{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Rikke Staff Tra

Rikke er reisespesialist i Trondheim

I 2017 ble jeg bitt av reisebasillen og etter å ha jobbet som frivillig på et senter i favelaen i Ecuador var jeg solgt! Etter videregående skulle jeg ha et friår hvor jeg skulle legge ut på en liten reise. Ett friår ble til to og plutselig bodde jeg i Australia! Det ble surfing i Australia, på toppen av en vulkan på Bali, Mantaray snorkling i det krystallklare vannet i Fiji, universal studios i Singapore og rundt omkring i Thailand. Om jeg ble mettet på reise? Absolutt ikke, jeg har såvidt begynt!

Hvorfor jobbe som reisespesialist?

Jeg jobber som reisespesialist for jeg virkelig elsker å reise. Jeg vil at akkurat du skal få følelsen av nye destinasjoner, møte nye mennesker med sine egne unike historier. Opplevelsene og minnene som forblir. Og tiden etter en reise, det å se igjennom kamerarullen og mimre tilbake i ettertid. Rett og slett hjelpe deg med å oppfylle din bucketlist, oppleve dine drømmer og ha den kuleste reisen i ditt liv!!

Hvor drømmer du om å reise neste gang?

Jeg har så mange drømmer og plasser jeg lengter å dra! Men på toppen av lista er Peru & Machu Picchu, surfing i Costa Rica og safari i Afrika!

Har du en reisehistorie du vil dele?

Da jeg var på reise i Ecuador så kjørte vi buss til arbeidsplassen vår i favelaen. Jeg var en av veldig få som kunne litt spansk, sjåføren vår kunne ingenting av engelsk og snakket kun flytende spansk til oss. Plutselig ble vi stoppet av 2 politimenn med stooore våpen og de så alvorlige ut, alle i bussen spurte meg hva de sa. Jeg skjønte fint lite og var veldig nervøs, politimannen spurte meg om hvor vi var fra og jeg svarte fra Norge. Han begynte å skrive lenge på en notat blokk, jeg tenkte med engang nå får vi bot og må i fengsel. Alle på bussen var så nervøse og følte at tiden gikk altfor sakte - frem til han snudde notatblokka si og viste at han hadde tegnet en buss og skrevet på spansk; "Jeg elsker Oslo, med masse hjerter og smilefjes". Det var hysterisk i ettertid og et morsomt minne i dag!

Har du et favorittsted?

Mitt favoritt sted i verden er Australia! Å leve "down under" er det kuleste jeg har gjort, og i dag kaller jeg det mitt andre hjem. De livlige storbyene Australia har å by på, vennligheten til menneskene og natur og dyrelivet. Det kan ikke beskrives, må oppleves! Australia byr på så utrolig mye at der blir det mange flere reiser til i fremtiden. Elsker du storbylivet men samtidlig strandlivet, godt klima og muligheten til å lære surfing? Australia skuffet meg aldri og det å ha mitt eget surfebrett var stor stas - det kan absolutt anbefales!

”We travel because we need to, because distance and difference are the secret tonic to creativity. When we get home, home is still the same, but something in our minds has changed, and that changes everything.”

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...