{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Uoppdagede steder du bør reise til

tokyo-japan-alley-women-walking-cover

Gjør deg klar for å bli inspirert til å dra på eventyr til uoppdagede steder!

I en verden som er så sammenkoblet som vår, føles det ofte umulig å finne en destinasjon som forblir uberørt av masseturisme, men som fremdeles holder tett på tradisjonelle skikker, uberørt natur og lokal sjarm. Vi gir deg den ultimate listen over ukjente destinasjoner for alle eventyrlystne reisesjeler der ute, som ønsker å bevege seg «off the beaten track». For ønsker vi ikke alle å oppdage nye steder som de færreste har besøkt før? Det gjør i hvert fall vi.

Å reise off the beaten track krever at du er fleksibel til å endre planer underveis (noe som er en del av sjarmen med backpacking), og at du har et åpent sinn. På listen nedenfor finner du destinasjoner hvor disse tipsene garantert vil gjøre reisen din til et fantastisk eventyr.

Inspirert allerede? Snakk med oss!

1. Europa

Europa har en rekke reisemål som kommer til å oppfylle dine drømmer, og det finnes mange ukjente steder som ikke er påvirket av masseturismen enda. Vi har plukket ut to arktiske destinasjoner som fremdeles har noe uoppdaget over seg, og det beste av alt; reisemålene er ikke så langt hjemmefra.

Island

Fossefall, varme kilder og geysirer er det typiske Island som mange kjenner til, men noe som er helt sikkert er at det finnes mange andre fantastiske opplevelser å legge til på listen også! Å planlegge en biltur rundt hele øya Island vil gi deg muligheten til å dra på et ukjent eventyr som kommer til å ta pusten fra deg. Rundt hver eneste sving vil du se at landskapet endres, og kontrastene vil gi deg en reise som få turister har opplevd før deg.

Svalbard

Tenk å reise til en destinasjon hvor solen ikke går ned fem måneder av året. Yup, det er en sann fakta om Svalbard! Dette området er absolutt stedet for å oppleve rå natur på sitt beste. Vær oppmerksom på de ulike årstidene når du planlegger en reise hit, da det i utgangspunktet ikke er dagslys om vinteren. På den andre siden, hvis du besøker Svalbard i begynnelsen av vintersesongen, kan du være heldig å oppleve nordlyset.

2. Asia

Nær ekvator har vi valgt to fantastiske reisemål i Asia. På disse destinasjonene vil du kunne oppleve mange steder som er relativt uberørt av turisme, og ikke minst en gjestfri lokalbefolkning som vil sørge for at oppholdet ditt blir noe som du vil huske i lang tid fremover.

Myanmar

Myanmar, også kjent som Burma, åpnet opp for turisme bare for noen år tilbake. Det fantastiske med Myanmar er at du virkelig får følelsen av å være i et uberørt asiatisk område som fortsatt er veldig tro mot sin arv og kultur. Hvis du planlegger å besøke flere destinasjoner i Sørøst-Asia, vil vi absolutt anbefale Myanmar som ditt siste stopp, fordi dette er hva du sannsynligvis forventer at et ekte asiatisk land skal være i forhold til mer turistifiserte destinasjoner. Lokalbefolkningen er veldig religiøse, og du kan utforske mange buddhistiske templer over hele landet; men det er så mye mer enn det. Vi anbefaler at du beveger deg til den sørlige delen av Myanmar hvor du vil utforske noen av de mest ukjente strendene i verden. Du kan til og med dra på kajakkpadling og hvis du er heldig nok kan du se fotsporene fra ville tigre. Selv om du må huske på at det er litt vanskelig å komme inn i Myanmar, vil vi anbefale å krysse grensen fra Thailand med buss i stedet for å fly. Det er også derfor Myanmar kan være en del av et større eventyr, men igjen; det er sjarmen med å gå off the beaten track, ikke sant?

Filippinene

Filippinene består av over 7.000 øyer, noen er ganske enkle å få tilgang til, men det er definitivt også mange uutforskede øyer. På hovedøyene kan du være omgitt av andre backpackere, men generelt har du fantastiske steder å utforske utenfor allfarvei på de mange andre øyene i området. Filippinene er et superkult alternativ til Myanmar hvis du ikke er helt trygg på å reise til et så ukjent reisemål ennå. Øyhopping på Filippinene kan være en veldig god kickstart for eventyrene dine fremover.

3. Oseania

Å reise til noen av Stillehavsøyene i Oseania er en reise i seg selv, men vi kan med sikkerhet si at den lange reiseveien er verdt det når du endelig kommer fram og får oppleve noen av verdens mest autentiske naturområder hvor landskapet mange steder står helt urørt.

Samoa

Samoa er en polynesisk øy som vil overraske deg. Vi har valgt å highlighte Samoa fordi det er mindre besøkt og ikke nevnt så ofte, i sammenligning med andre kjente øyer som for eksempel Fiji. Dette gjør at øyen faller perfekt inn under kategorien uoppdagede reisemål. Samoa inneholder to øyer med fantastiske strender, selv om de ikke er like tilgjengelige som strendene kan være på andre øyer – dette er også litt av grunnen til at de ikke allerede er oppdaget av mange. Vi anbefaler å leie en bil og utforske øyene på egenhånd, da du til og med kan ta med bilen på fergen mellom de to øyene. Alt i alt er dette et vakkert og tropisk paradis!

Mikronesia

Denne destinasjonen er et alternativ til Samoa, da den er mer backpacker-vennlig og ikke så ukjent som Samoa – selv om du fremdeles vil være i stand til å reise off the beaten track. Mikronesia inneholder mange små øyer, og vi foreslår absolutt å utforske øyene med båt for å få en fullverdig følelse av landet.

4. Sør-Amerika

Det er lett å drømme seg bort til Sør-Amerika som er så variert og spektakulært. Vi gir deg de beste tipsene til to uoppdagede destinasjoner, som begge har en enestående natur som bare må oppleves.

Patagonia

Patagonia er et vakkert område i den sørlige delen av Sør-Amerika delt mellom Chile og Argentina, også kjent som «hiker’s paradise». Den absolutt beste tiden å reise hit på er om sommeren, som på våre breddegrader er mellom oktober og mars. Hvis du er ute etter store isbreer, åpne fjellandskap og rett og slett bare helt rå natur, kan vi garantere at du har kommet til rett sted. Du kan dra på gruppetur eller til og med leie bil selv, hvor du kan gå turer gratis med eget utstyr. Hvis du vil at det skal være mer organisert, er det mange flotte gruppeturer i området.

Antarktis

Alle drømmer vel om å reise til Antarktis, ikke sant? Det er det syvende kontinentet som folk flest har på bucket-listen i lang tid, eller kanskje til og med for alltid – men uten å reise dit. Tro oss, det er ikke så utilgjengelig som du kanskje tror! Vi vil virkelig anbefale å planlegge et eventyr til dette fantastiske stedet minst en gang i livet ditt. Antarktis er som å ta isbreene, fjellene og det åpne landskapet fra Patagonia og gange det med 10 (eller flere) ganger. Det er umulig å sette ord på det, så hit må du reise for å oppleve det selv. Å reise til Antarktis er vanligvis noe du har planlagt på forhånd, fordi du drar på et ekspedisjonscruise på 10+ dager fra Sør-Amerika til Antarktis og tilbake.

5. Latin America

Latin-Amerika er definitivt et av de mer eksotiske stedene i verden, da det er i nærheten av ekvator og byr på deilige latinske og karibiske vibber.

Cuba

Å utforske Cuba er litt mer tricky sammenlignet med mange andre destinasjoner, og det vil derfor kreve mer planlegging på forhånd. Vi vil absolutt anbefale å leie bil eller organisere privat transport når du reiser rundt på Cuba, for da vil du være sikker på at du kommer deg fra A til B. Husk at siden mange mennesker på Cuba faktisk ikke har råd til en bil, er heller ikke veiene i topp stand. På den positive siden betyr dette mindre trafikk, som igjen betyr at du kan nyte tiden på veien. For å komme off the beaten track på Cuba, anbefaler vi definitivt at du kommer deg ut av de største byene og utforsker nasjonalparkene og deres spektakulære natur.

Colombia

Colombia er helt klart en av våre favoritter i Sør-Amerika, med en svært vennlig lokalbefolkning og fantastiske steder å besøke. Colombia er fortsatt preget av sin historie, men vi som har reist her selv anbefaler å ikke la deg skremme av landets fortid – du vil nemlig møte den mest fantastiske lokalbefolkningen og oppdage ukjente områder som bare venter på å bli utforsket!

 

La oss begynne planleggingen! 

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...