{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

12 fantastiske festivaler du bør oppleve i 2020

india-holi-festival-people-throwing-colors

Klar for festival i utlandet?

Opplev et helt år med festivaler verden rundt! Vi har samlet en liste over årets 12 kuleste og mest fargerike fester og festivaler i utlandet. Gjør deg klar for festivalåret 2020!

Januar: Full Moon Party på Koh Phangan, Thailand

Full Moon Party i Thailand

Hver gang fullmånen viser seg på nattehimmelen inviteres det til vill fest på party-øya Koh Phangan i Thailand. Da samles backpackere fra hele verden og lokalfolk på stranden til feiring i de sene nattetimer. 

Andre alternativer i januar: Ati-Atihan festivalen på Filippinene

Februar: En spirituell reise i Costa Rica

En spirituell reise i Costa Rica

I vakre omgivelser på Costa Ricas vestkyst, der den dype regnskogen møter tropiske strender og det varme Stillehavet, ligger Uvita. Her arrangeres Envision, som gjennom kunst, yoga, musikk, dans og forestillinger tar deg med på en spirituell reise for å vekke menneskets indre potensial og lære om vår grunnleggende forbindelse med naturen. 

Andre alternativer i februar: Karneval i Goa, India

Mars: Holi-festivalen i India

Holi-festivalen i India

Hvert år arrangeres den fargerike Holi-festivalen i India. Dette er feiringen som har inspirert de siste årenes bølge av "color runs" verden over. Originalen er likevel fortsatt noe for seg selv. Stemningen nærmest koker over av glede mens folker kaster fargepulver i alle regnbuens farger på hverandre. Anbefales!

Andre alternativer i mars: Karneval i Rio de Janeiro

April: Verdens største vannkrig, Songkran, i Thailand

Vannkrig i Thailand

Bli med på verdens største vannkrig! Thailands fantastiske nyttårsfeiring, Songkran, er nemlig en eneste stor nasjonal vannkrig. Sørg for at du oppbevarer alle verdisakene dine på et vanntett sted, for du kommer til å bli dynket i vann fra bøtter, vannpistoler, vannballonger og vannsprutende elefanter.

Andre alternativer i april: AfrikaBurn i Sør-Afrika eller King's Day i Nederland

Mai: Cinco de Mayo i Puebla, Mexico

Feiring i gatene i Mexico

Bli med på den årlige feiringen av meksikanernes seier over franskmennene i 1862. Gjør deg klar for en feiring full av margaritas, tequila, fargerike kjoler, piñatas tradisjonell dans og vidunderlig meksikansk mat. Viva Mexico!

Andre alternativer i mai: Bay of Breakers i San Francisco

Juni: La Batalla del Vino i Haro, Spania

La Batalla del Vino i Spania

Er du glad i spansk vin? Vel, det spiller egentlig ingen rolle, for denne festivalen handler ikke om å drikke vin, det handler om å søle vin! Eller søle er egentlig en ganske grov underdrivelse, for du kommer til å bli neddynket av folk som løper rundt og spruter vin på hverandre. Heldigvis er det bare å sprute tilbake!

Andre alternativer i juni: Queenstown Winter Festival på New Zealand

Juli: Boryeong Mud Festival, Sør-Korea

Gjørmefestival i Sør-Korea

To uker i året er det duket for gjørmefestival i byen Boryeong i Sør-Korea. Fersk gjørme fraktes inn til strandområdet Daecheon, der det bygges opp gjørmebasseng, gjørmesklier og gjørmeskibakker. Ekstra pluss: Mineralene i gjørmen sies å være bra for huden. Hurra!

Andre alternativer i juli: Tomorrowland i Belgia

August: Burning Man i Nevada, USA

Burning Man i USA

Hvert år samles tusenvis av mennesker i Black Rock Desert i Nevada (USA) for en uke fylt med musikk, kunstneriske uttrykk, kostymer og herlig, frigjort galskap. Burning Man blir ofte omtalt som verdens mest kreative festival og er virkelig noe for seg selv. Om du kun skal få med deg en festival i ditt liv er dette festivalen du bør velge!

Andre alternativer i august: La Tomatina i Spania

September: Oktoberfest i München, Tyskland

Oktoberfest i Tyskland

Ironisk nok starter Oktoberfest faktisk i september hvert eneste år, når den første Oktoberfest-ølen tappes av byens borgemester. Oktoberfest er verdens største ølfest, så gjør deg klar for en overflod av øl, bratwurst, lederhosen og ompamusikk.

Andre alternativer i september: End of Season Parties på Ibiza

Oktober: Navaratri i India

Festival i India

Dette er en av de største og viktigste festivalene i India. Festlighetene varer i 9 netter og hver natt feires Shakti, universets feminine kraft, på en ny måte. Du vil kunne oppleve en blanding av hellige seremonier, tradisjonell dans, festmåltider og deilig indisk kaos. Feiringen oppleves best i staten Gujarat eller i Mumbai.

Andre alternativer i oktober: Massive Halloweenfester rundt omkring i hele USA og Canada

November: Lanternefestival i Chiang Mai, Thailand

Lanternefestival i Thailand

I november arrangeres det lanternefestivaler (Loi Krathong) over hele Thailand. Spesielt flott er feiringen i Chiang Mai, der den går under navnet Yi Peng. Festivalens høydepunkt er lanterneslippet, da tusenvis av svevende lanterner slippes løs samtidig.

Andre alternativer i november: Day of the Dead (Dia de los Muertos) i Mexico

Desember: Nyttårsfeiring i Sydney Harbour

Nyttårsfeiring i Australia

Det finnes mange spektakulære nyttårsfeiringer der ute, men feiringen i Sydney (Australia) er kjent for å være en av de aller beste. Over én million mennesker samles her for å ønske det nye året velkommen med et fyrverkerishow du sent vil glemme. På toppen av det hele får du feire nyttår hele 10 timer før vennene dine hjemme i Norge!

Andre alternativer: The Ball Drop i New York eller The Note Drop i Nashville

 

Kickstart festivalåret med en episk reise

Er du klar til å booke din neste reise? Få hjelp av en reisespesialist til å skreddersy den perfekte reiseruten etter dine interesser, drømmedestinasjoner og budsjett!

Book et gratis reisemøte

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...