{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Ønskeliste for backpackere

theme-trekking-cover

Disse tingene bør stå på ønskelisten din i år!

Det begynner å bli kaldere og butikkene er i ferd med å fylles opp med marsipan, julebrus og julepynt. Desember nærmer seg med stormskritt, så ta en titt på vår ultimate ønskeliste for backpackere og finn inspirasjon til din egen ønskeliste for julen 2018!

1. Scratch map

Se hvordan kartet endrer seg jo mer du reiser

Hvor mange land har du vært i? Det blir ekstra morsomt å dra til nye destinasjoner med dette kule kartet, som gir deg mulighet til å skrape bort landene etterhvert som du besøker de! Vis venner hvor bereist du er - med dette kartet på veggen vil reise garantert bli et samtaleemne, og det finnes vel ikke noe morsommere å prate om enn akkurat det?

2. Reiseforsikring

Reis ALDRI uten reiseforsikring

Planlegger du å reise mye i 2019 er det lurt å skaffe seg en helårsreiseforsikring. Hva med å sette det på ønskelisten til jul? 

3. KILROY-pakken fra Chillout

Vær forberedt til reisen med KILROY-pakken fra Chillout

Chillout selger den ideelle startpakken for deg som skal reise jorden rundt for første gang og trenger nødvendig utstyr. Pakken inkluderer blant annet ryggsekk, reisehåndkle, myggnett, toalettmappe, solkrem, myggspray, reiseadapter, hengelås og mye mer! 

4. Actionkamera

GoPro blir din beste reisepartner

På backpacking finnes det en million anledninger der du har bruk for et actionkamera, enten du skal forevige din første dykkeropplevelse, road trip'en i USA eller morsomme knall og fall på din første kitetur. Sett det opp på ønskelisten, eller ønsk deg penger som et bidrag til innkjøpet.

5. Gode hodetelefoner

Gode hodetelefoner kommer veldig godt med på reise

Enten du skal sitte 10 timer på fly, 10 timer på buss eller begge deler, kan et par hodetelefoner være redningen - med yndlingsmusikken eller en god lydbok på ørene går tiden fortere. Har du uflaks og havner på et bråkete hostell fungerer hodetelefoner i tillegg utmerket for å redusere støy - eller i det minste overdøve den. 

6. Dagstursekk

Dagstursekk til korte og lange turer

At ryggsekk er en naturlig del av backpacking sier seg selv, men det kan også være nyttig med en litt mindre modell for dagsturer og lignende. En sekk som er akkurat stor nok til det mest nødvendige, som vannflaske, kamera, solkrem, myggspray og en ekstra genser. Chillout har et bredt utvalg av dagstursekker i ulike prisklasser.

7. Gavekort fra KILROY

Reis Jorden Rundt med gavekort fra KILROY

Reiser troner høyest på toppen av enhver backpackers liste, men de er ikke særlig lette å pakke inn. Et reisegavekort fra KILROY er en perfekt julegave, som kan benyttes på alle våre produkter. Dette er gaven du ikke trenger å bytte om du får dobbelt opp. Sjekk ut videoen over for inspirasjon til ditt neste reiseeventyr!

8. Lonely Planet-bøker

Med guidebøker får du masse gode tips til reisen

Lonely Planets reisebøker gir utrolig gode tips til din neste reise, og fungerer i tillegg som en nyttig kilde til inspirasjon når du skal planlegge drømmereisen. Lonely Planet tilbyr mer enn 500 guidebøker for hele 195 land, så utvalget er enormt!

9. Hodelykt

En hodelykt kommer godt med på reisen

Enten du skal på nattsafari i Tanzania, telttur i Yosemite eller tilbringe en natt med beduinene i Marokkos ørkener, er hodelykten en nyttig liten gadget som definitivt bør få en plass på årets ønskeliste. 

10. Powerbank med solceller

Nødlader med solceller er genialt på reisen

På Jorden Rundt-reise vet du aldri når du får tilgang til strøm neste gang. Med en solcelledreven powerbank trenger du ikke å bekymre deg lenger! Denne geniale gadget'en festes enkelt på sekken din, slik at den lades opp av solen mens du går. På den måten har du alltid tilgang til strøm. Genialt!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...