{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Slik blir det billigere å studere i utlandet

college-money-jar

Dagens Næringsliv kunne du for en tid tilbake lese om hvordan norske utenlandsstudenter aldri har hatt mer gjeld enn nå. Valutakursen gjør at det er dyrere for norske studenter å leve i utlandet, og at studiekostnadene blir høyere. Interessen er likevel fortsatt stor. Hos oss får du råd om hvordan utenlandsstudiet kan bli det beste, på den rimeligste måten. 

Rimeligere enn lånet fra lånekassen

Vi samarbeider med en rekke utenlandske universiteter, og flere av disse koster mindre enn det maksimale lånet du får fra Lånekassen. Hos disse universitetene koster de fleste hele gradene under 129 062 NOK per år som er maksimumsbeløpet fra Lånekassen:

 1. University of the Sunshine Coast
 2. Santa Barbara City College
 3. Hillsborough Community College
 4. Ritsumeikan Aisa Pacific University
 5. Thompson Rivers University
 6. Trent University
 7. RMIT Vietnam
 8. Santa Monica College
 9. Green River College

Study Abroad

Med study abroad kan du ta enkeltfag 1-2 semestre i utlandet som en del av graden. De aller fleste universitetene våre ligger under maksimumsbeløpet fra Lånekassen, noe som betyr at du får en smakebit av verdens beste universiteter uten å måtte ut med en krone fra egen lomme til skolepenger. 

Tilleggsstipend

Lånekassen har en liste over de beste forskningsuniversitetene i verden, basert på rangeringene Times Higher Education og ARWU. Som student ved et av disse universitetene mottar du et tilleggsstipend på 69 785 NOK, både for hele grader og for study abroad. Det kommer altså i tillegg til skolepengestøtten på 129 062 NOK. Universitetene på lista koster riktignok som regel over 200 000 NOK, men hos oss kan du få råd om hvordan du kommer deg igjennom en utdanning ved et av disse høyt rangerte universitetene. Les mer om Lånekassens liste over tilleggsstipend på SIU sine nettsider, eller kontakt oss hvis du ønsker mer informasjon om universitetene på lista som vi samarbeider med, som er:

 1. University of Sydney
 2. University of New South Wales
 3. University of Western Australia
 4. Monash University

Stipendmuligheter

I tillegg til søknaden kan vi hjelpe deg med å søke om stipend for utdanninger ved flere utenlandske universiteter. Kravene varierer, men flere av våre søkere får innvilget stipend på grunnlag av gode snitt, uten at det trenger å være veldig høyt. Våre samarbeidsuniversiteter som tilbyr slike stipend er: 

 1. Bournemouth University
 2. University of Technology Sydney
 3. Queensland University of Technology
 4. Griffith University
 5. Hawaii Pacific University
 6. Ritsumeikan Aisa Pacific University

Arbeidsmuligheter

Å tjene penger gjennom en deltidsjobb ved siden av studiet er en fin måte å spare opp penger når den offentlige støtten ikke strekker til. Det er mulig å jobbe i Australia, New Zealand og Canada på studentvisum, i tillegg til England siden det er i EØS.

Oversikt over støtte

Her er en oversikt over de ulike typene støtte du kan motta:

 • Skolepengestøtte: 129 062 NOK per år.
 • Basisstøtte: 111 657 NOK. Basisstøtten skal dekke bo- og levekostnader.
 • Reisestøtte: Varierer fra 4616 - 25 112 NOK avhengig av hvor du studerer. 
 • Tilleggsstipend: Til å støtte høye skolepenger.

På Lånekassens hjemmesider kan du regne ut hvor mye du kan få i stipend og lån til studier i utlandet. Vær klar over at resultatet kan avvike på bakgrunn av personlige forhold. Klikk her for å bruke Lånekassens støttekalkulator

Som du ser er det flere muligheter for å gjøre utenlandsstudiet rimeligere, så det er ingen grunn til å gi opp drømmen om studier i utlandet. Vi hjelper deg med alt fra rådgivning til utfylling av søknader.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...