{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Lyst til å studere i USA høsten?

Søk deg inn på studier i USA med oppstart til høsten 2022 | KILROY

Søk deg inn på studier med oppstart til høsten 2022!

Under finner du noen eksempler på hvor du kan studere og hva du kan studere, men det finnes også mange andre muligheter. Ta kontakt med oss for mer informasjon!

Snakk med en studieveileder

usa-hawaii-girl-hiking

Hawaii Pacific University

Studere i et tropisk klima, ved havet, møte folk fra hele verden og ta interessante fag? Hawaii Pacific University (HPU) er et populært studiested blant norske studenter. På fritiden kan du nyte Hawaiis behagelige klima, lære deg å surfe og kose deg med bålfester på stranden

Hawaii Pacific University kan tilby både bachelorgrader og mastergrader, samt 1-2 semester med valgfrie fag hvor du skreddersyr ditt eget semester. Du kan blant annet studere fag innenfor:

 • Ledelse og økonomi
 • Hotell og reiseliv
 • Naturvitenskap, miljø og bærekraft
 • Kommunikasjon og PR
 • IT
 • Internasjonale studier
 • Psykologi
 • Sosialt arbeid
california-santa-monica-pier--sunset-cover

Santa Monica College

Mange har en drøm om å studere i Los Angeles, og nå kan drømmen bli til realitet! Santa Monica College ligger veldig sentralt i Los Angeles og kun 3 km unna Santa Monica Beach. Du finner alt av restauranter, butikker og underholdning i umiddelbar nærhet av skolen. Santa Monica College er kjent som ett av de beste community collegene i USA og er akkreditert av the Western Association of Schools and Colleges.

På Santa Monica College kan du studere en 2 årig Associate Degree innenfor en rekke studieretninger som kan lede til en bachelorgrad senere, eller du kan studere 1-2 semester med for eksempel Business & Marketing eller Sport and Nutrition?

los-angeles-usa-venice-beach-skaters-cover

California State University, Northridge

CSUN er et av USAs største universiteter og tar imot ca. 3 000 internasjonale studenter hvert eneste år. Her studerer man i hjertet av Fernando Valley, som ligger kun noen få minutter unna de deilige strendene og fantastiske "Downtown Los Angeles". Det er kanskje ikke så rart at skolen er populær blant studenter som ønsker å leve "the Californian Dream"?

På CSUN kan du velge mellom et en hel del spennende fag og studieprogrammer. Hva med å studere business? 

california-usa-santa-barbara-cover

Santa Barbara City College

SBCC ligger behagelig til ved havet på Californias solkyst og er en veldig populær skole blant både internasjonale og amerikanske studenter! I tillegg til en deilig beliggenhet har de et bredt studietilbud og prisene er svært gunstige sammenlignet med andre utdanningsinstitusjoner i USA.

På Santa Barbara kan du studere en 2 årig Associate Degree innenfor en rekke studieretninger som kan lede til en bachelorgrad senere. Noen av programmene du kan studere er:

 • Dance, Associate in Arts
 • Film, Production Associate in Arts
 • Theatre, Associate in Arts
new-york-statue-of-liberty-cover

Berkley College New York

Drømmer du om en karriere innen mote? Da bør du vurdere å studere fashion på Berkley College i New York! Skolen har to campuser, ett ved 5th avenue og Madison Avenue og ett nord for Manhattan. Uansett hvilket campus man havner på så er du i nærheten av det utrolige kulurtilbudet New York byr på. Det er et hav av museer, Broadway-teatre, konserter, balletter, opera, biblioteker og historiske steder som bør besøkes. Les mer om fashion studier på Berkley College!
På Berkeley College kan norske og svenske studenter overføre opptil et år med studiepoeng fra videregående skole. Det betyr at du kan fullføre en bachelor på tre år i stedet for fire som det er i USA.
san-francisco-man-hammock-bridge-sidebar

San Fransisco State University

San Francisco State University har vært rangert som et av verdens beste universiteter og det sies at studentlivet i San Francisco er helt fantastisk! Så hva venter du på? Vi kan garantere at du kommer til å ha "the time of your life" i en av de mest  internasjonale og levende byene i USA. Her kan du studere nesten alt! Hva med business eller markedsføring? Eller kanskje noe mer kreativt som performing arts, grafisk design, film og media?

Lyst til å søke deg til en av disse skolene?

Vi hjelper deg gratis gjennom søknadsprosessen og sørger for at du får all informasjon og veiledning du trenger! 

Snakk med oss!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...