{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Kjersti Cathrine

Kjersti Cathrine KNO

Kjersti er reisespesialist i Oslo

Jeg er en eventyrlysten person, og har alltid vært interessert i land, natur og kultur. Du finner meg helst på havets bunn, svømmende med skilpadder, på dansegulvet i Medellin eller på vandretur i Amazonas. Å oppdage nye steder, bli overveldet av sanse inntrykk og møte nye mennesker er noe av det beste jeg vet! Å bli hevet inn i det ukjente.

Hva elsker du mest ved å reise?

En av grunnene til at jeg elsker å reise er det å bli bedre kjent med verden, og derfor også bedre kjent med seg selv. Jeg har blitt kjent med lidenskapene mine. Havet var ikke noe som interesserte meg tidligere, men etter å ta dykkersertifikatet i Kambodsja i 2018 er jeg frelst. Det er ingenting som kan sammenlignes med følelsen av å være vektløs under havoverflaten, og komme seg bort fra støyet. Her kan man bare være. Bare være og observere alle de magiske skapningene, korallene og mysteriene. Min siste store reise var til Mosambik, hvor jeg fikk leve ut min drøm; nemlig å svømme med hvalhai, et av de mest majestetiske dyrene som finnes!

For å bli godt kjent med et land er musikk et fantastisk verktøy. Det fungerer som et kulturelt bakteppe og en flott måte å bli kjent med lokale er på dansegulvet! Enten det er salsa, 70-talls funk fra midtøsten eller afrobeat er det bare å hive seg ut i det, selv om du har to venstre føtter!

Hvor liker du best å reise?

Sør-Amerika! Har backpacket der flere ganger og bodde i Chile i en periode. Menneskene i Sør-Amerika er så utrolig imøtekommende, som gjør det lett å fordype seg i kulturen. I tillegg har dette kontinentet så mye natur-opplevelser å by på! Alt fra verdens tørreste ørken, hvite strender, Patagonia, saltflater og regnskog kan du oppleve her!

Hva blir din neste reise?

Jeg drømmer om å bli bedre kjent med Afrika! Etter å ha vært i Mosambik skjønte jeg at dette er et kontinent jeg ikke har sett nok av. Namibia, Etiopia, Botswana og Madagaskar er høyt på listen.

En ting er sikkert: Jo mer jeg reiser, jo lenger blir bucketlisten min!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...