{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
phd i utlandet
phd i utlandet

Ph.d. i utlandet - Australia, England, New Zealand eller Japan

Drømmer du om å ta din ph.d. i utlandet? Vi kan hjelpe deg med å søke på en ph.d. i utlandet. Vi tilbyr gratis studieveiledning til alle som ønsker å ta en doktograd (ph.d.) i Australia eller New Zealand. Du vil få hjelp med søknaden, og vi kan svare på spørsmål vedrørende bolig, finansiering, og visum, i tillegg til andre spørsmål som du måtte ha. Kort fortalt så gjør vi det lettere for deg å bli en ph.d. student i utlandet!

Få gratis studieveiledning

I stedet for å studere i kalde Norge kan du dra til et internasjonalt universitetet i utlandet hvor du kan oppleve verden samtidig som du arbeider for forsker. Skriv din ph.d. i eksempelvis Australia eller New Zealand. Vi samarbeider med anerkjente universiteter over hele verden som tilbyr internasjonale studenter å ta sin ph.d. (doktorgrad) ved deres utdannelsesinstitusjon.

Internasjonale universiteter som tilbyr ph.d:

Ph.d. i Australia:

De fleste universiteter i Australia ligger i storbyer som Melbourne, Sydney, Brisbane og Perth. Våre studieveiledere kan fortelle mer om muligheten for å ta en ph.d. i Australia, livet som ph.d.-student i de forskjellige byene, bolig, visum og muligheten for å få stipend og støtte til en ph.d. i Australia.

Ph.d. på New Zealand:

På New Zealand kan du ta din ph.d. i Auckland og Wellington på Nordøya. Våre studieveiledere kan fortelle deg mer om dine muligheter for å studere en ph.d. på flotte New Zealand.

Ph.d. i Japan:

I Japan kan du ta din Ph.d. på:

Gratis studieveiledning om ph.d. i utlandet

Vil du ta en ph.d. i Australia eller New Zealand? Det kan være vanskelig å finne ut av på egen hånd da det krever en del research og arbeid. Det er nettopp derfor det er så praktisk å kunne ta kontakt med en av våre studieveiledere som vil hjelpe deg helt gratis. Vår veiledning er uforpliktende og vi vil kunne gi deg nyttig informasjon om mulighetene for å ta en ph.d. ved de forskjellige universitetene, finansiering, bolig, muligheter for stipend og støtte, etc. Vi gjør det enkelt for deg å ta en ph.d. i utlandet!

Book gratis studieveiledning

Søk

Vil du vite mer?

Personlig studieveiledning

Vi svarer på alle spørsmål du måtte ha om å studere i utlandet. Vår hjelp er helt gratis og det finnes ingen dumme spørsmål! Les mer om gratis personlig studieveiledning her.
Studieveiledning

Finansiering

Et studieopphold i utlandet bringer med seg kostnader. Lurer du på hvordan du kan finansiere dine studier i utlandet? Les mer her.
Finansiering

Tester

Til enkelte studier og universiteter kan det kreves at du gjennomfører en språktest og/eller en annen opptaksprøve. Les mer om de ulike testene her.
Testoversikt

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...