{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

10 destinasjoner for deg som vil reise utenfor allfarvei

alaska-usa-denali-national-park-and-preserve-cover

Leter du etter det ukjente?

Vil du reise dit hvor ingen av vennene dine har vært enda? Leter du etter nye og spennende opplevelser på den andre siden av jorden? Sjekk ut listen vår nedenfor, her har vi samlet 10 unike destinasjoner som kommer til å ta pusten fra deg og samtidig få deg vekk fra masseturismen. Kanskje kan denne listen kurere din "corona travel blues" og få deg til å drømme om ditt neste eventyr! 

Reiser til Alaska | KILROY

1. Alaska, USA

​For de av dere som har sett filmen 'Into the Wild', kan en tur til Alaska virke mer skremmende enn innbydende. Men faktum er at dette villmarksparadiset er helt fantastisk! Alaska er den største staten i USA, men har bare rundt 670 000 innbyggere. Det er også her du finner USAs største fjell, Mount McKinley, mange gode fotturer, grizzlybjørner og mye fisk! Hopp på toget via Alaska Railroad og nyt den fantastiske naturen langs veien.

Vanuatu | KILROY

2. Vanuatu

Vanuatu er en av de tradisjonelt mindre besøkte destinasjonene i Oceania, noe som faktisk er en stor skam! Vanuatu er en helt fantastisk stillehavsøy som tilbyr både rå vulkaner og hvite sandstrender! Det er en lang reisevei til Vanuatu, noe som betyr at du sannsynligvis ikke vil møte mange andre mennesker som har vært her. Med andre ord; den perfekte destinasjonen for deg som vil utenfor allfarvei!

Reiser til Mongolia | KILROY

3. Ulan Bator, Mongolia

For mange er Mongolia et rart, spennende og mystisk land. Det er mye å oppleve her og landskapet er utrolig unikt og rått. Hovedstaden er Ulan Bator, og her bor det rundt 1,3 millioner mennesker. Smak på tradisjonell mat, eller besøk Natural History Museum, hvor du blant annet kan se dinosaurskjelett fra Gobiørkenen.

Reiser til El Salvador | KILROY

4. El Salvador

El Salvador er det minste landet i Mellom-Amerika, men det betyr ikke at det er det minst spennende landet, faktisk tvert imot! Selv om de fleste som besøker Mellom-Amerika reiser til Costa Rica, Nicaragua eller Panama, er det så mange grunner til at El Salvador også bør være på listen din. Du finner massevis av tropisk jungel og i tillegg er El Salvador også et bra sted for deg som er glad i å surfe!

Reiser til Lake Titicaca | KILROY

5. Lake Titicaca, Peru & Bolivia

Lake Titicaca er stedet for deg som ønsker ren avslapning. Ta turen ut for å besøke lokalbefolkningen på øyene og jo lenger ut du kommer, jo mer avskåret fra omverdenen er lokalbefolkningen (som ofte lever uten moderne teknologi).

Innsjøen er en av Sør-Amerikas største, og det er masse gamle Inka-ruiner rundt innsjøen. Her kan du glede deg til deilig sjømat når du spiser på noen av restaurantene i nærheten av innsjøen.

 

Reiser til Madagaskar | KILROY

 6. Madagaskar

Utenfor kysten av Afrika ligger et av kontinentets største naturparadis, Madagaskar. I tillegg til spektakulært dyreliv og magiske strender, finner du to veldig forskjellige regnskoger her; en tropisk og en tørr regnskog. Et must er å oppleve safari på Madagaskar og gå noen av de magiske fotturene som tar deg forbi store fossefall.

Reiser til Tasmania | KILROY

7. Tasmania, Australia

Australia har så mye å tilby at mange reisende helt glemmer Tasmania, landets sørlige punkt. Øya er absolutt verdt et besøk, og tilbyr alt fra fine barer og festivaler til vandring i villmarken. Den sjarmerende byen Hobart er øyas største og har blitt kjent på grunn av byens gjestfrie innbyggere.

 

Reiser til Påskeøya | KILROY

8. Påskeøya, Chile

Påskeøya er ikke det mest besøkte stedet, og det er med god grun. Den chilenske øya ligger geografisk rundt 2200 km fra den nærmeste bebodde øya og 3700 km fra nærmeste fastland. Så det er ikke akkurat den enkleste turen du tar, om du vil besøke Påskeøya, men når du endelig har funnet veien dit, da kommer du ikke til å angre! Se frem til å oppleve de ikoniske steinstatuene, de vakre strendene, det krystallklare vannet, og ikke gå glipp av surfing og dykking i verdensklasse.

Reiser til Paje, Zanzibar | KILROY

9. Paje, Zanzibar, Tanzania

Leter du etter paradis på jord? Den lille fiskerlandsbyen Paje på Zanzibar er kanskje det nærmeste man kommer! Du finner fantastiske dykkesteder, bra kitesurfing og en nydelige lokalbefolkning som stammer fra mange forskjellige steder i verden. Sandstrendene er lange, hvite og byr på krystallklart vann. Avslutt dagen med en kokosnøttdrink mens du ser på solnedgangen. Solgt ennå?

Reiser til Ushuaia, Argentina | KILROY

10. Ushuaia, Argentina

Én returbillett til verdens ende, takk! Ushuaia i det sørlige Argentina er verdens sørligste by, omgitt av snødekte fjell, elver og innsjøer, fugler, seler og pingviner. Kanskje du vil stå på ski? Du kan det her! Ushuaia er også utgangspunktet for turen til Antarktis hvis det er noe som står på din bucketlist.

Ble du inspirert? 

Snakk med oss, om du vil vite mer

alt

Design din egen reiserute

Deisgn din egen reiserute med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...