{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

7 gode grunner til å studere i England

united-kingdom-london-big-ben-cover

Er du en av de som har lekt litt med tanken om å studere i Storbritannia? Her har du våre 7 beste grunner for å overbevise deg.

1. Godt akademisk omdømme

England er et gammelt land som alltid har stått sentralt når det kommer til nyskapning og akademia. Dette har ført til at England den dag i dag fremdeles bærer sterke akademiske tradisjoner, hvor det er høy kvalitet på utdanningen. Universitetene i England har dermed opparbeidet seg høy internasjonal anerkjennelse, noe som har resultert i at det har blitt et populært studiested for mennesker fra hele verden.

London sett ovenfra med London Bridge i forkant

2. Internasjonalt miljø

Det at England er et så populert studiested for internasjonale studenter, gjør at det alltid vil være en stor variasjon av kulturer - både på campus og i de forskjellige byene. Noe av det beste med å studere i utlandet er ikke bare å bli kjent med de som er fra studielandet, men også de som er i samme situasjon som deg og som også er internasjonale studenter.

3. Varierte valgmuligheter

Når man tenker på England, tenker man kanskje ofte på London. To av universiteter vi samarbeider med befinner seg i London, men vi har også flere universiteter spredt rundt omkring i andre steder av landet. Hvis du har lyst til å oppleve noe litt annerledes enn London, hvorfor ikke prøve en av de andre byene?

Du kan se nærmere på universitetene vi samarbeider med her:

Bournemouth University

Coventry University

London South Bank University

Nottingham Trent University

University of the Arts London

University of the West of England

Gamle bygg langs med gaten i en engelsk landsby

4. Du blir bedre i engelsk!

Uavhengig av om du tar ett semester med study abroad eller hele bachelorgraden i England, så kommer du uansett til å drastisk forbedre engelskkunnskapene dine. Det å ha gode engelskkunnskaper blir stadig viktigere på det norske jobbmarkedet, så derfor kan et utenlandsopphold i et engelskspråklig land bli viktig for mulige fremtidige arbeidsgivere. Hvorfor ikke plukke opp den britiske aksenten mens du er der? Husk: jo lengre du er der, desto sterkere blir den.

5. Kulturell hotspot

Det er lite som kan måle seg med Englands kulturelle tilbud.  Alt fra teatere i verdensklasse til verdenskjente museer. England har også en sterk sportskultur, noe som ofte reflekteres i sportstilbudene på de ulike universitetene. Et lite innblikk i en av Storbritannias tradisjonelle kvelder, er Guy Fawkes night. Dersom du ikke har hørt om dette tidligere, så finner denne kvelden sted 5 november hvert år. Kvelden feires med store bonfires og fyrverkeri, i forbindelse med da Guy Fawkes spektakulært mislyktes i å sprenge Londons House of Lords i 1605.

Fargerike hus langs med en gate i England

6. Andre akademiske mulighter

England gir deg muligheten til et litt annerledes studieløp enn hva man kanskje er kjent med i Norge.

På bachelornivå er det mange skoler som tilbyr grader og sammensetninger vi ikke har i Norge, samt at de tilbyr «Sandwich Degrees». Her hjemme i Norge strekker en normal bachelorgrad seg over 3 år, mens en «Sandwich Degree» i England ofte strekker seg over 4 år. Dette er ofte en bachelorgrad hvor ett av årene blir tilbrakt i et relevant internship. Det å kombinere studier med relevant arbeidserfaring åpner opp muligheten for å bygge et profesjonelt nettverk, samtidig som man får en bratt læringskurve ut i arbeidslivet.

Når det kommer til mastergradene i England, så kan man ofte ta disse på ett år. Her er det vanlig å velge mellom «Tought Masters» som et studie basert på undervisning samt en avsluttende oppgave, eller en «Research Masters» som nesten utelukkende er et selvstudium hvor man får tildelt en veileder.

 

7. Utenlands, men nærme hjemme

For noen kan det være vanskelig å bestemme seg for å studere i utlandet da det fort kan føles veldig langt borte. For de som ønsker å studere i utlandet, men som samtidig ønsker å være bare en kort flytur hjemmefra så er England det perfekte stedet å dra!

Kvinne som beundrer utsikten over London Bridge i London, England

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...