{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

10 romantiske opplevelser Jorden Rundt

theme-inspirational-heart-shaped-island

Filmkveld er hyggelig det, men en hel verden av romantikk venter dere der ute! Hvilken romantiske opplevelser står øverst på deres bucket list?

1. Del drømmer under stjernehimmelen i Marokkos ørken

Du har ikke sett en ordentlig stjernehimmel før du har sett den fra ørkenen i Marokko. Moderne, eldgammelt, romantisk, bohem og sofistikert, Marokko er en drømmedestinasjon for utrolige opplevelser.

2. Bli avslørt på «Kiss Cam» i USA

Hva er det mest romantiske du kan oppleve i USA? Det er selvfølgelig å havne på «Kiss Cam» på storskjermen under en ishockey-, basketball- eller baseballkamp. Amerikansk romantikk på sitt beste!

3. La romantikken blomstre blant kirsebærtrærne i Kyoto, Japan

Reis til Kyoto i Japan rundt mars og april, og opplev de fantastiske kirsebærtrærne i full blomst. Her viser naturen seg på sitt aller vakreste, og skaper perfekte omgivelser for en romantisk piknik med din kjære. 

4. Del kroppsvarme i fjellene, Canada

Lyden av knitring fra peisen, en rykende kopp varm kakao, et deilig mykt teppe og en trygg armkrok. Det er alt en trenger etter en lang dag i bakken på skiferie i Canada!

5. Sex on the Beach på Cuba

Vi snakker selvfølgelig om drinken, hva trodde du? Dette er en forfriskende nytelse som smaker ekstra godt i sanden på unike og herlige Cuba

6. Sjarmer hverandre i senk, i takt med solnedgangen på Gili T, Indonesia

Alle solnedganger er romantiske, men hvorfor ikke krydre den med det lille ekstra? Nyt den fantastiske solnedgangen fra stranden på paradisøya Gili Trawangan i Indonesia, mens dere vugger i takt like over vannet. 

7. Finn rytmen og lidenskapen i Buenos Aires, Argentina

Det sies at Tango får deg til å føle deg mer sexy og at det øker testosteron-nivået. En ting er sikkert, dansen bringer deg og din kjære så tett sammen, at dere vil være i stand til å kjenne hverandres hjerteslag. Hvor er vel bedre å hente opp den ekstra gnisten i forholdet, enn i tangoens hjemland, Argentina. Arriba!

8. Skru tiden tilbake i Hoi An, Vietnam

Hver fullmåne blir nåtidens moderne belysning skrudd av i den flotte gamlebyen Hoi An i Vietnam. Lysene erstattes med fargerike lanterner og lyssatte lotusblomster som lokale og besøkende plasserer på elven, slik at de flyter gjennom byen. En minnerik og skikkelig romantisk opplevelse. 

9. Skinnydipping i et bortgjemt fossefall på Samoa

Samoa finner dere utallige bortgjemte fossefall, omgitt av frodige planter og fargerike blomster. Disse egner seg ypperlig for å gjenskape de håpløst romantiske scenene vi alle har sett på film.

10. En vill natt i Serengeti, Tanzania

En eventyrlig natt venter dere på savannen i Serengeti nasjonalpark i Tanzania, omringet av lyder som hyenenes latter, løvenes brøl og rasling i buskene rett utenfor teltveggen. Finnes det et mer romantisk soundtrack? 

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...