{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

10 gode grunner til å studere i Australia

melbourne-city-view-cover

Australia er et av favorittlandene til våre studenter, enten det er for et semester eller for en hel grad. Her er 10 gode grunner til hvorfor du bør vurdere Australia som ditt nye studiested! 

sydney-harbour-bridge-cover
Verdens 25 beste studentbyer i 2019
Fire australske byer er på listen over verdens 25 beste studentbyer i 2019. Kanskje du finner drømmestudiet i en av verdens beste studentbyer?
Sjekk ut hele listen!

1. Noen av verdens beste studentbyer

Flere av våre samarbeidsuniversiteter havner år etter år på kåringen over verdens beste studentbyer. 

Melbourne:
Melbourne er en fantastisk studentby. Her kan du blant annet studere på disse universitetene: 

Sydney:
Sydney er en studentby med mange muligheter for en aktiv og sosial studietid. I Sydney samarbeider vi med følgende universiteter: 

Brisbane og Gold Coast:
Solen skinner alltid på Gold Coast. Studentlivet her er også i en klasse for seg selv. Her kan du blant annet søke studier på:

2. Et av verdens beste land å bo i

Hvert år, når det skal kåres verdens beste land å bo i kommer alltid Australia høyt opp på lista. I følge FNs Human Development Index er Norge ranket som nummer 1, med Australia hakk i hel som en god nummer 2.

Shutterstock 1055026691
Sen studiestart i Australia
Utnytt skolenes sene oppstart og få mest ut av oppholdet ditt. Her kan du se hvilke skoler som har oppstart til høsten!
Les mer

3. Mange muligheter

sydney-people-sunset-water-cover

Ønsker du å kickstarte et nytt år med studier i utlandet, eller kunne du tenke deg å forlate den kalde høsten i Norge til fordel for en forlenget sommer i Australia? De fleste universitetene i Australia har oppstart i februar og juli, men det finnes noen unntak hvor studieåret er delt inn tre semester i stedet for to. Det betyr at du har mange muligheter for å starte studiene akkurat når det passer for deg!

4. Klima

Australia er et stort land med svært variert klima, men med de fleste byene langs kysten og innbydende temperaturer er Australia et populært valg for de som ønsker en kombinasjon av sol, strand og storby som en del av studiehverdagen. I Melbourne og Sydney vil det være kjølig om vinteren (juni – august) men fra Brisbane og videre nord, og i Perth på vestkysten er det subtropisk klima og varmt året rundt.

5. Aktiviteter og opplevelser

Hvis du er glad i utendørsaktiviteter, spesielt vannsport så er Australia det riktige landet for deg. Mange australiere driver med surfing, SUP, yoga, fisking, svømming for å nevne noen.

Japan Osaka Guy Photographer
Spennende studietilbud i Australia
Drømmer du om å ta 1-2 semester i utlandet, men er ikke helt sikker på hva du kan studere? For å gjøre det lettere for deg har vi satt sammen noen studietilbud som du kan bli inspirert av.
Studietilbud i Australia

6. Spennende studiemuligheter

Shutterstock 1195471486 Los Angeles Usa

En rekke av universitetene vi samarbeider med i Australia er dobbeltakkrediterte av EQUIS og AACSB på sine programmer innenfor business, som for eksempel er nødvendig for de som ønsker å få sidetittelen siviløkonom. Australia er med andre ord et godt valg for de som ønsker å studere business, og man kan finne en rekke områder man kan spesialisere seg i innenfor businessfagene.

7. Gode arbeidsmuligheter under studietiden

I Australia kan man jobbe opptil 20 timer per uke som fulltidsstudent, hvilket gir gode muligheter for å tjene noen ekstra kroner i studietiden. Dette kommer godt med på et stramt studentbudsjett.

8. Working Holiday

I Australia er det gode arbeidsmuligheter etter endt studie med Graduate Visa og Working Holiday Visa for de som ønsker å bli litt lenger i landet.

australia-twelve-apostles-cover
Reiser i Australia
Australia er et paradis for backpacking, både fordi det er enkelt å reise rundt og fordi det er lett å komme i kontakt med andre backpackere. Landet er fullt av kontraster, noe som kommer til syne gjennom både natur, dyr, mennesker og kultur.
Les mer om reiser i Australia

9. Muligheten til å reise til andre spennende destinasjoner

Som student i Australia er det kort vei til å oppleve andre spennende destinasjoner som man gjerne ikke reiser til fra Norge. Noen muligheter er New ZealandFijiTonga og Samoa i Stillehavet. Eller dra til Sørøst-Asia og opplev spennende destinasjoner som Indonesia og Malaysia. Australia er også et stort land som byr på mange spennende destinasjoner, mest populært er gjerne surfekurs langs kysten og dykking på Great Barrier Reef.

10. Forbedre språkkunnskapene dine

Australia er et engelskspråklig land, og etter noen måneder her vil man ha forbedret engelskkunnskapene sine betraktelig uansett hva man velger å studere. Kulturen, tradisjonene og samfunnet er ikke ulikt Norge og dermed vil de aller fleste norske studenter finne seg godt til rette i dette varme og nydelige landet.

Drømmer du om å studere i Australia?

Ta kontakt med oss, så hører du snart fra en av våre flinke studieveiledere. Sammen ser dere på mulighetene som passer for deg, ut fra dine interesser og drømmer. Studieveilederen din hjelper deg gratis gjennom hele søknadsprosessen og sørger for at alt det praktiske er på plass. Og vet du hva? Det er helt gratis!

Book gratis studieveiledning

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...