{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Fint å vite om du vil studere i Storbritannia

bristol-edu-suspension-bridge

Få de beste tipsene fra våre partnere i Storbritannia

Vi har samlet noen av de beste tipsene fra våre kule universitetspartnere, som du kan sjekk ut nedenfor. De gir deg noen tips og triks til hva du kan forvente når du studerer utenlands.

Bristol City
Vil du vite mer om studier i Storbritannia?
Det finnes en million gode grunner til hvorfor du burde velge å studere i Storbritannia. Her kan du finne ut hvilke muligheter du har og hvordan det er å studere utenlands,du har dersom du drømmer om å studere i Storbritannia.
England

Studere i Storbritannia

Storbritannia er et populært studiested for internasjonale studenter, spesielt om fra landene i Europa.

London er selvfølgelig et studentmekka på grunn av antallet universiteter og befolkning, men det er utrolig mange hyggelige studentbyer rundt om i Storbritannia som man også bør kikke på.

Uansett hva du ser etter, så hjelper vi deg med å finne riktig destinasjon og universitet. Nedenfor blir litt bedre kjent med noen av våre favoritt partnere i Storbritannia og noen gode grunner til hvorfor du bør velge akkurat det universitetet når du skal studere utenlands.

nottingham-trent-university-brackenhurst
Studere på Nottingham Trent University
Hvis du leter etter en perfekt studentby, men som er litt mindre enn London, da bør du sjekke ut Nottingham. Massevis av utelivsmuligheter, rundt 60.000 studenter og en veldig internasjonal stemning i byen. Sjekk ut alt du trenger å vite om Nottingham Trent University nedenfor.
Nottingham Trent University

Nottingham Trent University

Ta en titt videoen nedenfor om du vil få noen tips til hvorfor du bør vurdere å studere i Nottingham. Byen har en stor studentbefolkning, masse liv og kule steder å henge. Utelivet er bra, flere kultur arrangement, sportsklubber etc. Uansett om du er interessert i fotball, tennis, cricket, vannsport eller noe annet så finner du garantert noe for deg i Nottigham.

university-of-the-west-of-england-campus
Studere utenlands på University of West England i Bristol
Her finner du alt du trenger å vite om studier på University of West England i Bristol. Et bra universitet i en veldig kul by! Hvis du velger å studere i Bristol, så velger du en av de mest pulserende og moderne byene i Storbritannia. Les alt om UWE her.
University of the West of England

University of West England i Bristol

Bristol er en veldig kul- og studentvennlig by, kanskje en av de kuleste i Storbritannia. Byen er liten nok til at den fortsatt er koselig, men har på samme tid massevis av aktiviteter å tilby når du ikke er på skolen. Bristol byr på god mat, masse barer og er en av de mest LGBTQ vennlige byene i Storbritannia. 

Studenter har en tendens til å forelske seg i denne byen, og vi garanterer at du møter nye venner fra hele verden. Sjekk ut videoen nedenfor for flere tips.

bournemouth-university-campus
Studere på Bournemouth University
Bournemouth University er et godt valg om du vil studere i en koselig studentby nær stranden. Les mer om alt du trenger å vite om Bournemouth University nedenfor.
Bournemouth University

Bournemouth University

Helt sør i England finner du kystbyen Bournemouth. Strender, fine parker, bra natteliv og masse internasjonale studenter. Bournemouth er virkelig en bra studentby, så dersom du drømmer om å kombinere alle disse tingene - da bør du vurdere å studere på Bournemouth University. 

Se videoen nedenfor og få de beste tipsene om hvordand et er å studere på BU.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...