{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

12 fantastiske stillehavsøyer du kan drømme deg bort til

palau-islands-aerial

Velkommen til paradis

Blir du også litt deppa av tanken på at vi har en lang og mørk vinter i vente? Skulle du ikke heller likt å være på en kritthvit sandstrand som er omringet av krystallklart hav og grønne palmer? Hvis svaret er ja, så anbefaler vi deg å sjekke ut disse 12 sinnsykt vakre stillehavsøyene! 

1. Bora Bora (Fransk Polynesia)

Bora Bora

Bora Bora! Med sin intense blå lagune, hvite sandstrender og romantiske atmosfære er det ikke rart at Bora Bora i Fransk Polynesia er alle honeymooners' drømmedestinasjon! Men på tross av at øya har fått et rykte på seg for å være en destinasjon for nygifte, er det fullt mulig å reise til Bora Bora på egen hånd og på budsjett! Det finnes flere mindre gjestehus på Bora Bora der prisen på overnatting er overkommelig. Spar penger på mat ved å unngå hotellrestauranter, men unn deg selv en kveld på den populære og rustikke restauranten Bloody Marys. Utenfor henger det en tavle med navn på berømte kjendiser som har gjestet restauranten, og det er ikke hvem som helst: Johnny Depp, Cameron Diaz og Leonardo DiCaprio er bare noen av de. 

french-polynesia-bora-bora-at-sunset
Frister det med en reise til Fransk Polynesia?
Les våre beste reisetips og hvordan du kan få mest mulig ut av ferien din til dette paradiset, uten at det blir for dyrt.
Les mer om Fransk Polynesia

2. Rangiroa (Fransk Polynesia)

Rangiroa

Rangiroa i Fransk Polynesia er et mekka for deg som elsker å dykke og er blant annet berømt for sine upåklagelige dykkeforhold. Denne koralløya er også en av verdens største i omkrets. Noen påstår at det er plass til hele øya Tahiti inni lagunen som Rangiroa omringer. Men det er ikke bare dykking og størrelsen som gjør Rangiroa interessant. Rangiroa er nemlig den eneste koralløya i verden som har en egen vinprodusent! Av erfaring kan vi bekrefte at Vin de Tahiti ikke er førsteklasses når det kommer til smak, men hvor kult er det ikke å drikke den eneste vinen i verden som er laget på en koralløy?

3. Salomonøyene

Salomonøyene

Salomonøyene består av 6 store, og over 900 mindre øyer, og dersom Kaptein Cook hadde levd i dag ville han definitivt ha reist til Salomonøyene! Her venter nemlig de virkelig eventyrene på deg. Øyenes dramatiske natur fortjener stor respekt, og du kommer tett på både aktive vulkaner, sjøkuer, delfiner, havskilpadder og skipsvrak. Gå ikke glipp av de kunstige øyene Langa Langa og Lao Lagoons. Øyene er bygget på korallrev som små steinfjell, og er rest etter en tid da det var stammekrig i landet og man måtte beskytte seg mot kannibaler. Dykking og fotturer til vakre fossefall i jungelen er også populære aktiviteter på Salomonøyene.

4. Påskeøya

Påskeøya

Det er få steder som er så myteomspunnet som Påskeøya (kalt Rapa Nui blant de lokale). Påskeøya tilhører Chile, men ligger over 3.500 km vest fra Chile og 2000 km øst fra den nærmeste befolkede øya Pitcairn, og er dermed et av de mest isolerte stedene i verden. Øya er nok mest kjent for sine ikoniske statuer, de imponerende moaiene, men Påskeøya har mer å by på enn bare mystikk og ikoniske statuer: dykking, snorkling, og surfing er alle aktiviteter som du med fordel kan teste ut her.

sailing-fiji-swim-around-boat-cover
Øyhopping på Fiji
Fiji består av over 300 øyer, som alle har sine unike kjennetegn og karakteristikker, så det ikke noe tvil om hva som er den beste måten å utforske Fiji på. Det er selvfølgelig å dra på øyhopping!
Les om øyhopping på Fiji

5. Yasawaøyene (Fiji)

Yasawaøyene

Fiji er allerede en favoritt blant backpackere, og når vi sier at Yasawaøyene representerer det beste av hva Fiji har å by på, så skjønner dere kanskje hvor flott det er her! Yasawaøyene er frodige og grønne, omringet av krystallklart vann og uberørte, kritthvite sandstrender. Øyene er for øvrig perfekt hvis du kunne tenke deg å dra på øyhopping og dermed oppleve flere steder på kortere tid.

6. Palau

Palau

Palau er som tatt ut av en hvilken som helst drøm. Reiser du til øygruppen Palau kan du forvente opplevelser som dykking i verdensklasse, fantastisk dyphavsfiske og magiske fossefall i regnskogen. For ikke å snakke om utrolige Rock Islands som er kjent for sine utrolige strender, blå laguner og de ​​særegne soppaktig formene. Gå heller ikke glipp av utenomjordiske Jellyfish Lake hvor millioner av maneter har blitt fanget i en innsjø. Der har de sittet fast i ca. 12.000 år - så lenge at de har mistet evnen til å brenne. Du er altså helt trygg når du hopper uti og snorkler blant tusenvis av maneter!  

7. Rarotonga (Cookøyene)

Rarotonga

Rarotonga er den største av Cookøyene, men det er fult mulig å gå eller sykle de 32 km rundt øya. Her kan du nyte deilig og avslappende atmosfære og godt vær året rundt. På Rarotonga vil du også finne mange flotte laguner hvor du kan snorkle dagen lang. Dersom du liker å være aktiv, kan en topptur til et av øyas fjell være en spennende aktivitet!

cook-islands-paradise-beach-cover
Kunne du tenke deg en reise til Cookøyene?
Her finner du krystallklart vann, palmekledde strender, blå himmel, ro og fred og den ene fantastiske utsikten etter den andre. Les våre beste reisetips til Cookøyene.
Les mer om Cookøyene

8. Aitutaki (Cookøyene)

Aitutaki

Aitutaki er Cookøyenes nest mest besøkte øy etter Rarotonga, og her snakker vi stillehavsøy med stor S. Øyas blå lagune er muligens en av de flotteste i hele Stillehavet. Her kan du snorkle, padle med SUP, eller bli med på en dagstur til en av de mindre ubebodde øyene som ligger tett på Aitutaki. Tempoet og dagene går sakte her, og det er det perfekte stedet for deg som trenger å lade batteriene og bare nyte tilværelsen!

9. Kauai

Kauai

Kauai er den fjerde største av øyene som utgjør Hawaii, og står Hawaii allerede på lista di er Kauai et must! Naturen på denne øya er grønn og frodig, og du finner flere øde strender der det ikke er en eneste annen turist. Over 70 Hollywood-filmer har blitt filmet på Kauai, blant annet klassikeren Jurassic Park og oppfølgeren Jurassic World. Naturen er spektakulær! Kauai kan blant annet by på over 50 urgamle fossefall, og vi anbefaler at du starter med det enorme Opaeka Falls. Når du er på Kauai må du ikke glemme å få en smak av den lokale spesialiteten, verdens beste fiskeburger!

10. Vanuatu

Vanuatu

Dersom du drømmer om å reise til et sted utenfor allfarvei er Vanuatu stedet for deg. Her får du også et vaskeekte stillehavsparadis med alt det hjertet begjærer; korallrev, frodige jungler, vulkanterreng og en eksotisk livsstil. Vanuatu består av 83 øyer, hvor mange er små og vanskelig å nå frem til. Noe av det beste med Vanuatu er kanskje det at lokalbefolkningen er så utrolig vennlige og imøtekommende at de gladelig viser deg rundt i hjemlandet deres, uten å be om så mye som en krone for det. Her er folk nemlig vennlige fordi de rett og slett ønsker og være det, og fordi de er stolte av nasjonen sin!

11. Île des Pins (Ny-Caledonia)

 Ile des Pins

Île des Pins er en stillehavsøy tilhørende Ny-Caledonia som ligger øst for Brisbane og Australia. På tross av sin skjønnhet og uberørte natur er det fortsatt få som kjenner til denne "furuøya". Île des Pins, eller Isle of Pines, har fått sitt navn på grunn av alle furutrærne som vokser på øya. Så i stedet for hvite strender og palmer, finner du hvite strender og furutrær på her. Sørg for å bli med på en utflukt til den ubebodde øya Îlot Brosse og koralløya Nokanhui, en sandflekk i stillehavet med ett enslig tre, omringet av turkist hav. Gå heller ikke glipp av Piscine Naturelle (naturlig basseng), Kanumera Bay, Upi Bay og Hortensias grotte. 

kno-rtw-maps-pacific-island-hopper
Drømmer du om en ekte Jorden Rundt-reise?
Vi har skreddersydd en reiserute som tar deg fra den ene paradisøya til den andre i Stillehavet. Sjekk ut denne episke reiseruten til magiske øyer som Tonga, Fiji, Samoa, Cook Islands og Tahiti!
Se reiserute og pris

12. Tonga

Tonga

Si Malo e lelei (hei!) til kongedømmet Tonga - en øystat bestående av rundt 169 øyer som ligger sør for Samoa og øst for Fiji i Stillehavet. Her kan du se frem til å oppleve det autentiske øylivet langt vekk fra glorete resorts og enorme cruiseskip. På Tonga går livet sin rolige vante gang, hvor gjøremål gjerne kan vente til morgendagen. Men til tross for sitt bedagelige tempo er det mange adrenalinpumpende aktiviteter du kan prøve på Tonga. Hva med å svømme med hvaler? Eller kitesurfe, dykke og kajakkpadle i lagunen? Det høres ganske digg ut, eller hva?

Har du funnet din paradisøy eller er det vanskelig å velge?

Stillehavsøyene ligger på rekke og rad, men det kan være vanskelig å vite akkurat hvor du bør dra. Vi hjelper deg med å sette sammen en reiserute som matcher dine drømmer og budsjett, slik at du får mest mulig ut av din neste reise!

La oss planlegge ditt neste eventyr

Vennligst fyll ut alle detaljer

Oops! Her gikk det noe galt ... Prøv igjen!

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil reise eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker og spørsmål, så setter vi sammen et tilbud for deg. Legg gjerne igjen telefonnummeret ditt, så ringer vi deg for en kort prat. Da vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å sette sammen den perfekte reiseruten etter dine ønsker og budsjett. Hvis dere er flere som reiser sammen anbefaler vi at dere sender en felles henvendelse.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Hei,

Takk for at du tar kontakt med oss!

Hva skjer nå? Først så kommer du til å motta en e-post med den informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se igjennom henvendelsen din og komme tilbake til deg så fort det lar seg gjøre!

Vi prøver alltid å ringe deg dersom du har lagt inn telefonnummeret ditt i skjemaet. Får du et anrop fra 2310 23XX, så er det altså ikke en innpåsliten telefonselger som ringer, bare en av våre reiseglade reisespesialister ...

Psst! Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss. Det hender dessverre at vi havner der …

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon, via video eller i butikk og få gode tips og hjelp til reiseplanleggingen. Du kan booke et møte med oss når som helst, så velg en tid som passer best for deg. Vi gleder oss til å snakke om dine reiseplaner!

  • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Takk for du vil ha et møte med oss!

Hva skjer nå? Først så kommer du til å motta en e-post med den informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se igjennom henvendelsen din og komme tilbake til deg så fort det lar seg gjøre! Det kan være greit å vite at dette kun er en forespørsel og at møtet ikke er bekreftet før du får svar fra en av våre reisespesialister. 

Vi prøver alltid å ringe deg dersom du har lagt inn telefonnummeret ditt i skjemaet. Får du et anrop fra 2310 23XX, så er det altså ikke en innpåsliten telefonselger som ringer, bare en av våre reiseglade reisespesialister ...

Mens du venter på svar fra oss, så kan du jo sjekke ut litt reiseinspirasjon.

Psst! Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss. Det hender dessverre at vi havner der …

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...