Bestill flybillett

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette feltet må fylles ut

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly
{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

12 nyttårsforsetter for backpackere

general-inspirational-newyears-fireworks-girl

Nytt år, nye reisemuligheter! Har du fortsatt noen destinasjoner eller aktiviteter som ikke er krysset av på bucketlisten? Her er 12 av våre beste reise-nyttårsforsetter for deg. Hva får plass på listen din?

volunteering-asia-thailand-volunteering-animals-elephant-person-cover
Gjør en forskjell med frivillig arbeid
Kombiner reisen med å gjøre noe godt for andre! Vi har mange ulike prosjekter for frivillig arbeid innen samfunnsarbeid, natur & miljø og frivillig arbeid med dyr.
Se alle prosjektene for frivillig arbeid

1) Å gi noe tilbake

kom tett på dyrelivet med frivillig arbeid

Hvorfor ikke gjøre en god gjerning samtidig som du får oppleve en ny destinasjon? Hva med å hjelpe dyr på Costa Rica eller i Thailand? Eller kanskje du kunne tenke deg å jobbe med barn i Ecuador eller Sør-Afrika? Vi har mange prosjekter som du kan velge mellom, enten du vil jobbe med samfunnsarbeid, miljø eller dyr. 

2) Å reise alene

Hvorfor vente på at den nølende kompisen eller venninnen skal få ut fingeren og bli med på reiseplanene? Tør å utfordre deg selv, og å ta steget ut i verden med en solo-reise! Det finnes faktisk mange fordeler med å reise alene.

Gjør deg klar for din neste solo-reise:

safari-zimbabwe-zebra-giraffe-elephant-hwange-national-park
Reis til dyrenes rike på safari
Drømmer du om å reise på safari? Afrika og Asia er perfekte destinasjoner for safari. Her kan du komme tett på ville dyr i deres naturlige habitat og få opplevelser for livet!
Les mer om safari

3) Å dra på safari

Dra på safari med KILROY

Rett og slett fordi livet er for kort til å ikke dra på safari! Om du ikke har fått krysset av safari i Afrika eller Asia på din bucketliste ennå, så er kanskje dette året å gjøre det på!

4) Å lære nye skills

Utnytt reisen til å lære deg noe nytt som du kan imponere venner og familie med når du kommer hjem! Hva med et dykkerkurs? Eller surfekurs? Kanskje du vil lære å danse salsa og snakke spansk på cuba? Uansett hva du interesserer deg for er en reise det perfekte utgangspunkt for å lære noe nytt. 

Benytt reisen til å lære deg nye skills: 

yoga-pose-indoors-cover
Vil du finne din indre ro på reise?
Fokusere på kropp og sjel, utfordre deg selv og bli sterkere på yogaferie! Den perfekte reisen for deg som vil lære å leve mer i nuet, og samtidig oppleve verden.
Yoga

5) Å leve mer i nuet

jente som gjør yoga på bali

Drømmer du om å bare koble ut og leve i nuet? Kunne du tenke deg å rømme fra hverdagen for en liten stund og komme tilbake som et nytt menneske? Da bør du unne deg selv en yogaferie!

6) Å reise til en ekte «off-the-beaten-track»-destinasjon

Det finnes så mange spennende steder i verden å utforske, så hvorfor dra dit alle drar? Å reise "off-the-beaten-track" handler om å bevege seg utenfor stedene der alle turistene samler seg, komme tett på lokalbefolkningen og bare nyte det enkle livet på reise. Den tryggeste måten å oppleve verden "off-the-beaten-track" er på gruppereise sammen med andre backpackere og en guide. Da får du det beste av to verdener!

Her er noen kule reiser du bør sjekke ut: 

roadtrip-ccouple-in-car-reading-map-cover
Klar for en ekte road trip?
Det er en fantastisk følelse å sette seg i bilen og vite at veien ligger foran deg, selv om du kanskje ikke alltid vet hva som blir ditt neste stopp. Her finner du alt du trenger å vite om road trips verden rundt.
Les mer om road trips

7) Å kjenne på den ultimate frihetsfølelsen

Utforsk land bak rattet

Det er lite kan måle seg med friheten og spontaniteten som kommer med en ekte road trip! Vi har mange ruteforslag for den ultimate road trip i USA! Skulle du derimot ønske å reise på en road trip litt utenom det vanlige kan du også prøve en road trip i Canada, Australia eller på New Zealand!

8) Å reise mer bærekraftig

Togreiser er den perfekte måten å oppleve spennende deler av verden på som du aldri vil se fra flyvinduet. En av de kuleste togturene er definitivt Den transmongolske jernbane. Togreisen som går over verdens lengste sammenhengende jernbanestrekning tar deg fra St. Petersburg i Russland via Mongolia og helt ned til Beijing i Kina. Dette er en reise som står høyt på bucketlisten til mange backpackere.

Er 2020 året du reiser på tidenes togtur? 
Les mer om togreiser

general-experiences-waterfall-guy
Start din nye og aktive livsstil på reise
Benytt reisen til å ta steget ut av komfortsonen, lær nye ferdigheter og teste ut noe du alltid har drømt om, men aldri fått muligheten til å prøve!
Aktiv ferie

9) Å bli mer aktiv

En aktiv ferie for deg som liker å være i bevegelse

Har du som mål å bli mer aktiv i det nye året? Da har vi det perfekte nyttårsforsettet for deg – dra på en aktiv ferie! Du kan for eksempel reise på Fitness Boot Camp på Bali eller i Cape town! Eller hva med å gå Inkastien til Machu Picchu i Peru?

10) Å bli kjent med nye mennesker

Enten du reiser alene eller med venner kommer du garantert til å møte andre backpackere på reise. Det beste med å bli kjent med andre på reise er at du får den perfekte unnskyldningen til å reise mer senere, når du skal besøke dine nye venner verden rundt. 

Drømmer du om å oppleve verden, men mangler noen å reise med?
Da bør du sjekke ut våre fellesreiser! Vi har skreddersydd mange kule reiseruter der du reiser med andre nordmenn mellom 18-29 år. Sjekk ut våre avganger for 2020: Fellesreiser med andre unge

Kno Rtw Maps Young Wild And Free
Få inspirasjon til din neste Jorden Rundt-reise
Reisespesialistene våre har satt sammen mange kule Jorden Rundt-reiser med pris. Få inspirasjon, finn din favoritt eller kontakt oss for å få hjelp av en reisespesialist til å skreddersy din helt egen drømmereise!
Se våre Jorden Rundt-reiser

11) Å reise jorden rundt

Dra på drømmereisen jorden rundt

Dette er det ultimate nyttårsforsettet for backpackere! Alle burde dra på en jorden rundt-reise minst en gang i livet – er det i år du drar på din?

12) Å fullføre bucketlisten din

Har du en evig lang bucketliste som stadig blir lengre? Kanskje 2020 er året for å ta skikkelig tak og huke av en god del! Kanskje du har en liste med destinasjoner du drømmer om å reise til eller aktiviteter du alltid har hatt lyst til å teste ut. For oss høres det ut som den perfekte reisen. 

Ingen bucketliste? Da kan vi hjelpe deg litt på veien! 
10 opplevelser før du fyller 30

Vi hjelper deg på veien til ditt neste eventyr

Kontakt oss for informasjon og hjelp til å planlegge drømmereisen! 

Skriv til oss

Kommende events

1/3: Hvor vil du reise?

Skriv inn de stedene du vil reise, og ca. hvor lenge du ønsker å være på hvert sted. OBS: På grunn av pandemien så anbefaler vi at du kun velger 1-2 destinasjoner for å sikre at reisen din lar seg gjennomføre.

2/3: Hva slags reise drømmer du om?

For at våre reisespesialister skal kunne hjelpe deg på best mulig måte, er det viktig at du deler så mye informasjon som mulig om dine reiseønsker. Du kan velge opptil flere av boksene nedenfor som er aktuelle for deg.

3/3: Kontaktinformasjon og budsjett

Vi trenger kontaktinformasjonen din for å ja, komme i kontakt med deg. Jo mer informasjon du kan oppgi, desto enklere for oss.

Da var det gjort!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Vennligst velg en dato

Fjern destinasjon
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Sorry, vi kan ikke gå videre før du velger avreisested og velger minst en destinasjon.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Sorry, vi kan ikke gå videre før du velger avreisested og velger minst en destinasjon.

nature-path-sidebar

"Jeg planlegger min første store reise"

diving-turtle-cover

"Jeg er interessert i frivillig arbeid i utlandet"

rafting-aerial-two-rafts-cover

"Jeg vil vite mer om mulige aktiviteter og opplevelser på denne reisen"

General Friends Festival

"Jeg vil gjerne reise i en gruppe sammen med andre"

yoga-in-asia

"Jeg vil ha anbefalinger om kule overnattingssteder på denne reisen"

surfing-sunset-wave-water

"Jeg vil ha hjelp til å skreddersy min reise"

Vi trenger navnet ditt :)

Vennligst oppgi fødselsdatoen din, så vi kan finne beste mulige flybilletter til deg.

Vennligst oppgi e-postadressen din, så vi kan komme i kontakt med deg.

+
-
200.000+
{{absoluteMinBudget}}

Fortell oss litt mer!

Design din egen reise

Turen starter i:

{{departure}}

Steder du vil utforske:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Sluttdestinasjon

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal være med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nå satt sammen din egen drømmereise!
Dette er hva som skjer nå: 1) En av våre reisespesialister vil sette i gang med å lete etter de beste billettene og mulighetene for deg. 2) Vi tar kontakt med deg per telefon eller e-post med et helt uforpliktende tilbud. 3) Reisespesialisten vil hjelpe deg videre med planleggingen. Du kan alltid nå oss på 026 33!

Design din egen reise

Turen starter i:

{{departure}}

Steder du vil utforske:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Sluttdestinasjon

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal være med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen reiserute

Deisgn din egen reiserute med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Vennligst fyll ut alle detaljer

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil reise eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker og spørsmål, så setter vi sammen et tilbud for deg. Legg gjerne igjen telefonnummeret ditt, så ringer vi deg for en kort prat. Da vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å sette sammen den perfekte reiseruten etter dine ønsker og budsjett. Hvis dere er flere som reiser sammen anbefaler vi at dere sender en felles henvendelse.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Hei,

Takk for din henvendelse!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre.

 

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon, via video eller i butikk og få gode tips og hjelp til reiseplanleggingen. Du kan booke et møte med oss når som helst, så velg en tid som passer best for deg. Vi gleder oss til å snakke om dine reiseplaner!

  • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Takk for din møtebooking!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre. Vær oppmerksom på at dette er kun en forespørsel og at møtet ikke er bekreftet før du får svar fra en av våre reisespesialister. 

I mellomtiden kan du sjekke ut litt reiseinspirasjon her.

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...