{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Hvem skal jeg reise med?

Hvem er din beste reisepartner?

Hvem vil du reise med?

Hvem skal du dele dine beste reiseopplevelser med og ta med deg jorden rundt? Her er en liten liste over fordeler/ulemper med forskjellige reisepartnere.

Sjekk ut våre populære reiseforslag

Hvem er din perfekte reisepartner?

På egenhånd
Å reise på egenhånd er en stor utfordring. Du må ta alle avgjørelser på egenhånd, og skulle det oppstå noen problemer har du bare deg selv å lene deg på. Fordelen er at du kan reise akkurat dit du vil, når du vil uten å ha noen å forholde deg til, og du oppnår en ekstra følelse av frihet. Du kommer til å møte mange andre mennesker som også reiser på egenhånd. Ukjente, hyggelige og kule mennesker som alle blir "tvunget" til å være mer åpne enn om man reiser med noen man kjenner. Mange som reiser rundt alene ender faktisk opp med å ikke være alene et eneste sekund fordi de stadig møter andre reisende som er ute etter det samme som akkurat deg.

Kvinner som reiser alene
Det er ikke lenger noe som hindrer en kvinne i å reise rundt på egenhånd. Men du være litt mer oppmerksom på tradisjoner og kulturer i andre land. Det finnes steder i verden der kvinner som tar seg en drink alene, røyker offentlig, bruker mye sminke og kanskje er minimalt kledd oppfattes som uhørt og i noen tilfeller brudd på landets lover. Så sørg for å ta de forbehold som trengs i forhold til de lokale. Dette gjelder naturligvis også menn som reiser alene, men forskjellen er at menn som reiser alene ikke blir lagt merke til på samme måte som kvinner som reiser alene.

Venner
Å reise Jorda Rundt med din beste venn er en unik opplevelse som absolutt er verdt å prøve. Når man reiser sammen er det flere enn deg selv som tar seg av situasjoner som måtte oppstå underveis, og for mange betyr det mye å dele opplevelsene med noen man kjenner. Hvis dere er flere enn to som reiser sammen, er det lettere å gjøre forskjellige ting, og man blir ikke like avhengig av hverandre. Men til tider kan det bli vanskeligere å bli enige om hva dere skal gjøre, hvor dere skal reise videre etc.

Hvis vennene dine ikke har samme lyst eller ønsker om å reise jorden rundt, finnes det også muligheter der andre reisende søker etter reisepartnere. Sørg for at dere i så fall har en viss felles idé om hvordan turen skal være og hva dere ønsker å få ut av reisen. For eksempel kan du jo se om du treffer noen reiselystne mennesker på vår Facebook-side.

Kjærester
Å reise sammen med kjæresten kan være det fineste i verden. Man er håpløst forelsket og vil oppleve verden sammen. Men det kan være så mange følelser i sving at man kan komme til å krangle litt på reisen. Klarer dere å fokusere på kjærligheten dere har for hverandre og legger uenigheter til side, vil dere kunne få en fantastisk opplevelse som antakeligvis vil styrke forholdet og gi dere mange fine minner. For å forsikre seg om at det blir mest moro og lite krangling, kan det være lurt å planlegge turen nøye på forhånd så dere vet hva begge vil. Hvis dere skal ha felles budsjett bør kanskje dette avgjøres på forhånd, og det er lurt å bli enige om reiseruten. Da blir det mindre å krangle om på selve reisen, og det er bedre å gjøre unna kranglene før dere drar så dere får en best mulig opplevelse sammen.

Med mor
Jorden rundt med mor! Noen gjør det sikkert, men dette er ikke noe vi anbefaler alle å gjøre. Mange syns det er hyggelig at foreldrene kommer og mæter deg/dere i et par uker et sted i verden. Det er et godt tips til deg som får hjemlengsel.

Med barn
Backpacking med små barn er ikke å anbefale fordi slike reiser ofte handler om å reise til ulike steder på et stramt budsjett med mye fleksibilitet underveis. Små barn trives ofte best når de er på et sted og kan slappe av sammen med mor og far. Hvis du er nødt til å ta med deg de små på en sånn reise, så sørg for å ta mange lange pauser på hoteller underveis. En bærbar DVD-spiller e.l. kan være gull verdt for foreldre som reiser med små barn. Det er større sannsynlighet for at barn fra ca. 12 år og oppover kan sette pris på en backpacking-tur.

Andre muligheter
Det finnes mange muligheter for å treffe nye folk når du er ute og reiser. Verden er full av likesinnede og reiseglade mennesker som ønsker å treffe nye folk. Busser, hosteller, kafeer og klassiske backpackersteder kan være steder du treffer nye mennesker som kanskje er på en reise selv. En annen god måte å komme i kontakt med nye mennesker på er opplevelsesreiser. Disse turene innebærer alt fra rafting, trekking, safari eller besøk til flotte strender. Du kan også velge å kaste deg med på en av våre Tripmates-turer der du reiser jorden rundt sammen med en gjeng unge backpackere fra Norden.

alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...