{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Hvor kan du reise som fullvaksinert?

Hvor kan du reise når du er fullvaksinert | KILROY

Har du blitt fullvaksinert? Da har du flere destinasjoner du kan reise til! Her er de 9 beste destinasjonene for deg som er fullvaksinert.

Som fullvaksinert ligger verden igjen for dine føtter. Reiserådene i Norge har blitt fjernet og vi vinker farvel til det velkjente trafikklyssystemet som vi har sett den siste tiden. Det er mange land som ikke er tilbake til en normaltilstand, men som fullvaksinert er det mange destinasjoner du kan besøke!

Så hvor kan du reise? Her har vi samlet de 9 absolutt beste destinasjonene for deg som er fullvaksinert og som kribler etter å komme deg ut på reise igjen. 

Disse 9 destinasjonene har ikke den samme coronasituasjonen, men har en av følgende (les mer nedenfor):

  • Destinasjoner som kun er åpne (nå) for deg som er fullvaksinert. 
  • Destinasjoner hvor du som fullvaksinert slipper karantene ved innreise.
  • Destinasjoner som i veldig nær fremtid kun åpner for deg som er fullvaksinert.

1. Canada

Canada er åpen for deg som er fullvaksinert. 

Toronto: Som fullvaksinert kan du allerede nå reise av gårde til vakre Toronto. Storbyen ønsker igjen velkommen til reisende som er fullvaksinerte. Opplev matkulturen, det ville utelivet og den fantastiske naturen i tillegg til en svipptur innom Niagara Falls. Toronto er et 'Must Do' på enhver Canada bucket list!

Banff National Park: Vakre smaragdgrønne Lake Louise, 56 km. fra byen Banff er et must når du besøker nasjonalparken. Også Lake Morraine og Lake Peyto byr på fantastiske fotomuligheter. Her har du et hav av aktiviteter å finne på: fjellturer, mountain biking, kajakkturer og ridning. 

toronto-canada-cn-tower-cover

2. Nepal

Som fullvaksinert er det mye lettere å komme inn i Napal og du slipper også unna den lange (og dyre) karantenen.

Trekking Himalaya: Karantenetiden kan du i stedet bruke på fjellturer i Himalaya, se Everest i horisonten, beundre solnedgangen fra landsbyen på bakketoppene og lære mer om livsstilen i Kathmandu Dalen.

Katmandu: Dra til Nepals hovedstad og opplev alt det storbyen har å tilby. Her får du opplevd autentiske barer og restauranter i Thamel-området og i Old Durbar Square finner du et hav av palasser og templer. Katmandu er uten tvil verdt et besøk!

mount-everest-nepal-himalayas-base-camp-man-posing

3. Australia

Australia har ikke åpnet grensene enda, men når de åpner vil de kun åpne for reisende som er fullvaksinerte.

Kangaroo Island: Som fullvaksinert kan du fortsette planleggingen av turen din til landet «Down Under». Vi anbefaler at du tar turen til Kangaroo Island, som er kjent for å være et av verdens beste steder for å se ville dyr på nært holdt i sine naturlige omgivelser. Øya er hjem til tusenvis av kenguruer, koalabjørner, maurslukere, sjølæver og seler – så det er god sannsynlighet for at du får sett noen dyr!

The Explorer's Way – Den feteste road trip: 3,026 km med et skikkelig “Aussie adventure”. Dra av gårde på den feteste road trip fra Adelaide i sør til Darwin i Nord (eller snu om på ruten), og få en «Outback»-opplevelse for livet! På denne ruten får du Aboriginer-opplevelser, vakker natur, avsidesliggende landsbyer og fantastiske nasjonalparker. Besøk Alice Springs, Flinders Ranges eller ta deg en tur på den legendariske Pichi Pichi Railway.

australia-kangaroo-cover

4. New Zealand

New Zealand har ikke åpnet for turister enda, men når de åpner vil det kun være for fullvaksinerte.

Millford Sound: Vi anbefaler at du drar til Sørøya på kajakktur i Milford Sound. Opplev dette vakre området på den beste måten – fra vannet, Det er uten tvil en vanvittig fin opplevelse.

Hobbiton: Er du fan av Ringenes Herre eller Hobbiten? Da bør du absolutt ta turen til Hobbiton, som ligger på Nordøya. Flere av scenen i filmen er filmet her og for en fan så er dette garantert en opplevelse for livet!

new-zealand-millford-sound-view

5. Thailand

Thailand åpner for innreise for fullvaksinerte fra Norge fra og med 1. november, uten karantene. Krever testing før avreise og ved ankomst.

Railay: Vi anbefaler at du reiser til halvøya Railay. Du kan kun komme deg til dette backpacker paradiset med båt, men tro oss – turen er absolutt verdt det. Halvøya byr på et hav av kule aktiviteter som klatring, yoga, paddeboard på natten, kajakk og øyhopping. Maten og drinkene er ikke dårlige de heller!

Pai: Den ultimate backpacker landsbyen. Her kan du leie billige scootere og kjøre ut til utallige fossefall, daler og fete utsiktspunkt. Stemningen her er utrolig chill og det finnes masse små barer og restauranter der du kan bli kjent med andre backpackere.

krabi-thailand-ocean-longta

6. Vietnam

Vietnam har ikke åpnet grensene sine enda, men når de åpner vil det kun være for fullvaksinerte.

Easy Rider: Når alt er åpnet igjen anbefaler vi at du reiser fra A til B med vind i håret bakpå en motorsykkel i Vietnam. Kjør med en lokal guide gjennom Vietnam og «go off the beaten track». Du kommer til å se lokale landsbyer, spise god street food og møte lokalbefolkningen. Det er uten tvil en opplevelse for livet!

Halong Bay: Hvis synet av to-tusen kalksteinsøyer høres ut som noe for deg, så bør du hoppe på en båt og oppleve Halong Bay. Du overnatter på båten, drar ut med kajakker og kommer tett på disse vakre øyene.

halong-bay-vietnam-sunny-boats

7. Japan

Japan har ikke åpnet grensene enda, men når de åpner så vil det være for fullvaksinerte.

Tokyo: Reis til Tokyo! Her møter fortid, nåtid og fremtid hverandre i en magisk potpurri. Kjør Mario carts gjennom byen, bar-hop i Golden Gai området og se det fargerike Shibuya distriktet, som er full av butikker, restauranter, barer, sex shops og høylytte Pachinko halls. 

Kyoto: Reis til den gamle hovedstaden og opplev noen av de vakreste attraksjonene i Japan bl.a. den ikoniske Fushimi Inari-taisha-helligdommen med tusenvis av tradisjonelle røde torii porter, det gullbelagte Kinkakuji-tempelet eller bambusskogen i utkanten av Kyoto. Ikke gå glipp av et lite besøk Pontocho, en tur gjennom Gion Distriktet eller et besøk på Kyoto International Manga museum, hvor du kan få en profesjonell Manga-tegner til å tegne et portrett av deg.

kyoto-japan-fushimi-inari-shrine

8. Argentina

Argentina har ikke åpnet enda, men når de gjør det slipper du som fullvaksinert å sitte i karantene.  

Mendoza: Vi anbefaler at du drar for å oppleve Mendozas vakre natur og vinregion på sykkel. Her kan du sykle fra vingård til vingård og smake på de forskjellige vintypene i området, nyte friske oliven og deilige empanadas. Du kan også sykle i Andesfjellene og se det fantastiske landskapet ovenfra!

Buenos Aires: reis til den den ikoniske søramerikanske byen og dans tango med lokalbefolkningen, smak deg igjennom det argentinske kjøkkenet, i form av Asado, Empanadas og Churros og se den vakre byen i full blomst med en guidet tur rundt i byen.

buenos-aires-la-boca-cover

9. USA

USA har ikke åpnet grensene sine enda, men når de åpner opp vil det være for fullvaksinerte.

Road trips: I USA har du et hav av muligheter for road trips og når de åpner opp igjen i november, er det bare med at komme seg av gårde! Dra for eksempel på road trip i sørstatene og opplev «Southern Hospitality» på egen hånd. Du vil se alt fra frodig natur, vakre strender og fjelltopper, til storbyer med Mardi Gras og et vilt uteliv.  

Den Amerikanske maten: Den amerikanske mat-scenen byr på litt av hvert! Litt avhengig av hvor du starter turen din, så kan du spise BBQ i sør, tacos i Vest, eplepai i Midtvesten og mat på bålet i fjellene. Det er noe for hver smak. så det er bare å komme seg av gårde og begynne mat-bonanzaen!

monument-valley-car

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...