{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

8 surfedestinasjoner som må oppleves

surfing-general-2-cover

Surf's up!

Surfing er ikke bare en sport, det er en kultur og en sinnstilstand. Har du lyst til å ta et surfekurs, forbedre ferdighetene dine, eller rett og slett henge med andre backpackere og surfere i noen uker? Da bør du se nærmere på noen av disse surfedestinasjonene!

Rådvill? Stikk innom

1. Playa Hermosa - Costa Rica

surfing-costa-rica-tamarindo-guy-with-surf-board-sunset

Costa Rica er et magisk land for de som er ute etter et allsidig reisemål som dekker hele vennegjengens behov. Bading og soling på en av de fantastiske strendene langs den karibiske kysten, surfing og kiting på den ville stillehavskysten, fossefallrappelering, ziplining og canopyturer i jungelen for den eventyrlystne. Playa Hermosa ligger litt nord for Santa Teresa. Her er det svært få surfere i vannet, men det er fortsatt sentralt i forhold til restauranter og uteliv. Og Costa Rica byr på bølger i verdensklasse. Her kommer du garantert til å ha det fett uansett om du er proff eller nybegynner.

2. Canggu - Bali

Bali-canggu-surfcamp-surfers-sunset-cover

Bali tiltrekker seg hvert år både erfarne surfere og nybegynnere som et av de beste surfestedene i verden. Kombinasjonen av et deilig klima, vakre bølger og en spennende kultur gjør Bali til en vanvittig populær destinasjon for både surfere og andre backpackere. Leter du godt nok kan du uten problem finne din egen lille, private strand. Kanskje du også vil lære å surfe på denne magiske øya?

3. Ahangama - Sri Lanka

Sri Lanka står virkelig fram som et surfemekka, og byr på mange flotte småsteder med surfemuligheter i verdensklasse. Ahangama er et av disse stedene og har en nydelig, hvit sandstrand, samt bølger som egner seg for både nybegynnere og viderekommende surfere. Ahangama kan egentlig greit beskrives med et ord: surfeparadis! Om du har lyst på en spennende ferie er det bare å komme seg av gårde!

4. Taghazout - Marokko

Ca. 20 minutter kjøring fra Agadir i Marokko finner du Taghazout. Taghazout var opprinnelig en liten fiskerlandsby, og har til tross for alle surferne, opprettholdt sin lokale sjarm. Reiser du ned til Taghazout, kan du bo så godt som rett på stranden. Med andre ord er det bare å kaste seg ut i bølgene.

5. Ericeira - Portugal

Hvem sier at du må reise til andre siden av jorda for å lære å surfe? Ericeira i Portugal er et ekte surfemekka, og regnes for å være et av de beste surfestedene i Europa. Ericeira ligger dessuten kun 45 km nordvest for Lisboa. Kanskje her det her du endelig lærer deg å surfe?

6. Byron Bay - Australia

byron-bay-australia-sunset-cover

Kunne du rett og slett tenke deg å bli surfeinstruktør? Sammen med Mojosurf tar vi deg med til noen av de beste surfestedene i Australia og gir deg omfattende leksjoner i kunsten å surfe. Ikke bare vil du lære å surfe, men nå kan også ta kurs for å bli akkreditert surfeinstruktør!

7. Cape Town - Sør-Afrika

surfing-france-aerial

Cape Town er uten tvil en av de vakreste byene i verden beliggende helt på spissen av Afrika. Rundt byen finner du en rekke herlig strender med det dramatiske landskapet av Table Mountain i bakgrunnen. Cape Town har også en rik, livlig kultur og en unik beat som lokker deg inn og aldri gir slipp på deg igjen. Reiser du hit vil du ikke bare kunne lære å surfe eller forbedre surfing din, men du vil også kunne oppleve så utrolig mye annet i et enormt spennende land.

8. Dana Point, California - USA

surfing-general-8-cover

California er hva alle surfedrømmer er laget av. Det blå Stillehavet, herlig solskinn og vennlige, surfeglade mennesker gjør det til en perfekt surfedestinasjon. Kun en time unna Los Angeles ligger Dana Point. Med Dana Point som base har du muligheten til å teste ut noen av de beste surfestedene mellom Los Angeles og San Diego.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...