{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Dette er hvorfor du bør teste ut våre Tripmates 23-31 gruppereiser

Sebastian Pena Lambarri Ajd9hamhwg Unsplash (1)

Møt andre likesinnede og få massevis av erfaring

Hvis du lengter etter å oppleve verden, men ikke ønsker å gjøre det alene, så har vi akkurat det du ser etter. Vi introduserer KILROY Tripmates for 23-31 åringer – unike gruppeopplevelser designet med tanke på reisestil, budsjett og opplevelser. Du får møte andre reiseentusiaster, utforske fantastiske destinasjoner, takle nye utfordringer og koble av med nye mennesker du møter underveis. Perfekt for deg som ønsker en pause fra hverdagen – På Tripmates 23-31 får du en uforglemmelig reise. Les videre da vel og finn ut hvorfor en Tripmates-tur bør bli din neste ferie!

SSS 9 Min
Tripmates 23-31: utfordre deg selv med utrolige opplevelser & fantastiske destinasjoner
renger du en pause fra hverdagen, men vil ha noe mer enn en vanlig ferie? Da er Tripmates 23-31 reisene våre designet for nettopp deg! Lei av å koordinere med venner som ikke kan reise samtidig eller ikke vil oppleve de samme tingene som deg? Våre Tripmates 23-31 reiser er skreddersydde små gruppereiser som er satt sammen med fokus på at det skal være rimelig, men at du fremdeles skal få se og oppleve utrolige ting! Reis med likesinnede unge voksne fra Europa på turer spekket med natur, opplevelser og avslapning – hopp over de vanlige turiststedene til fordel for unike opplevelser du sent vil glemme.
Tripmates 23 til 31

1. Bli en del av et fellesskap med likesinnede reisende

Våre Tripmates-turer er skreddersydde små gruppereiser fulle av opplevelser som gir deg en utrolig fin atmosfære og fellesskapsfølelse. På en Tripmates 23-31 tur kommer du garantert til å dele interesser med de du reiser med (fordi dere valgte samme type tur), men dere kommer helt sikkert til å ha mye annet til felles også.

Tripmates-turer er designet for reisende i midten av 20-årene til tidlig i 30-årene. I denne perioden i livet så er det ofte at man kanskje har glidd litt fra gamle venner, dere har kanskje fått annerledes prioriteringer eller helt forskjellige livssituasjoner. Kanskje fokuserer de mer på karrieren enn det du gjør, kanskje de starter familier eller ønsker å slå seg ned på andre måter, mens du fortsatt er sulten på å utforske verden og lære mer om deg selv og om livet!

På en tripmates-tur får du mulighet til å møte andre mennesker med en interesse for en spesifikk destinasjon eller ferdigheter som surfing, natur, fotturer, fridykking og mer. Du får muligheten til å utvide ditt internasjonale nettverk og få nye reisekompiser som vil ut og oppdage hva som skjuler seg der ute – kanskje du blir tipset om steder du ikke engang har tenkt på før? Uansett så er det ikke dumt å ha venner rundt om i hele Europa!

 

2. Utfordre deg selv og lær nye ferdigheter på episke destinasjoner

På Tripmates 23 til 31 er hver tur laget får å gi deg nye opplevelser som blir hos deg livet ut. Ta for eksempel vår Tripmates – «Hiking & exploration» på Balkan, hvor ferdighetene handler om å overleve i naturen, lære å klatre i fjell på forskjellige måter og hvordan du går i fjellet som en proff. Dette er ferdigheter som du kanskje ikke trenger i din vanlige hverdag fra 08.00-16.00, men når du tenker litt mer overordnet så handler det om å knytte seg til naturen, jobbe med grunnleggende ferdigheter innen kommunikasjon, teamarbeid og problemløsning. DET er ferdigheter som kan brukes hver dag – hele tiden.

Du kan lære mye fra naturen. Ikke bare om den naturlige verden, men også mye av det vi gjør på en daglig basis – enten det er studier, arbeid med datasystemer, i bygge bransjen og alt imellom. Alt som eksisterer har blitt inspirert av naturen på en eller annen måte. Når du kommer tett på naturen kommer du til å oppdage nye måter å løse problemer på og det hende at du blir overrasket over evnene dine og hvem vet – kanskje du ser deg selv i et nytt lys?

Three people freediving along a rope in a blue ocean in Indonesia

3. Reis utenfor allfarvei

De fleste med litt reiseerfaring kan finne veien til de mest populære destinasjonene. Dessverre så kan denne popularitet føre til over-turisme, som ikke bare påvirker det lokale samfunnet negativt, men det påvirker også reiseopplevelsen din - spesielt hvis du leter etter noe mer autentisk. Men noen ganger vil du kanskje bare se hvor Game of Thrones ble filmet, eller gjenskape bildet tatt av din favoritt TikTok-er – vi har alle en bucketist. Dette kan du fint få til på egenhånd (eller med litt hjelp fra våre reisespesialister) for disse destinasjonene har som oftest solide turistinfrastrukturer.

Det du får med Tripmates 23-31 er steder som enten er litt eller helt utenfor sentrum av masseturismen. Ofte kan du nå noen av de mest populære turiststedene før, under eller etter din Tripmates-reise, men det kommer ikke til å være der du har basen din.

 

4. Små grupper gir den beste opplevelsen

Både for deg, destinasjonslandet og de lokale menneskene – så gir små grupper deg den beste opplevelsen. Ikke bare er det fint å være en del av et fellesskap med likesinnede reisende (som vi snakket om i punkt #1), men du får også muligheten til å gjøre aktiviteter og få opplevelser som du ikke ville fått ved å reise med en partner eller venn. Men det er flere grunner til hvorfor små grupper er veien å gå. Du senker blant annet kostnadene på tuen, samtidig som du får erfarne guider og du begrenser den negative påvirkningen av oppholdet ditt ved å legge mindre press på lokale ressurser. Derfor har vi et maks antall deltakere på hver av Tripmates-turene. På denne måten blir ikke et sted overveldet av for mange mennesker samtidig og du kan virkelig nyte å møte stedet og menneskene som kaller det hjem. Dette gir naturen en sjanse til å gjenoppbygge seg og det lokale samfunnet en sjanse til å forbli lokalt samtidig som de drar nytte av besøket ditt

Group of girls in colourful clothes and with paint on their faces standing next to a lake in Pokhara, Nepal, with mountains in the background

5. Lokal tilnærming

Er du på jakt etter noe autentisk og ekte, så bør du velge en lokal tilnærming! Men det kan være vanskelig å finne ekte lokale opplevelser hvis du ikke er en erfaren reisende. Noen mener at det til og med assosieres med større risiko for å få en virkelig dårlig opplevelse sammenlignet med mer etablerte og “mainstream” turer du kan bestille.

På Tripmates 23-31 har vi nøye valgt lokale partnere som har en lidenskap for reisemålet sitt og kulturen deres. De fleste av dem er født og oppvokst i området du besøker og de kan fortelle deg lokale historier og anekdoter du mest sannsynlig ville ha gått glipp av ellers. Det er også en perfekt mulighet til å stille spørsmål og få en bedre innsikt i stedene du besøker.

 

6. Reis saktere og opplev mer

Ved å senke tempoet får du muligheten til å ta inn mer og knytte kontakt med det lokale samfunnet og omgivelsene på en helt annen måte enn når du forter gjennom en destinasjon. Noen mener faktisk for at du ikke virkelig har vært et sted med mindre du senker tempoet, knytter kontakt med en destinasjon og møter menneskene som kaller det hjem. Slow travel har mange fordeler, som en større positiv innvirkning på destinasjonen (ved å bruke mer av pengene dine lokalt), en sterkere og dypere opplevelse (ta deg tid til å utforske, snakke med lokalbefolkningen og bare vandre rundt) og det er ofte mer budsjettvennlig (busser eller tog er mye billigere enn å fly fra sted til sted), just saying’.

På hver Tripmates 23-31-tur har du tid på egenhånd. Dette kan være når som helst i løpet av reisen, når du trenger det. Fritiden kan brukes akkurat som du ønsker. Du kan for eksempel utforske området på egen hånd, henge med dine nye reisekompiser, lade batteriene, tegne, skrive dagbok, gå turer, hvile, eller noe annet. Det er nok noen som bruker tiden til å sjekke e-post eller sosiale medier, men vi anbefaler det ikke - verden der ute er mye mer spennende!

Girl standing on a mountaintop overlooking a mountainous view in the Balkans

Sjekk ut våre Tripmates-turer

… eller ta kontakt med oss om du har spørsmål! Vi hjelper deg gjerne med å finne din neste reise, enten det er som en del av en gruppe, helt alene eller med venner. Våre Tripmates-opplevelser er fantastiske, men hvis du foretrekker en annen reisestil så har vi mange andre fine opplevelser som venter på deg. Ta kontakt kontakt med oss nedenfor da vel!

Reis med oss

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...