Bestill flybillett

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette feltet må fylles ut

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly
{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

De beste destinasjonene for reise i februar

cape-town-pinguins-beach-cover

Drømmer du om å jobbe og reise samtidig? Eller ønsker du å se hjembyen til Nelson Mandela? Da er februar din venn!

Er vi bare en måned inn i året?! Føles ut som det har gått en evighet! Det er slaps, kaldt, og ullsokkene begynner å revne. Alt av vinterklær begynner å bli utslitt og det samme gjelder psyken. Nå trengs varme! Men hvor er det egentlig varmt så tidlig på året? Du har selvsagt de standard destinasjonene som Thailand og Mexico, men det finnes en hel haug med andre eksotiske og spennende reisemål å velge mellom. Vi har valgt ut Cuba, Australia, New Zealand, Sør-Afrika og Kambodsja som noen av de mest populære reisemålene for februar. 

Bli kjent med våre fem flotte destinasjoner for reise i februar! Har du ikke helt den der WOW-følelsen, og du enda ikke er helt solgt, ta kontakt med en av oss - helt gratis - så finner vi enda flere alternativer for din reise i februar. 

Cuba, Australia, New Zealand, Sør-Afrika og Kambodsja på verdenskartet
Opplev byen for kultur og sigarer, Cuba
Selv om Cuba ikke har lov til å selge Coca-Cola, har de over 200 strender og fantastiske drinker som Cuba Libre. Cuba har en spennende historie og en kan ta og føle på deres lidenskap til mat og John Lennon. De har til og med en egen park - John Lennon park. De har dessverre litt problemer med stjeling, og brillene til statuen i parken har nå en egen sikkerhetsvakt, slik at stakkars John kan beholde synet.
Les mer om drømmereisen til Cuba

Cuba

Reis til øya hvor hverdagen ikke lenger styres av den vestlige verdens velstand, men av smilende, nysgjerrige og vennlige cubanere. Øya svinges i en egen rytme av dans og festligheter året rundt. Lukten av sigarer og forførende salsamusikk i møte med en by som virker som om den har stått stille en stund. Det er ikke mange år siden cubanere fikk tilgang til mobilt internett, men det brukes sjeldent ettersom prisene er skyhøye. Cubanere søker derfor historietimer hos turister som kan informere om verden som farer forbi, i gjengjeld for fest og moro.

Denne måneden av året ligger i Cubas tørre periode, også kjent som La Seca. Det gjør temperaturene behagelige med en gjennomsnittstemperatur på 17-24 grader. Nattetimene er allikevel kaldere enn på dagtid, så det kan være lurt å ta med en genser i tillegg til de 20 bikiniene du har pakket. På Cuba er det høysesong mellom desember og februar, det er derfor lurt å bestille i god tid slik at drømmereisen ikke blir kapret av noen andre.

Prisnivået er lavt på Cuba, noe som gjør at en turist kan reise langt for lite penger. Det er likevel lurt å veksle til euro eller dollar på flyplassen i Norge, slik at du slipper å stå i lange køer i solsteiken på øya. Trask rundt i gamlebyen, bad i det krystallklare vannet, besøk sigarfabrikker og bli med på Festival del Habano, Cubas største festival for sigarer.

I bagasjen på vei tilbake til Norge, vil du nå ha med deg nye vennskap, smaken av en cubansk cola (tukola), opplevelsen av en ny kultur og mange, mange nye inntrykk.

Spør oss om reiser til Cuba

Mix jobb og reise i Australia
Australia er svært, så det er umulig å oppleve alt på en gang. Fra øst til vest finnes nye, utrolige reisedestinasjoner som du har drømt om siden du var liten. Og det krystallblå havet som en bare finner på Google, blir en realitet. Hvorfor ikke kombiner reisen med arbeid, så kan du kanskje skaffe deg så gode kontakter at du flytter til Australia sommeren etter?
Kombiner jobb og reise i Australia

Australia

Australia har sommer når vi har vinter, noe som gjør det til en perfekt destinasjon i februar!

Australia er kjempestort, så klimaet varierer en del i de mange delstatene og territoriene. I Nord er det vanligvis varmt året rundt, men dess lenger sør du kommer, dess kaldere blir vinterne (Med kaldt mener vi mellom 7-17 °C, så nei, du trenger ikke å uroe deg for å fryse ihjel selv om du velger å dra i juli). På sommeren er gjennomsnittstemperaturen 17-31 grader i Perth (sydvestkysten) og 18-26 grader i Sydney (sydøstkysten). Litt mer nice enn minusgradedene som kun ser ut til å krype nedover hjemme i Norge, eller?

Hva du burde gjøre i Australia under en reise i februar? Akkurat som New Zealand, er veiene helt toppers for road trips, så lei en campervan og reis dit du vil! Glem nå ikke å reise innom minst et surfested og prøv deg på surfing. For å ikke å snakke om dykking! Her leverer Australia virkelig. Har du ikke lappen? Slå til med et busspass, det funker like bra!

Spør oss om reiser til Australia

 

Fra nord til sør
Hjembyen til Ringenes Herre, landet med overnaturlige krefter og en befolkning bestående av Kiwis. Nei ikke frukten kiwi, befolkningen er nemligoppkalt etter New Zealands fugl Kiwi, som ikke kan fly.
Den ultimate reisen på New Zealand

New Zealand

New Zealand ligger på motsatt side av jordkloden for oss, og det er derfor sommer der når det er vinter her. Å reise hit i februar er altså ikke annet enn perfekt! New Zealand består dog av to store øyer, Sørøya og Nordøya (og rundt 600 mindre øyer), så klimaet varierer en hel del.

På Nordøya, der vi blant annet finner Auckland, er klimaet mildt med en gjennomsnittstemperatur på ca 17-24 grader i februar. Det er på denne tiden av året det er mest sol, og det regner minst. Du kan til og med bokstavlig talt hoppe i havet og ta deg en svømmetur på denne tiden av året!

På Sørøya, der blant annet Christchurch ligger, er det litt kjøligere (gjennomsnittlig ca 12-22 grader) og litt mer vind- men ikke la det skremme deg. Klimaet er fortsatt behagelig og det eneste du trenger å pakke med deg er en lett jakke og et par langermede gensere á la klassisk norsk sommer. 

Hvorfor vi anbefaler å dra hit og ikke til et sydhavsparadis, spør du kanskje? Jo, det er fordi New Zealand er best akkurat mellom desember og februar og er en drøm for road trips! Hurra for nye eventyr! Har du ikke lappen? Skaff deg et busspass isteden.

Spør oss om reiser til New Zealand

 

17 dager gjennom Sør-Afrika
17 dager gjennom Sør-Afrika er turen for februar! Opplev både det pulserende bylivet i Johannesburg og det spennende dyreriket i Kruger Nasjonalpark. Kanskje du spotter "The Big Five", de fem største dyrene i Afrika. Løven og leoparden er to av dem, hva er de resterende?
Sjekk det ut!

Sør-Afrika

Akkurat som Australia og New Zealand, ligger Sør-Afrika på motsatt side av ekvator fra oss, noe som innebærer at det er sommer der i februar. Sør-Afrika er et land med kontraster og dette gjelder også klimaet. Avhengig av når og hvor du reiser i landet kan du stort sett møte på alle typer ekstremvær. Her finner du alt fra øde ørkener og grønne tropiske kystområder til lune skoger og snødekte berg.

Under den sør-afrikanske sommeren pleier det å regne i hele landet, utenom i sørvest der Cape Town ligger (gjennomsnittstemperatur 16-27 °C). Det er passer bra, med tanke på at vi synes at Cape Town er en av de heftigste stedene du kan besøke!

Hva vi synes du burde finne på i Sør-Afrika? Stedet har virkelig alt og å lage en liste er nesten umulig, men mens du er der må du helt klart oppleve livet utendørs. Det være seg å besøke vakre nasjonalparker, hoppe i strikk, dykke med hvithai eller hoppe i fallskjerm. Gå heller ikke glipp av en heftig sør-afrikansk grillaften (Braai) og prøv deg på en...wait for it...strutseburger!

Spør oss om reiser til Sør-Afrika

Cambodia on a shoestring
Denne reisen innkluderer 10 magiske dager med Kambodsjas skatter. Alt fra de utrolig Khmer-ruinene i Angor Wat til det krystallklare, turkise vannet i Koh Rong. Reis med båt til din egen private strand, og svøm i det varme vannet før du går opp på stranden og tørker deg med en drink i hånden.
Sjekk ut denne drømmereisen

Kambodsja

Til paradis for minipris! Se for deg dette… hengekøye med en drink i høyrehånden, i en strandbar langs milevis med hvite sandstrender omringet av krystallklart vann. Fristende? Frister det mer om vi sier det er mulig på et stramt budsjett? Kambodsja er nemlig et fattig land, men et av de rikeste om man legger pengene til sides, ser på kulturen, maten, menneskene og de nydelige omgivelsene.

Vil du bo enkelt og billig kan du leie en bungalow med havutsikt for litt over 80 norske kroner natten, eller leie en seng i et gjestehus for rett over 30 norske kroner. For ca. 30 norske kroner kan du late deg med en times massasje for norske, stive vintermuskler eller du kan leie båt med kaptein for en rimelig pris. Opplev Kambodsja sammen med lokalbefolkningen og utforsk Vietnams rike kulturhistorie.

Temperaturen i februar er høy, varm og deilig! Gjennomsnittstemperaturen i februar ligger på 27 grader. Februar til april er de varmeste månedene og gir deg den varmen Norge etterlater seg tidlig i august. Kambodsja er et land med Khmer-mat, noe som regnes som noe av verdens sunneste måltider med en eksplosjon av smaker.

I februar kan du oppleve alt fra et av verdens underverk, tempelet Angkor Wat, flytende landsbyer midt ute i innsjøer som Chong Kneas eller et eksotisk måltid med nystekte insekter på et lokalt marked.

Spør oss om reiser til Kambodsja

Psst…
Ønsker du å planlegge en lengre reise i februar, anbefaler vi deg å bestille i god tid før ønsket avreise. Vi kan da hjelpe med å sette sammen din drømmereise, slik at budsjettet strekker til. Hva vi mener med god tid kan tolkes forskjellig, men vi mener 6-8 måneder (8-10 måneder for reiser i høysesong) er god tid på planlegging, bestilling og pakking.

Sugen på å reise i februar, men er usikker på hvor du skal ta veien?

Du kan slappe helt av! Våre reisespesialister hjelper deg med å gjøre din reise episk! Vi passer på at din reise er en perfekt match for deg. Book et kostnadsfritt møte med en av våre reisespesialister, så vi kan komme i gang med å designe ditt eventyr! Og du, møtet kan vi både ta over telefon eller i en av våre butikker - du bestemmer!

La oss ta en kaffe?

Vil du sjekke ut reisene vi anbefaler for de andre månedene i året?

⬅ Gå tilbake til reisekalenderen

 

Kommende events

Vennligst fyll ut alle detaljer

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil reise eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker og spørsmål, så setter vi sammen et tilbud for deg. Legg gjerne igjen telefonnummeret ditt, så ringer vi deg for en kort prat. Da vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å sette sammen den perfekte reiseruten etter dine ønsker og budsjett. Hvis dere er flere som reiser sammen anbefaler vi at dere sender en felles henvendelse.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Hei,

Takk for din henvendelse!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre.

 

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon, via video eller i butikk og få gode tips og hjelp til reiseplanleggingen. Du kan booke et møte med oss når som helst, så velg en tid som passer best for deg. Vi gleder oss til å snakke om dine reiseplaner!

  • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Takk for din møtebooking!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre. Vær oppmerksom på at dette er kun en forespørsel og at møtet ikke er bekreftet før du får svar fra en av våre reisespesialister. 

I mellomtiden kan du sjekke ut litt reiseinspirasjon her.

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...