{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Bidra til å bevare naturen på Galapagosøyene: en opplevelse for livet

Mann ser på trærne i en grønn skog på Galapagosøyene i Ecuador

En enestående sjanse til å melde seg frivillig og gjøre din del i å opprettholde dette unike naturområdet

Fremtiden for jordbruk er økologisk, spesielt i et beskyttet økosystem som Galapagosøyene. På hovedøya på Galapagos, San Cristóbal, er det mange fincaer (store ranchlignende gårder), men bare én av dem er helt økologisk. Og med prosjektet som åpner seg for utenforstående, får du en helt spesiell mulighet til å hjelpe til på denne fincaen og lære å leve og arbeide i harmoni med naturen, og bevare Galapagosøyene i mange år fremover.

galapagos-ecuador-iguanas-cover
Galapos sitt unike økosystem
Galapagosøyene er kjent for sin høye grad av endemisme (et fancy ord for dyre- eller plantearter som bare finnes på det spesifikke stedet). På grunn av den isolerte beliggenheten til Galapagos - langt fra fastlandet i Sør-Amerika - har øyene de perfekte forholdene for utviklingen av unike arter over tid. Galapagosøyene er hjemsted for mange arter av planter og dyr som ikke finnes andre steder i verden, inkludert Galapagos sin gigantiske skilpadde, Galapagos-pingvinen og Darwins fink. Alt dette gjør øyene til et populært reisemål for økoturisme, da de gir en mulighet til å observere og studere unikt og mangfoldig dyreliv i deres naturlige habitater.

Utforsk de berømte Galapagosøyene mens du bidrar til å beskytte miljøet for fremtiden

La oss få dette ut først: frivillig arbeid betyr ikke at du må jobbe hver dag og derfor kommer til å gå glipp av alt det flotte Galapagos har å tilby. Det er god tid og til og med innebygde utflukter i oppholdet ditt på San Cristóbal.

Under oppholdet på øya får du være med på utflukter som en dagstur til Kicker Rock, en lavaformasjon midt i havet som har blitt et hekke- og hvilerom for mange unike fuglearter. Når du er ferdig med fugletitting, kan du snorkle i det åpne havet for å beundre livet under vann. Du kan se forskjellige haiarter (det er til og med en sjanse for å se hammerhaier!), skilpadder, rokker og mange andre fete dyr som lever under overflaten. Siden Galapagos inneholder mange avsidesliggende og vakre strender, kommer du også til å få sjansen til å få oppleve disse. På en av dagene vil du til og med være med på et skilpaddeavlsprogram for å få en smakebit på annerledes konserveringsarbeid som gjøres rundt Galapagos. Du kan også delta på surfe- eller yogatimer mens du er der.

Spotted Eagle Ray among a school of fish near the Galapagos islands in Ecuador

Arbeidet du skal gjøre på prosjektet

Frivillig arbeid på Galapagos er en once-in-a-lifetime mulighet til å utforske et av verdens mest biologisk mangfoldige steder og komme i kontakt med naturen. Dette miljøet er like unikt som det er vakkert, og du sørger for at din innvirkning på dets dyrebare økosystem minimeres ved å bruke bærekraftig praksis mens du lager deilig mat av lokale ingredienser, resirkulerer vann, bruker komposteringsteknikker og lager planteskoler for innfødte planter, alt som du som frivillig vil være involvert i. I tillegg til å jobbe sammen med et lidenskapelig fellesskap av biologer, bønder og lokalbefolkningen, vil du lære om alle de forskjellige typene planter, avlinger og dyr, dele erfaringer og læring med samfunnet.

Bli kjent med Galapagosøyene og alle dens innbyggere mens du jobber på en økologisk gård midt i paradis. Du vil få bo i et lite samfunn og jobbe som frivillig sammen med lokalbefolkningen i San Cristóbal. Det er en virkelig fantastisk opplevelse som gir deg sjansen til å lære om fordelene med bærekraftig landbruk og floraen og faunaen på Galapagosøyene.

Two women working as volunteers on the organic farm on San Cristóbal, the Galapagos Islands

Ting å se og gjøre på San Cristobal

La oss være ærlige, du er her for naturen. Alle hovedaktivitetene i San Cristóbal er fokusert på nasjonalparken og dens fantastiske beboere. Det finnes utallige spesielle arter på øyene, både på land og i havet. Du vil få mange muligheter til å utforske alle kriker og kroker av øya i ditt eget tempo. Besøk vulkanen Alcedo og Pinnacle Rock eller svøm med sjøløver. Hvis du er mer eventyrlysten, hvorfor ikke kajakke rundt øya eller leie en terrengsykkel og sykle gjennom byen?

Blue-footed booby on a rock on the Galapagos Islands in Ecuador

Gira på et eventyr til Galapagos?

Det er mye mer du kan se og gjøre på Galapagos og i Ecuador som ville være perfekte tillegg til reisen din gjennom Sør-Amerika. Nedenfor er noen forslag, men sørg for å kontakte oss for ditt eget personlige reiseforslag!

Gi meg tips!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...