Bestill flybillett

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette feltet må fylles ut

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly
{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studerer en bachelor i Storbritannia - i pandemien

Studerer en bachelor i Storbritannia | Studenthistorier | KILROY

Vi har snakket med studenten Daniel om hans opplevelser på Nottingham Trent University i Storbritannia. Han startet sin Bachelor i 2020 og er nå på sitt andre år og har derfor studert utenlands under pandemien, men har virkelig gjort det beste ut av det! Her er hans historie fra Nottingham.

Hvorfor valgte du å dra utenlands?

Vel, jeg har reist før og jeg ble ikke lei av det! Egentlig blir jeg kun lei av å være hjemme og på mine tidligere turer så har jeg også jobbet litt underveis så derfor ble det naturlig for meg å ta en utdanning i utlandet også. Jeg tar en full bachelorgrad og jeg er nå på mitt andre år ved Nottingham Trent University hvor jeg studerer globale studier og internasjonale relasjoner.

Hvorfor valgte du Nottingham?

Jeg ønsket å reise til et engelsktalende land og jeg valgte England siden skolepengene er lavere her sammenlignet med USA og Canada. Spesielt fordi jeg begynte i 2020 før de forlot EU, da betalte jeg de samme avgiftene som de britiske studentene. Når jeg skulle finne det riktige universitetet i Storbritannia, så jeg at Nottingham Trent University hadde gode rangeringer, anmeldelser og det så ut som et bra og inkluderende universitet.

Hvordan er nivået på utdanningen i Storbritannia?

Det handler i prinsippet om a «train hard, fight easy».  Hvis jeg hadde jobbet hardt fra dag 1, hadde det kanskje føltes lettere nå når jeg ser tilbake. I første semester jobbet jeg ikke hardt nok og strøk på en prøveeksamen, men etter det har jeg lagt mer energi i fagene mine og virkelig forsøkt å ta til meg og forstå hva professorene lærer oss.

Spesielt måten du skriver essayene på har stor innvirkning på karakterene dine. Det har vært stort fokus på essays, så jeg prøvde å finne ut av hvordan jeg kunne forbedre den delen. Min mislykkede prøveeksamen var en slags «eye opener», og noe som gav meg litt angst en stund fordi jeg innså at dette er mer alvorlig enn jeg trodde og jeg faktisk måtte være mye mer disiplinert. På en eller annen måte er jeg glad for at jeg strøk på den første prøven slik at jeg kom på rett spor fra da av. Heldigvis var det bare en «falsk» eksamen og ikke en ekte en. Jeg var nok naiv og tenkte at det jeg leverte var greit nok, men hun ga meg litt hard kritikk og det fikk meg til å endre studiehverdagen min. Og til slutt så var det en god læring for meg.

Hvordn var det å flytte til et nytt sted helt alene?

Vel, jeg er faktisk litt vant til det. Det vanskelige var å forberede seg på alt som pandemien har dratt med seg og det har generelt sett vært ganske uforutsigbart må jeg si. Heldigvis hjalp universitetet meg med transport og mat da jeg kom ned og måtte i karantene de første 2 ukene. Jeg satt i karantene på rommet mitt på campus i 2 uker, men etterpå så kom de andre leilighetskameratene mine heldigvis rett før vi startet semesteret. Men ja, det har vært litt rart. Spesielt rundt jul hvor noen av dem dro hjem og ikke fikk reise tilbake til campus på grunn av «lock down».

Hvordan fikk du kickstartet det sosiale livet på campus?

Universitetet gjorde en god jobb og inviterte studentene til noen sosiale møter online og det gjør de faktisk fortsatt. Enkelt sagt, du logger deg på Teams og møter andre mennesker, spiller spill og bare sosialiserer med andre studenter. Det har vært litt annerledes å være student i utlandet i denne perioden.. Det første året var noen fag online og noen med fysisk tilstedeværelse på skolen, men så etter jul var alt online igjen.

Hvordan har det vært å være i utlandet under Covid-19?

Det har jo påvirket min erfaring på universitetet, men ikke så mye andre steder i byen. Bortsett fra 2 uker i karantene, fikk jeg fortsatt lov til å gå ut og gå rundt i byen! Så det er bare min universitetsopplevelse som har vært annerledes - så gitt omstendighetene har det vært greit!

Det er jo ingen tvil om at det har vært vanskeligere å møte mange nye venner når du egentlig ikke kan møte dem fysisk. Det har vært ganske mye mer av gruppechatter som What's App, Messenger og Snapchat enn å faktisk møtes og se de ansikt til ansikt.  Jeg har blitt mye mer «close» med leilighetskameratene mine og naboene som jeg ser hver dag.

Hva syns du om Nottingham som by og studentby?

Det er en ganske rolig by. Når det kommer til turisme, handler det mye om Robin Hood, slott og den delen av historien. Vi har også Englands eldste pub! Her pleide korsfarerne å stikke innom på veien sin videre. Puben er en blanding av en halv hule og en halv pub, som ligger under et stort slott. Det er ganske kult egentlig!

Hva gjør du når du ikke studerer?

Jeg liker å løpe så jeg løper ganske mye og så drar jeg til treningsstudioet som ligger på campus (som forresten er veldig billig). Jeg har også gått en del og syklet litt, for jeg er generelt en veldig aktiv person. Det er noen fantastiske omgivelser her og jeg elsker spesielt å være rundt kanalene. Det er virkelig vakkert!

Men det er ikke bare rundt i byen jeg løper, jeg har også tatt sykkelen eller løpt sør for byen. Jeg har faktisk gjort mitt eget maraton mens jeg opplevde naturen utenfor byen. Kanskje jeg løper et skikkelig maraton en gang i fremtiden! Landskapet rett utenfor Nottingham er et perfekt sted for deg som er glad i utendørsaktiviteter.

Er det noe du gjerne skulle ha vist på forhånd før du dit?

Ja, så for de som leser dette nå må jeg si at man må finne overnatting i god tid i forveien. Jeg var selv veldig sent ute da jeg startet prosessen i juli og skolestart i september, så begynn å lete mye tidligere er et godt råd!

Generelt sett kan det lønne seg å være litt «tids- pessimist», kanskje ikke for den mentale helsen din, men du kan aldri være for tidlig ute og nesten alltid være for sent ute med ting.

Hva blir det neste for deg?

Vel, jeg har først og fremst blitt akseptert til et utvekslingsprogram, så forhåpentligvis skal jeg til USA på utvekslingssemesteret mitt. Jeg liker å reise, så det er helt naturlig for meg å reise på utveksling og hvis alt ordner seg, så skal jeg til Flagstaff i Arizona etter jul!

Drømmen min er å jobbe med diplomati når jeg har gjort ferdig bachelorgraden min. Ikke nødvendigvis som diplomat, siden det er vanskelig å få jobb, men i samme område. Tiden vil vise når jeg, forhåpentligvis, har en grad om 2 år.

Kommende events

Vennligst fyll ut alle detaljer

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil studere eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker, ønsker og spørsmål, så sørger vi for at du får all informasjon og veiledning du trenger. Legger du igjen nummeret ditt vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å finne frem til det riktige studiestedet for deg.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Takk for din henvendelse!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre studieveiledere se på henvendelsen din så fort det lar seg gjøre.

I mellomtiden kan du sjekke ut bloggen vår for studie- og internship inspirasjon.

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon eller videomøte og få personlig studieveiledning, helt kostnadsfritt! Merk at vi for tiden har stor pågang, derfor vil vår responstid være noe lengre enn normalt.

  • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Tusen takk for din henvendelse, vi gleder oss til å hjelpe deg!

Du hører fra en av våre studieveiledere veldig snart for å bekrefte møtetidspunkt.
Vi har for tiden stor pågang så tilgi oss om det drøyer litt.

Savner du svar: Sjekk søppelpost/spamfilter, noen ganger blir vi blokkert...

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...