{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Ingrid Cathrine Reisespesialist Oslo

Ingrid er reisespesialist i Oslo

Det er en ny horisont som strekker seg foran meg. Alt er annerledes, og roen senker seg over meg. Denne gangen står jeg ved Indias vestkyst og havet går endeløst framfor meg. Det er ett nytt eventyr som venter. Ett eventyr fylt med spenning, utfordringer jeg skal mestre og nye mennesker. Jeg elsker å reise fordi jeg får dele alle disse opplevelsene med disse menneskene. Aldri undervurder verdien av å bli kjent med nye mennesker. Av og til føles det ut som om de kjenner deg bedre enn dine nærmeste. Hvordan går det? Du gløder av den friheten det er å være på ett ukjent sted. Ingenting begrenser deg fra hvem du kan være. Jeg lærer alltid noe nytt fra de menneskene jeg møter på veien og lærer bestandig noe nytt om meg selv.

Før jeg har reist kan alt føles litt overveldende. Forlate det trygge, mot det helt nye. Det syntes jeg første gangen jeg reiste alene. Derfor valgte jeg å ha KILROY i ryggen, de tok seg av planleggingen, kvalitetssikringen av produktene og skapte drømmereisen min som tok meg jorden rundt! Nå ønsker jeg å skape det samme for deg. Halve reisen er planleggingen og sammen skreddersyr vi en uforglemmelig reise som du vil mimre tilbake til resten av livet. 

Ditt beste reisetips?

Bare gjør det! Ikke la alle tanker og bekymringer stoppe deg. Mine reiseopplevelser har utfordret meg på mange forskjellige måter. Akkurat nå er det å reise alene favoritten. Det er bare å gjøre det, for venter du på at noen andre skal slenge seg på dine reisedrømmer, kan det ta for lang tid til at det blir noe av! I tillegg så får man prøvd å bare være seg selv, alene på tur. Den lærdommen vil du faktisk ikke være foruten.

Hvor drømmer du om å reise neste gang?

Jeg drømmer alltid om å reise! Dette kan gi en utfordring når det kommer til å velge nye reisedestinasjoner. Helst skulle jeg har reist og opplevd alle steder hele tiden! Min strategi for å velge et nytt sted, er å bestemme meg for hvilket kontinent jeg vil besøke neste gang. Dette velger jeg ut i fra tid, opplevelser og hva jeg lengter etter. Ønsker jeg den latin amerikanske viben med salsa, spansk og natur? Eller Asiatisk vibe med mat, mye mennesker og kultur? Akkurat nå står Afrika på listen. Det er lenge siden sist jeg opplevde den kulturen og landskapet. Landene jeg drømmer om overveies nøye i hodet og denne gangen faller valget på det kulturrike landet; Morocco. 

Kunne du tenkt deg å dele en liten reisehistorie?

Etter 2 intensive uker i Australia, med fete hosteller, surfing, fallskjermhopping - fra Sydney til Brisbane, var det behov for å slappe. Når flyet landet på Fiji og båten hadde kommet til land, føltes det ut som at jeg hadde kommet til himmelen. Øyriket i Fiji er ett idyllisk sted for å trekke seg tilbake og slappe av ved det nydelige havet. På øyene bodde vi med få gjester, måltider som fortsatt smelter på tungen og i Fiji time. Jeg hadde ikke det lengste oppholdet på øyene- men overraskende nok fikk jeg en liten sommerflørt. Det var akkurat nok tid til å bli forelsket og akkurat nok tid til at hele reisefølget mitt ble irritert over vår klissete oppførsel... Det var en av de mest eksotiske opplevelsene jeg noen gang har hatt!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...