert nye venner fort. Bli bedre kjent med skolen og hvorfor du bør studere på GRC i videoen nedenfor.

berkeley-college-nyc-skyline
Studer på Berkeley College i New York
Sjekk ut linken nedenfor for å finne ut alt du trenger å vite om å studere på Berkeley College, i hjertet av New York City.
Berkeley College

Berkeley College in New York

Vil du ha storbylivet, er Berkley College i New York skolen for deg! Skolen ligger på Manhattan, det kan vel ikke bli bedre enn det?

Når du ikke er på skolen, kan du bruke fritiden din på å oppdge byen som aldri sover.

Sjekk ut videoen nedenfor og få de beste tipsene fra Berkeley College.

carleton-university-building
Studer på Carleton University i Ottawa
Carleton University ligger i perfekte omgivelsene i Ottawa i Canada. Med mer enn 25.000 internasjonale studenter fra mer enn 150 land har du store sjanser til å møte nye venner fra hele verden. Les alt du trenger om Carleton University ved å klikke på lenken nedenfor.
Carleton University

Carleton University i Ottawa

Ser du etter studiemuligheter i Canada, fremfor USA, da er Carleton University et veldig godt valg! Universitetet ligger i Ottawa, hovedstaden i Canada, som er en multikulturell og imøtekommende by. Bruk fritiden din i de fantastiske omgivelsene og utnytt mulighetene til å oppdage landet mens du studerer utenlands. Sjekk ut videoen nedenfor.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...