{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Reisespesialistenes favoritter

hawaii-landscape-cover

Våre eksperter har talt: Dette er de beste reisedestinasjonene!

Hvis det er en ting som gjør at våre reisespesialister så flinke i jobben sin så er det at de ELSKER å reise, og de reiser mye! Tilsammen har de reist jorden rundt flerfoldige ganger, og hver gang de er ute å reiser tar de med seg efaringer og tips som de er klare til dele med deg! Vi har bedt våre reisespesialister om å dele sin favorittdestinasjon med dere og hva som gjør nettopp den destinasjonen så fantastisk. La deg inspirere av våre reisespesialisters favoritter!

Guatemala Antigua City Main Street
Reisespesialistenes favoritter: Guatemala
Vil du også oppleve flotte Antigua, samt vulkanene Pacaya eller Acatenango i Guatemala? Skriv til Melissa eller Mari så hjelper de deg å skreddersy den perfekte reisen til Guatemala.
Les mer om reiser til Guatemala

Guatemala (Antigua & Volcano Acatenango)

reisespesialistenes favoritter: guatemala

Mari: Noe av det råeste jeg har gjort på reise er å bestige vulkanen Acatenango i Guatemala. Vi satt våkne ved basecamp midt på natten i kulden, pakket inn i ulltøy og soveposen rundt oss, mens vi var vitne til nabovulkanens mektige lavautbrudd i mørket.

Det var millioner av stjerner på himmelen og en soloppgang jeg aldri kommer til å glemme. Jeg blir helt rørt bare jeg tenker tilbake på denne unike naturopplevelsen!

Melissa: Antigua er en sjarmerende, fargerik koloniby som er omringet av vulkaner. Absolutt anbefalt med tur hvor du kan overnatte ved vulkanene, enten Pacaya eller Acatenango. Nydelige Lake Atitlan ligger kun noen timer unna!

ethiopia-lalibela-cover
Reisespesialistenes favoritter: Etiopia
Gjør som Martin og reis til det som muligens er Afrikas mest undervurderte destinasjon: Etiopia!
Les mer om Etiopia

Etiopia

reisespesialistenes favoritter: etiopia

Martin: Etiopia er en av verdens mest undervurderte reisedestinasjoner. Dette landet har meget spennende historie, unik kultur og utrolige severdigheter som f.eks. Lalibela. Det har også et av kontinentets vakreste fjellandskap.

botswana-khama-rhino-sanctuary-rhino-mother-and-baby-cover
Reisespesialistenes favoritter: Botswana
Vil du gjøre som Sandra og sove under den åpne stjernehimmelen i Botswana? Sandra hjelper deg gjerne med å skreddersy drømmereisen til Botswana.
Les mer om Botswana

Makgadikgadi Pans, Botswana

reisespesialistenes favoritter: botswana

Sandra: Å sove under bar himmel med tusentalls stjerner over seg er en opplevelse jeg aldri vil glemme. At dette skjer midt ute i ingensteds i Afrika gjør alt mye mer magisk.

galapagos-sea-lions-beach-cover
Reisespesialistenes favoritter: Galapagos
Det er ikke uten grunn at hele 3 av våre reisespesialister har Galapagos som favorittdestinasjon. Galapagos er helt unik både når det kommer til natur og dyreliv. Vil du også reise til Galapagos?
Les mer om Galapagos

Galapagos

reisespesialistenes favoritter: galapagos

Robert: Skilpadder og ville dyr i massevis! Helt klart den beste plassen jeg har besøkt. Å få oppleve denne dyrerike øygruppen utenfor Ecuadors kyst var helt fantastisk. Darwin besøkte Galapagos på 1800-tallet og det var her han fikk ideen til sin teori om naturlig seleksjon. Det kjennes nesten ut som å være i Jurrasic Park når man er her. Reis hit!!

Stephanie: Helt fantastisk dyreliv og natur som er urørt. Det er ikke mange steder man kan se pingviner hoppe fra klipper, mens haiene svømmer under deg mens du snorkler.

Monica: Ganske enkelt verdens fineste plass. Har ikke vært noen andre steder med så mye spennende og variert natur og dyreliv, og der sjøløvene er de som bestemmer. Magiske snorklemuligheter, hvor man kommer tett innpå alt fra skilpadder til haier og pingviner.

hawaii-landscape-cover
Reisespesialistenes favoritter: Hawaii
Drømmer du om å reise til Hawaii? Skriv til Suzanne, så kan hun hjelpe deg med å skreddersy drømmereisen til Hawaii.
Les mer om Hawaii

Hawaii

reisespesialistenes favoritter: hawaii

Suzanne: USA møter stillehavet! Jeg er veldig glad i både USA og Stillehavet, og på Hawaii får du begge deler samtidig - what's not to like? Herlig natur, flotte strender og god stemning er stikkord som gjør at jeg gjerne reiser tilbake til Hawaii.

havana-cuba-street-view-cover
Reisespesialistenes favoritter: Cuba
Både Ine og Marie har Cuba som sin favorittdestinasjon, og vi er sikre på at du vil bli like begeistret som de når du besøker Cuba!
Les mer om Cuba

Cuba

reisespesialistenes favoritter: cuba

InaAltså, FOR et land! Det er intet annet land å sammenligne det med! I tillegg til at det utrolig gøy å danse salsa og reggeaton på Cuba, er de lokale bare helt nydelige! Gatene er interessante, bilene er fantastiske, språket er forførende og strendene er til å dåne av! Landet er i en voldsom utvikling og mye skjer her! Alle bør derfor oppleve Cuba (og en verden uten WiFi) før det er for sent!

MarieCuba er et land jeg anbefaler på det varmeste. Det er et svært annerledes land å reise til. Til tider kan det føles ut som man reiser mange tiår tilbake i tid når man for eksempel ser de gamle bilene. Her kan man nyte ferskpresset juice, salsa, strandliv, mye spennende historie og de fargerike husene.

costa-rica-shoreline-beach-ocean
Reisespesialistenes favoritter: Costa Rica
Som Jan-Erik beskriver har Costa Rica virkelig utrolig mye spennende å by på - fra jungelvandring til strandliv langs den karibiske kysten. Jan-Erik kan hjelpe deg med å skreddersy den ultimate reisen til Costa Rica!
Les mer om Costa Rica

Costa Rica

reisespesialistenes favoritter: costa rica

Jan Erik: Et grønt og frodig land med storslått natur, rikt dyreliv og vennlige mennesker. Midt blant vulkaner, varme kilder og jungel finnes ekstreme ziplines, verdenskjente raftingelver, canyoning, topp surfemuligheter på stillehavskysten og gigantiske skilpadder på den karibiske kysten. I jungelen finner man dovendyr, aper, tucaner, papegøyer og krokodiller. ‘Rice and beans’ og masse spennende frukt gjør at man får energi til å oppleve alle disse tingene!

Vi hjelper deg hele veien!

Har du også funnet en favoritt, eller vil du ha hjelp til å planlegge ditt neste eventyr? Book et møte med en av våre reisespesialister for å få personlige tips og hjelp til å skreddersy hele drømmereisen.

Book et gratis reisemøte

alt

Design din egen reiserute

Deisgn din egen reiserute med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...